icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

j777
21. mar 2010

ja by som fusak nevyberala, tiez sa mi ho nechce vzdavat ale posledne dni malu odtial vyberam jak z pece, tak neviem 😅
a to mava na sebe body, polodupky, ponozky, ciapocku tenku bobik,chlpatu mikinu s kapucou....

pandula
21. mar 2010

dracice. nestiham nic ! juuuj

sukromna tema hej jasne dajte mi vediet kedy a pridajte si ma 😀
j777 pozname sa tu dlhsie ale ty pekne prispievas tak sa k nam hodis 😀
a mozno sa niekomu vtrieme do auta to ma nenapadlo
cropi - dakujeme pekne za pozvanie si zlata !

musime baby dohodnut co vlastne chceme coskoro lebo mne sa chysta aj stretko po 10 rokov zo strednej skoly 😕 😅 kde ten cas letiiii

pietra
21. mar 2010

j777, ja mam skusenost len so slnecnikom a bola som s nim spokojna, mohla som ho natocit do ktorejkolvek strany, takze aj ked som zmenila smer, tak stale bola kika v tieni

zvalka, ze poradkyna 😀 ale ber to tak, ze kazde dieta je ine, to, ze ich nechcela mat kika, neznamena, ze ich bude odmietat aj tamarka. My sme ku nim zobrali aj klobucik s uv ochranou a aspon ten nosila

ciefulik
21. mar 2010

HURRRAAAAÁÁ!!!!

...som si po 5 dňoch spomenula na heslo na koníka 😎

nesmejte sa

noemi01
21. mar 2010

lubka - no jedna lepšia ako druha 😀

ja tam fotky stale mam beruska
len som si dala že len registrovani uživatelia možu vydieť

j777
21. mar 2010

no a fakt by sa to malo dohodnut coskoro, lebo zohnat pre taky pocet daky penzion alebo podobne, aby to bolo volne kym sa rozhybeme...

triminka
21. mar 2010

j777 my mame na kocik tiez taku striesku...som to dnes nainstalovala a slnko nikde 😀

cief 😀 😀 😀 sa nesmejem 😎

noemi01
21. mar 2010

ciefulik - 😀 😀 😀 ešte že si si spomenula

ciefulik
21. mar 2010

my už sme fusaky odložili a fungujeme iba v overalíku a deke
no a už sme boli 2x aj len s autosedačkou vonku a super bolo, malá kukalaa :o)

ste písali o akné, no ja si musím zaklopať, ja som bola v strašnom stave, keďže som v tehu nemohla ísť ku kozmetičke. no a teraz chodím každé 3 tt a oveľa sa mi to polepšilo, veľmi sa tomu tešímm 🙂

stretko ja na 99%, len niekedy v júni mám aj stretávku zo strednej po 10rokoch..takže jedine vtedy nie

robka
21. mar 2010

a su aj nejake univerzalne slnečníky ja mam kočik quinny a original je dost drahy 😒

pandula
21. mar 2010

noe - pubiska z pupakmi dojdeme na stretko do banskej ved je krasna o tom potom spravime si vyletik s mojim a malym preco nie ! ved sa budeme v ba aj tak nudit ale potom to musi byt vikend 26-27.juna alebo este 12/13.juna

ja viem nie som narocna ale moj pride na sk len na 3 tyzdne ved musi aj penaze zarabat

zuzankaro
21. mar 2010

ahojte
dnes je taký krásny deň, mojej milej kolegynke sa dnes narodil synček Dominik, joj teším sa! a dnes sa mi snívalo že sa mi narodilo druhé dieťatko a pekne sa prisalo a ľahko som ho kojila 😵
no stretko v BB to je dosť ďaleko pre nás tak neviem či prídeme, skôr taká NR, TN, PN, ale tiež chápem baby z iných častí že BB je pre ne bližšie
ja mám v kočíku taký tenší fusak, ale asi ho už vyberiem a dám len tenšiu deku

beruska.zuzanka
21. mar 2010

Inak, robka vitaj 😉 ja som Ťa ešte nepozdravila 😅 a sú aj uni slnečníky na kočíky 🙂

http://www.prenasedeti.sk/obchod/action/product...

http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=3612497

pandula
21. mar 2010

ciefulik 😀 😀

aj my mame stretko po 10 rokoch ...

ciefulik
21. mar 2010

jej pandul, škoda že sme neboli spolužiačky :o)) aj ja sa strašne na spolužiakov teším, toľko sa toho zmenilo za týchto 5 rokov, bývanie, svadba, bábo....pred 5 rokmi sme iba výšky si hovorili, kto čo vyštudoval a skoro všetci slobodní))

príkrmy, ja budem rada, keď budem čo najdlhšie kojiť, no a príkrmy od 6m, ale neviem, či dovtedy vydržím, asik jej mrukvu frknem už v máji 😀

teraz ako tu píšem, že? keď heslo už viem, herečka. už som chcela zvalke sms písať, nech vás pozdraví a že mlčím nedobrovoľne xixi

