icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

myounghee
22. mar 2010

vitaj gabika82 🙂 ! nikdy neni neskoro

babonr
22. mar 2010

Baby,aku mam kupit stolicku na papanie?Poradte.....

gabika82
22. mar 2010

dakujem za privitanie 🙂
baby, vy este viazete deticky na siroko? my dnes ideme na ortopediu na kontrolu s klbmi, tak dufam, ze uz nebude treba ...

pietra
22. mar 2010

no ja vas ani docitat nestiham, ako rychlo pisete. Tak to necham az na obed, idem nas vsetkych chystat von, vsak tu este v pyzamach sedime 😅

noemi01
22. mar 2010

jasne že sa im vlasky menia tieto ešte vypadnu 😉

gabika - jasne

saska - ja som za tam chodime sankovať každy rok
pači sa my aj to že ohrejem kedy chcem a nebudem čakať na obed večeru predsa deti nam budu papať kedy oni budu chcieť
aj to neviem či by som sa v čas dostavila niekde na obed keby som napriklad maleho uspavala

babo - pekne priberate

myounghee
22. mar 2010

fiha babonr ja ti neviem 😒 . tiez nadtym rozmyslam, ajked mam od svagrinky pozicany - chcem kupit este 1 a ten pozicany dam svokre. Uz to tu baby rozoberali dobrych par listov dozadu.....

hermiinka
22. mar 2010

gabika my este balime, ideme na kontrolu az v maji 😒

noemi01
22. mar 2010

herminka to je drahe

myo - to je dobre že jej to prejšlo

noemi01
22. mar 2010

babo - skus pozreť fabula značku su pekne a dobru cenu

gabika - už nebalime balili sme 3 mesiace

saska73
22. mar 2010

to ubytovanie v takej lokalite, kde je pri sebe výber z viacerych ubytovacich zariadeni, keby nas islo viac rodin aj tak pochybujem, ze v jednom hotely bude naraz tolko volnych miest

saska73
22. mar 2010

babonr - tá fabula stolička je super, len chcem počkať na tú výstavu, či niečo neuvidím zaujímavé a aj či zľavy nebudú

gabika82
22. mar 2010

herminka ... az v maji? my ked sme boli po mesiaci na kontrole, tak nam vravel doktor, ze je vsetko OK, ale ze este do troch mesiacov mame viazat nasiroko ... moja sestra zas viazala synceka len mesiac ... zavisi to asi na lekarovi ...

hermiinka
22. mar 2010

hej noemi je to moc drahe 😠

hermiinka
22. mar 2010

gabika my sme boli po 6 tyzdnoch na kontrole tak dr.povedal ze je vsetko ok ale mame stale balit, kontrola v maji tak uvidime. ale nedavam mu to stale 😅

saska73
22. mar 2010

aj táto je zaujímavá
http://www.bambini.sk/sk/product/823/jane-stoli...

a čo tie prenosné stoličky, čo sa len pripevnia na normálnu ?
http://www.bambini.sk/sk/product/533/fisher-pri...

gabika82
22. mar 2010

no ani ja jej to nedavam stale ... na noci jej to nedavam vobec, lebo som si vsimla, ze mi vtedy zle spala v noci ... asi jej to vadi ... takze len cez den ju balim nasiroko ...

hermiinka
22. mar 2010

saska to od FP sa mi paci 🙂

barbarka
22. mar 2010

my kupujeme stolicku z ikey asi.
nasiroko nebalim, balila som mesiac 😅 kontrolu mame o nejake 2tt.

noemi01
22. mar 2010

ta stolička prenosna neviem pride my že sa neda posuvať ten pultik

saska73
22. mar 2010

barbarka - my sme tiež chcceli len tú lacnú z ikey ale minule som si to lepšie obzrela a čo aj viem od kamošky - malého tam budú tlačiť guľky

gabika82
22. mar 2010

my budeme mat tu klasicku drevenu stolicku na papanie ... kolegyna mi ju daruje 🙂

noemi01
22. mar 2010

gabika - aj nam to vadilo v noci potreboval si pokopkať ponaťahovať sa

hermiinka
22. mar 2010

a kto ide stretko organizovat?

barbarka
22. mar 2010

sasi myslis ze by ho tlacila? hmm no pojdem ju este omrknut. nechcem tu nejaku obrovsku stolicku davat, mame maly byt no uvidime.

noemi01
22. mar 2010

saska - tak tlačiť gulky 😀 😀 😀
tak to ma nenapadlo musime davať na ne pozor to je pravda 😀
my mame plastovu a som spokojna do stoličky zainvestujte kedže ju budete použivať každy den

gabika82
22. mar 2010

presne .... nevedeli sme preco nam tak zle spinka ... tak som jej skusila dat dole tie ortopedicke nohavicky a hned nam pekne spinkala 🙂 neviem, ci to bolo tym, ale spinka lepsie ... 🙂

saska73
22. mar 2010

noemi - dobrý link, to tiež vyzerá dobre a pomerne blízko sú autom Turčianske Teplice, tak kto by išiel na viac dní a už s väčšími deťmi, to ocení

hermiinka
22. mar 2010

saska uz si piekla ten cokoladovy kolac?je bozsky ja sa ho chystam znova piect 🙂
inak baby musim sa pochvalit schudla som 2kg tak uz mam 60kg, takze este 6kg dole a som na povodnej vahe

saska73
22. mar 2010

hermiinka - piekla a idem zase 🙂

zobudil sa mi malý a prepišaný až na spací vak, čafte 😀