icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

lubkaeck
21. mar 2010

noe - ze vyrazky, truhla si 🙂 ja vyzeram ako pubiska furt 😠 a vidis ja som si uz jedno zoznamovanie odbila 😉 ale bude to sranda 😀

k prieskumu - mne je to jedno kde to bude 😉 do BB sme chodili do skoly, v BA su kamosi, penzion tiez dajako zvladneme a aj na Siravu by som sla 😀 len to je uz kus dalej, tak aspon na tri dni 😉

fuha - vy ako na tenko obliekate 😕 my sme dnes mali bodynko, teplakovu supravu a na tom taku chlatu bundicku,ale nie zimnu, o daco tensiu a ponozky po kolena a vo fusaku tenkom bol 😅 ale zase on teplo moze 😉

lubkaeck
21. mar 2010

noe - no popestovat by som ti ho dala, len on keby som ho dala spat do kocika, tak zbohom dovidenia 😅 to by bolo revu a to zase staci ked sa na mna na ulici divaju ako keby som ho ukradla, nie este v mlynoch 😕 😀

noemi01
21. mar 2010

lubka - aka truhla 😀
čo je pubiska ???? asi teraz po pôrode mame každa komplexy 🙂

ale ved nevadi žeby plačkal 😉 ved ešte kecať nevedia
tak moj ked je hladny na rukach je ticho ako nahle sa položi hladny tak tiež sa mu nepači

meinkonka
21. mar 2010

lubka zlatusik 😵 😉 ze na siravu

prave som chcela napisat, ze ak by ste sa niektora chystala ist dovolenkovat na siravu, tak sa veeelmi rada s vami stretnem, pripadne pomozem najst ubytko. alebo prenajmem dvor na stanovacku 😀 /samozrejme zadara, sak ste kamosky 😀 🤐/

beruska.zuzanka
21. mar 2010

Aaahojte maminečky 🙂

Tak som sa konečne dostala vás prečítať a snáď aj čo-to popísať 😀 vidím, že ste mali pekný víkend všetky, niektoré zoznamovací 😀

Čo sa stretka týka, tak my kľudne do BB alebo okolia prídeme, Tatry sú diskutabilnejšie a východ žiaľ u nás neprichádza do úvahy zatiaľ 🤐

Hopsadlo ani chodítko kupovať nebudeme, hojdačka sa mi pozdáva, ale my tu máme perfiš detské hrisko a tak humpačky od výmyslu sveta, aj takú hojdaciu placku, či čo to je, také, kde sa dá ľahnúť, som aj ja po tom pokukovala nedávno, keď som kočíkovala 😀 😀 😀

Fusak ešte máme, ale až bude ešte teplejšie, respektíve sa teplo udrží, tak už vyberiem, ale ja ju dnu nenavliekam nahrubo už a fusak nie je tiež hrubý 🙂

Inak kočky, budete deťúchom slnečné okuliare kupovať na leto, my určite áno, aj my obaja nosíme a nielen pre image 😀
Tieto sa mi páááčia 😵 😵 😵

http://www.relax-shop.sk/obchod/okuliare-baby-a...

A našla som skvelýýý receptík na koláčik, už je v rúre, tak dám echo, ako chutil 😝

http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=20398

cropina
21. mar 2010

Pandul aj ostatné baby, ak by bolo stretko v BB a bolo by vám to veľa na otočku cestovať, tak môžte u nás prespať 🙂 Kľudne aj dve rodinky sa pomestia - jedna v obývačke a jedna v detskej 😉

Ale prišla by som aj do BA, tiež tam mám kde prespať 😉

meinkonka
21. mar 2010

a uz je to tu, cropi si zlata, ze takto ponukas ubytko. myslim, ze akokolvek, ale urcite sa to bude dat. my by sme u tej rodiny prespali v detve

meinkonka
21. mar 2010

berus, tie okuliare poznam ale pochybujem, ze ich mala bude chciet nosit. ci?