pietra
21. mar 2010

robka, su aj univerzalne, za par korun (sorry euro 😀 ), ale za velmi kvalitne ich nepovazujem, casto sa potom zlomia v tych ohybnych klboch. Ja mam tento http://www.predeti.sk/index.php?c=detail&id=3556 a sadol mi aj na jane aj na x-lander . Ked som vyberala, tak mi po precitani roznych diskusii vysiel ako najlepsi v pomere cena-vykon 😀

triminka
21. mar 2010

my sme mali vcera stretavku po 10rokoch....nebola som,lebo dnes ta oslava a krst a tiez ked kojim,tak co,prska by som doma nechala??? 😅

robka
21. mar 2010

dakujem pekne za privitanie 😉 a aj za tie linky 🙂 určite si nejaky vyberiem lebo striesku mame dost malu na sportovom 😒

pandula
21. mar 2010

jaaaj baby som sa nasmiala

hovorim mojmu o tom stretku a on pocuva a pocuva keby on tak vedela kde BB je v prvom rade a potom zapoti ze

to s tymi tehotnymi myslis ???? 😀 😀 😀 😀

saska73
21. mar 2010

kým dočítam, tak ďaľšiu stranu zapíšete 😉
Stretko hocikde ale keď sa už budeme niekam trepať viac ako 100 km, tak aj s ubytkom.
Chcelo by to urobiť tabulku s menami, termínami a pár návrhmi. Len tie návrhy ťažko, keď nemáme predstavu koľko nás príde - vždy to vypáli tak, že príde menej ako sa zo začiatku prihlási - toˇť môj postreh z minulosti.

My sme dnes prežili čudný deň s malým - toľko koľko mi dnes plakal, to už dlho nebolo, vlastne tuším nikdy, Plakal, za chvíľku sa aj usmial a hral sa, potom z ničoho nič zase plakal - tak tipujem, že buď bruško (jedla som granadír) alebo mu už možno pôjdu zúbky, spať nechcel a teraz až o 20.00 odkväcol a spinušká.

noemi - lubka - aj ja sa chcem už s niekým stretnúť, janula my dve by sme sa mohli, keď už bývaš v TT,hm ?

j777
21. mar 2010

pandul 😀 😀

ciefulik
21. mar 2010

hen, sused sa pýta, že prečo sa to tu volá akurát že MODRÝ koník - neviete? dosť skoro sa pýtam, skoro po roku))

saska73
21. mar 2010

pandula - dobrý tvoj chlop 😀 😀

ciefulik 😀 😀 😀 😀 a ja že čo nepíšeš 😀 😀 😀

iwa1
21. mar 2010

helof,

vitam nove clenky 😉 🙂 robka..

my mame stretavku v maji po 15 rokoch- fuuuj stara skatula som 😀 a na poslednej jak som sa zaprisahalvala, ze taky sa este nenarodil co by som s nim zila a mala tretie dieta a hen 😀 😀 😀 pat rokov je dlha doba...

inak jak Simona dobre znasala ockovanie, tak som jej teraz supla paralenovy cipok, aby aspon trosku pospala...ma teplotu, sopliky a ocko zapalene(asi prievan) a slinta neskutocne a vsetko mi okusuje 😠 😀 teraz neviem ci to ma na vinu ockovanie alebo prechladnutie alebo zubky ☹ juuuuj...dufam, ze saaspon vyspi chudtako moje

beruska.zuzanka
21. mar 2010

pandula 😀 😀 😀 ktovie, ktorá bude do leta opäť tehu... 😀 😎

saska73
21. mar 2010

beruska - žeby opäť niektorá tehu 😕 momentálne si to neviem predstaviť

robka
21. mar 2010

dakujem iwa 😀 je tažke sa zapojit do rozbehnutej diskusie ale tu ste ma tak pekne prijali ze sa tu citim ako keby som tu bola uz daaavno 😉
pietra ten slnecnik vyzera velmi pekne 🙂 urcite porozmyslam lebo stale vyjde lacnejsie 😉

tinika
21. mar 2010

pozeram ze kazdy zdrha na sukromne temy, to uz nebude kam chodit ak tu nechodim často?? 😅 ☹

saska73
21. mar 2010

ozaj zabudla som - ahoj Robka 🙂 😉

pandula
21. mar 2010

moj maly sa zobudil po 45 m spanku a plackaaaal cecicek ho pekne ukludnil a uz hajka znovu 😕 to sa nam este nestalo ! taky sok ... snad bude spat dobre celu noc, dnes bol nejaky nesvoj troska hnacku ma vcera som mala zmrzku cokoladovu pazrave prasa 🤐

uz si nikdy nedam

majte sa babule zatjra pokracujeme. xxx

pandula
21. mar 2010

trimi jak ne ved sem chodis a ako to vlastne funguje so sukromnou temou ? uz 3 dni tu o tom kvakame

iwa1
21. mar 2010

robka 😉

babule co ste davali na sopliky a do ociek?

j777
21. mar 2010

ja som dnes objednala nosic, nech uz je tu 🙂

http://www.liliputi.sk/index.php?page=shop.prod...