Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
cropi maly ma dilataciu kalichovo panvickoveho systemu na jednej oblicke 1.stupna /to je ok/ a na druhej 2.stupna. to by bolo tiez ok, ak sa to nebude zhorsovat. je to vrodena chyba 😢
mein, neboj, to s oblickami dopadne dobre 😉 Aj marcovi v porodnici zistili dilataciu oblicky 1.stupna a aj doktorka v porodnici, aj nasa pediatricka povedala, ze je to bezna vada novorodencov a vacsinou do pol roka sama zmizne. Nam na poslednom sone doktor tvrdil, ze uz dilataciu nema, tak len dufam, ze dobre videl, lebo doktor bol dost stary (teda nic proti starym ludom, ale akosi viac doverujem doktorom v strednom veku)
pietra ako hovoris, 1.stupen je ok, aj mne to dr. hovorila, ale na druhej ma 2.stupen a toto ma trapi
mein a to nie je tak, ze ten 2.stupen sa moze casom zmenit len 1.? No snad bude vsetko v poriadku.drzim palce 😉
mein, neboj, uvidis, ze to uz bude v poriadku, zbytocne sa nestresuj 😉
a tesiiiim,ze by si prisla na stretko, tak to dajme nejako do tej BB a pripadne sa najde niekde ubytko lacnejsie v okoli, ak by chcel niekto aj na noc.
no studujem toto, takze asi nekupime,t ak to vyzera....
https://www.modrykonik.sk/forum/hry-a-sportove-potreby-pre-najmensich/zavesne-skakadlo-je-to-dobra-investicia/
ja som tiez pri kike chcela hopsadlo kupit, ale ortoped sa netvaril velmi nadsene 😀 , tak sme to nakoniec vzdali
inak tusim aj v tej teme som vtedy prispela, ja som asi fakt vsade, kam zvalka nakukne 😀 😀
do Banskej Bystrice??? wow to neprideme urcite ☹
hoppsadlo urcite kupujeme ! ja to nevidim zle lebo tu k ortopedom a iny odbornikom neposielaju pokial neni problem preto my nema kto zakazovat. si myslim ze sa u nas troska prehana s tym co sa smie a nesmie !
ja som zastanca: vsetko s mierou alebo odtal potal 😉
pandula, vsak ani tu ti nikto nezakazuje, ale odporuca 😉 a ked sa zamyslim nad tym, ze v tom dieta vlastne visi celou svojou vahou, tak to asi fakt nie je nic moc pre klbiky. Aj ked uznavam, ze par minut denne mu ublizit nemoze. ale zabavit sa vie aj inak, tak naco zbytocne riskovat
ja to citala a tam kazdy len zakazuje. 😕 😅 uz asi zle vidim
Mein tak držíme palce, aby to už bolo OK a odbudla vám jedna starosť...
Pandul a prečo do BB určite nie?
daleko bez auta. vlaky tam idu? inak rada by som len mi to pride nemozne s babom a tak neviem myslim hned negativne 🙄
aj pre mna je BB od ruky, radsej by som brala nieco pri BA aj ked na vzdialenost mozno to iste, ale lepsie spoje
pandula- aj letiet mozes na Sliac 😉 a chodia rychliky aj busy s wckom 🙂
konecne som ozehlila 😀
nebudte sebecke blavacky. to my vychodniarky sa mame trepat 400km na stretko??? 🙄
do BB chodi aj IC vlak priamo z BA 😉 a Sebastianko ti aj pospi vo vlaku mozno v kociku 😉
akoze mne je jedno,kde to stretko bude, ja by som do BA bez problemov isla, mam tam aj svokrovcov, ale ide tu skor o baby, co su z vychodu, aby nesli krizom cez celu republiku.
mal by sa spravit prieskum, kto by z vychodu prisiel, ak nikto, tak to mozeme urobit aj v BA, ako poviete 😉
pandula, a to hopsadlo, je to diskutabilne a mne sa to veru tiez nepozdava, a mam nazor, ako jedna babena tam pisala, ze ked v tom nie je jasno, ale riziko tam je, tak naco riskovat? a mam aj usetrenych cca 40 eur. 😉
pietra, tak - tak, aj tam si prispievala 😉
mne rozumnejsia pripada hojdacka, drobcovi sa to bude pacit rovnako a hojdacka nema ako ublizit. Ak sa do nej samozrejme neposadzuje dieta, co sa este nevie samo posadit
ahojte
pandula - ani sa nesnaž neprisť na stretko 😀
lubka - že kočka kde si sa divala???? vieš ake mam komlexi 😀 a som vyhadzana cela ako v puberte 😀
škoda že si sa ponahlala chcela som si ho popestovať maleho adrianka
teda veľkeho však to je aky chlapisko
lubka - a s tym božkavanim potom som sa smiala reku ak sa stretneme tak hromadne tak to sa všetci budeme asi hodinu len božkavať 😀 a predstavovať
čitam, ze ste rozoberali fusaky. Ja mojej davam uz len body, svetrik a zakryjem dekou v kočiku a aj to mi mm povedal, ze jej je asi teplo, aby som ju menej obliekala 😕 Ale ved nemozem ju len v bodynku vyslat von 😀 Lebo dnes v kočiku plakala. Ale mne sa zda, ze odkedy tam nie je fusak, tak jej velmi hompala hlavička hore-dole. Davate niečo naspodok mäkke alebo len deku??? 😨
milada - ja mam fusak ešte pod nim
bojim sa ked bol chori
ale už ma poteničky pri krku
obliekam ako vy
a ked bude teplo dam pod neho deku alebo bavlnenu plienočku ak bude moc horuco
ja mam pod marcom deku a druhou je zakryty
mi sme tiez uz fusak vybrali a naspodok davame deku lebo tiez mu hlavicka lietala a maly ma oblecene bodynko s dlhym rukavom, pancusky a overal...pod Tatrami je predsa trošičku chladnejsie 🙂
zvalka - nech niekto spiše kto kde by prišiel 😉
ja som aj za blavu tam mam kde prespať aj za BB
ale pačilo by sa my aj to ubytko niekde
no zval pekne si to napisala 😉 . tiez si myslim, ze treba urobit prieskum. ja neviem na 100%, ci pridem. takze prieskum je na mieste.
milli tak to uz tak obliekas na tenko? aj ja som rozmyslala, ze uz v aprili len bodynko a svetrik dam a do deky
mein, no ja uz dlho davam len dve vrstvy a pančušky som len do mrazov davala. Teraz len ponozky a poldupačky. Kym bolo teraz chladnejšie, tak som nechala fusak, ale teraz uz len deku a aj tak je dosť teplučka... 🙂
ja mam totiz 3 take krasne svetriky na 3mes a chcem aby ich vynosil tak sa tesim, ze aj vy uz len tak na lahko. som mu aj riflicky k nim kupila 😵
ahojte
idem vas docitat...
uz je malinky novy krestan v postielke a spinka, dnes sme krstili 😉 potom sme sa boli najest v restike,no obzerstvo najvacsie,kolace a torta fantasticke a ze schudni do plaviek 😀 malinka vobec neplakala v kostole,aj v restike bola trpezliva a prijemna hostitelka 😀
a vy ste sa tu ako mali?

baby zacala som vazne uvazovat o tom stretku letnom, keby to bolo nikde pri BB, mozno by sa aj dalo, lebo pri detve mam rodinu, tak prespali by sme tam s mm, tak by sme to financne mozno zvladli 😵