beruska.zuzanka
21. mar 2010

mein, no, veď oskúšame, asi kúpime nejakú neutrálnejšiu farbu, nie čiernu, možno žltú a keď nebude chcieť, tak odložíme pre ďalšie, alebo predáme 🙂 no, možno, keď uvidí, že my nosíme, bude chcieť aj ona, veď v lete uvidíte 😀

inak musím sa pochváliiiť, naša Eminka dnes chytila hrkálku a kráásne s ňou hrkotala, mám aj video, upravím a hodím na fb 🙂 taakaa som hrdá na ňu 😵 😵 😵

lubkaeck
21. mar 2010

noe - pubiska - pubertacka 😀

cropi - teeda takyto navrh? hehe 😀 no nejako sa uz dohodnite, lebo kym sa my dohodneme, tak pandula uz davno na SVK nebude a bude sa balit domov nastalo 😀

inak tiez dumem nad okuliarami pre krpca, ja nosim teda polaroidy a som rada, ze som za ne vyvalila prachy, su svetove 😉

j777
21. mar 2010

ahojte, vas docitat je nemozne 😀
..dobre, ze rozoberate fusaky, deky v kocikoch....prave mi napadlo, ze mame aj taku tu zavinovaciu deku do autosedacky tak dam asi to namiesto fusaka takeho tensieho lebo tento tyzden len sachujem s dekami, jedna sa mi zda hruba, druha tenka.... 😀 a tiez sa mi zda, ze mala dako hopsa v tom kociku zo strany na stranu ako tam uz nie je napevno vo fusaku 😀 a som kukala jak tela-akos om vybrala fusak, tak mala je dobre dlha v tej vanicke,zachvilu mi tam ani nevojde...alebo bude fixovana pre zmenu na dlzku-doteraz na sirku fusakom bola 😀 😀
...ak nude sukromna tema, rada sa pridam ak mozem 😉
..a co sa tyka stretka, pandul, myslim,ze sa da aj zmestit mozno k niekomu do auta..mozno 😉 a skoda, ze som sa k vam pridala tak neskoro, vy o sebe viete toho hodne a neviem ci by ste brali na stretko aj taketo vtierky ako mna 😀 😀 😀

noemi01
21. mar 2010

mein - tak nas bereš všetky zadara 😀
okuliare su pekne ale asi nie kedže v kočiku bude asi viac menej spinkavať

beruška - gratulujem aj ja chcem aby hrkal 🙂

idem kuk lets dance

beruska.zuzanka
21. mar 2010

j777, že vtierky 😀 ty si truhlinka, jasné, že Ťa berieme 😉 dúfam, že sa nás stretne čo najviac, veeeľmi sa už tešíme 🙂

Som sa vám babule zabudla aj poďakovať 😅 taakže vám ďakujem za podporu a radu v tejto našej neľahkej domácej situácii, prišli sme už na nejaké riešenia, tak uvidíme, ktoré sa zadarí zrealizovať 🙂

pandula
21. mar 2010

pockat co sa deje? uz budeme private ???

noemi01
21. mar 2010

tak ale ked sme sa nezhodli či na par hodin či na 2 dni??????? 😕

lubka - puberťačka ??????? ved ja vysedavam z detmi na piesku , skačem gumu , kreslim kriedami a už sa tešim kedy pridu kolotoče pojdem sa povoziť zadarmo 😀

j 777 - to čo bolo ????jasne že aj ty 😉

noemi01
21. mar 2010

ku komu sa my natlačime my sme 4 😀 😀
pozeram spravy konečne 20 stupnou vaaaaaaaaaaaaaaau

lubkaeck
21. mar 2010

noemi - ty si to nepochpopila - ksicht mam ako pubiska a na tieto veci sa aj ja tesim 😉 ja som bola strasie dieta, a hned som musela byt zodpovedna,tak som sa malo vyhrala, tak sa tesim ked uz budeme mat take aktivity 😉

triminka
21. mar 2010

citam ze stretko....no ja by som sa tiez rada pridala, ak budu konkretnejsie info,dajte do IP,nie ze sem nepridem 2dni a zmeskam nieco 😅
sukromna tema? hmmm co to je?
ja uz som tiez rozmyslala nad okuliarmi pre malinku....ja nosim aj ked je pod mrakom,neznasam ked mi taha oci,brrrrr

aela
21. mar 2010

mein a kde tam pri sirave byvas? moja babka sa tam narodila v zaluziciach, ako dieta ked som bola mala, sme tam chodievali na dovolenky, ale babka uz nezije, tak uz nechodime nikde 😝

j777
21. mar 2010

berus, noe, dik 😉

.ja som za tie 2 dni, my sa asi nikam nedostane tento rok, tak aspon nieco 😀 ...daco prijatelne aj financne 😉 ..neviem, podla mna na par hodin sa trepat niekolko km je o nicom...

