icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

pandula
21. mar 2010

ano vitaj teda robka 😀 som si ta vsimla uz vcera ale pozdravit neviem 😉

aela
21. mar 2010

kocky preco sukromnu temu chcete? ved cele tehu sme o suskach, bruskach, porodoch a neviemakych problemoch pisali a teraz, ked nam uz deticky rastu, tak budeme tajne?

j777
21. mar 2010

iwa, sopliky sme mali iba trosku, klop,klop a libenar a ocka sme uz mali 2 x zapalene a pamycon sme davali

iwa1
21. mar 2010

lebo ja mam optalmo septonex a ze jej mozem len vytierat s gazou a do nosteka libenar mam dojem , ze nezabera 😒

pandula
21. mar 2010

j777 peknucky

my mame takyto

robka
21. mar 2010

dakujem pandula a nevadi 🙂
nas kvoli soplikom este neockovali ale v utorok uz pojdeme a pomohol libenar 😉 ocka sme nemali zapalene 🙂

zvalka
21. mar 2010

iwi, do nosteka, ked neprestavali sopliky som davala ten detsky nasivin. 😉
no tehu do stretka? jeden nikdy nevie... 😀

vlastulka
21. mar 2010

Ahojte 🙂 Som sa tu takmer celý víkend neukázala, ale akosi nebolo kedy, kedže bolo takééé krásne počasie, teda až na dnesko, ked aj troška smoklilo 😅

Tak aj ja vítam novú členku 😉

Nemám vás ešte spätne dočítané.. ale čo bude stretko v BB? 😕

Mne sa tie súkromné témy pozdávajú.. nemusí nás každý čítať a budeme tam "kvákať" iba my členky tej vytvorenej skupiny 😀
No bežím pozerať lets dance a potom vás dočítam 😉

ciefulik
21. mar 2010

iwa, už som tu viackrát písala, vyskúšaj na soplík homeopatikum coryzalia od fy boiron, môžu to tehotné, dojčiace a aj novorodenci, takže ok a ja si myslím, že je super, lebo vlastne iba podporí vlastnú obranyschopnosť organizmu a ten sám lepšie zabojuje proti danému problému. mne to v tehu veľmi pomohlo 😉

..a neviete, prečo je ten kôň teda modrý? 😀

zvalka
21. mar 2010

a my mame manducu 😀

pandula
21. mar 2010

ciefulik ! napis zakladatelkam

j777
21. mar 2010

pandul, zlati ste 😉 ja som velice zvedava ako v nom bude chciet-nechciet byvat, ale spolieham na to, ze sa da do 30 dni vratit neposkodeny

ja neviem ci ist spat, lebo posledny tyzden mame prvy nocny chod o 23.30 😀

a mam nohu daku odpalenu uz vyse tyzdna, najpr vonkajsia cast chodidla ma bolela, teraz uz aj okolo clenku a cele...hlavne, ze som tento tyzden 3 x v lese bola na prechadzkach 8 km okrem normalnych prechadzok

pandula
21. mar 2010

nosic je naj vec. urcite vyuzijem hlavne v lete aj vonku momentalne viac po byte s nim beham ked mi je uz tazky ! von len do obhdodu zbehneme tak max 45 minut

zvalka
21. mar 2010

malo tam byt toto este 😅 😉

saska73
21. mar 2010

iwa - do očiek OCU FLASH - ked sme boli na preplachovaní slzného kanálika, odporúčala mi mať toto v domácej lekárničke a akúkoľvek nečistotu z očka týmto vyplachovať , ničím nevytierať, len kvapkať kým sa nevyplaví a pozor Opthalmo septonex môže byť otvorený len mesiac, potom vyhodiť.

pandula
21. mar 2010

chod si lahnut mala by som ist aj ja kym osprsim a vsetko dam dokopy bude aj 10 hodin

caute

pandula
21. mar 2010

zvalka 😀

ste zlatucke

pietra
21. mar 2010

niekde v nejakej diskusii bolo napisane, ako ten nazov vznikol, ale neviem si presne spomenut. Ale suviselo to s tym, ze po mojejsvadbe isli zriadit konika a vymyslali nazov a niekto len tak "treskol" modry konik a uz to ostalo.

saska73
21. mar 2010

Naše obliekanie - tielko, tričko, svetrík, gatušky a ponožky, čiapka a z flísového fusaku som vybrala zimnú vložku - ale aj tak ho zväčša vyťahujem na môj vkus horúceho, niekedy aj spoteného

j777
21. mar 2010

ahoj robka, a kolkateho ste vy ked krpce su rovnako stare? 😉

a sice ste mozno kvakali pocas tehu o vselicom ale aj tak podla mna nemusi kazdy citat co piseme....teda aspon ja to tak beriem, ze nie je mi moc prijemne ked ma tu niekto cita kto ma pozna a vie o mne co a ako a ja neviem o tom ze on vie o mne, super veta 😀 proste ked sa bavim s vami, tak sa bavim s vami 😀

iwa1
21. mar 2010

cief , zvali, j777 dik za tipy, vyskusam a asi pojdem postupne od homeopatik 😉

ciefulik napis adminovi 😀 😀 😀

saska73
21. mar 2010

pietra - pozerám, že si o polroka neskôr registrovaná ako ja ale príspevkov máš o veľa viac 🙂 😉 a to si MM myslí, že som ukecaná 😀

j777
21. mar 2010

zalka, zlate..a tusim mate rovnaky dudel 😉

pietra
21. mar 2010

iwa, ak libenar nezabera, skus nasivin pre novorodencov a dojcata. Do ocka ten opthalmoseptonex kludne kvapni, nemusis len gazou pretierat. Marcovi uz v porodnici kvapkali. Alebo mozes skusit ocu-flash, tie nam odporucili na ocnom

robka
21. mar 2010

j777 no mi sme 2.12 a vy kolkeho 🙂

pietra
21. mar 2010

j777, napis potom skusenosti s tym nosicom, ja sa stale rozhodujem medzi manducou a liliputi. Cakam na tu vystavu v BA, ake budu mat ceny na manducu a ci dedkovci prispeju nieco a potom sa definitivne rozhodnem

j777
21. mar 2010

robka, my 5.12. ale ak by nebola vyvolavacka tak asi ani do troch kralov 😀 😀 😀

zvalka
21. mar 2010

j777 - presne !!! nas tu mozu citat aj ludia, co nas poznaju, a my o nich nevieme, a oni vedia. to nie je moc fer. 😝 mam ten isty nazor. a pustime tam len clenky, co sme tu, ak sa najde nova a bude mat vianocne babatko, bude vitana,a bude aj prispievat asi uz potom, tak to bude oki 🙂
pietra - zase si to ty vedela, preco modry konik ! 😉 sikulka 😉

j777
21. mar 2010

pietra, jasne, napisem, pre mna tisicka navyse za manducu bola uz neprijatelna... tak uvidim...a hlavne neplanujem dako moc nosit, hlavne nech mozem hava ist vyvencit aj bez kocika, do obchodu mozno obcas, na hriby...no planujem a uvidim aka bude realita, aby som neskoncila s nim nonstop 😀

pietra
21. mar 2010

myslim, ze kazde kvapky do oka mozu byt otvorene kratko, aj ocu-flash moze byt 4 tyzdne otvoreny a potom uz nepouzivat

saska73
21. mar 2010

pietra a kedy má byť tá výstava v BA ?