j777
21. mar 2010

..a baby- budete kupovat dake slnecniky na kocik? ci mate dake ine vylepsovaky? 😀 mne sa mala dako budi ked jej slniecko zasvieti do ociek a vyhybat slnku sa mi zda uz po tyzdni nemozne 😀 😀

beruska.zuzanka
21. mar 2010

j777, my máme na kočári strechu, čo sa dá preklopiť až dopredu, tak uvidíme, ako bude, možno kúpime 🙂

noe, Tebe kde zmizli albumy 🤐 si vymazala?

cropina
21. mar 2010

J777 ty čo tu vymýšľaš, že vtierka? 😠 Máš najkrajší vianočný darček? Máš! Tak sem patríš 😉

A k tomu slniečku, ja som našla aj takú striešku na kočík
http://www.babetkovo.sk/index.php?page=shop.pro...

zvalka
21. mar 2010

j777 radsej neskor sa pridat ako nikdy, no nie? 😉 nie si vtierka, len si nas neskor objavila 😉
pandul, nie sme private ale rozmyslame nad tym hlavne kvoli takym, co nas poctivo citaju pravidelne a neprispievaju. tak by nam lepsie bolo tak "sukromnejsie", no nie? 😉
no a obliekanie: ja obliekam este dost teplo - a asi preto sa aj milli vtedy sen snival 😀 😀 😀 ale zase do overalu a hrubej ciapky by som ju na plaz nedala 😀
tami ma bodynko, tenke tricko, pancusky, gatuse - a bundicku - vymenila som za kabatik, ciapocku, tenke rukavicky.
a je vo fusaku. a je jej v pohode. ja mam vacsi kocik, nie je tam natesno, aby jej tam nenafukalo. v mensich kocikoch a takych hlbsich asi staci menej. 😉

j777
21. mar 2010

dik baby 😉

cropina, ta strieska vyzera normalnejsie ako slnecnik, super, dik 🙂

pietra
21. mar 2010

ste sa zase nejako rozpisali

beruska, tie okuliare mame po kike, kika ich mala asi dvakrat na sebe, vobec ich nechcela nosit. Takze predpokladam, ze tento rok sa marco zaobide bez nich, ved na kociku bude mat slnecnik

lubkaeck
21. mar 2010

cropi - ta strieska sa mi pozdava, len j mam oraznovo cierny kocik, a cierna sa mi vidi moc 😖

zvalka - heh ja som si myslela ze lne ja babusim, ale tu v nr vzdy duje ako blbe a ten fusak mu pekne chrani hlavku, sa ho budem tazko vzdavat 😅

inak mam fajne opalene ruky, po zapastia 😀 😀 😀

lubkaeck
21. mar 2010

no dobre babulky, prcham za adom,

dobru noc vsetkym 😉

zvalka
21. mar 2010

lubi, no a co, ved ja mam tiez na sebe bundu, a babo sa nehybe, len lezka, mne sa to osvedcilo a tiez neviem, kedy sa fusaka vzdam, je v nom pekne chranena aj pred vetrom 😉
a okuliare, ja by som aj kupila, ale ked pietra (moja poradkyna 😉 ) hovori, ze mala to nechcela, tak neviem, neviem.... 😕

j777
21. mar 2010

.ale ako tak rozmyslam nad tou strieskou proti slnku tak neviem...ved ked je teplucko, tak je mozno aj lepsie ked je strieska na kociku zlozena, nech ma babo viac vzduchu a tak sa mi vidi praktickejsi ten slnecnik, ci? 😕