Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
ahoj gabika ani mi uz nebalime boli sme na kontole a uz nemusime 🙂 ale kamoska musi balit az do 5 mesiacov ☹ co sa mi zda dost dlho
cief ta srdieckova foto je moja 🙂
a co mas za psika ked je taky uspesny?
cief to neviem ako sa mi podarilo zhodit 😅 ja som tomu neverila
mala je peknucka 🙂
škoda že daleko
ciefulik - 😀 😀 😀 😀 to je dobre
to nema chybu 😀 😀
herminka - no mne by sa zislo aspon 10 kil schudnut 😖 neviem, kedy sa mi to podari ... ja som pred tehotenstvom pribrala asi 5 kil no a z tehotenstva mi ostalo dalsich 5 ... 😅
no idem ja chystat malinku a ideme na tu ortopediu ... drzte palce 😉
hermi/ weimarský krátkosrstý stavač - dám fotku, len v tomto pc nemám teraz
idem sa ja učlovečiť, kým sa krpec zobudí a pojdeme do blavy na vychajdu
papa zatiaľ
cief - davidko mi take ukazoval este v porodnici, betar maly
babo,riaden vlasáč je malý,náš ma zatial krátke vlásky.Ale ani to som nečakala,ja som bola dlho holohlavá
😀
tak maleho ukladam na nočný spánok okolo 20:00 a spi tam 3,5-4 hodiny a už si dožaduje papanie.Ja chodim spat o 21:30,skor nezaspim 😒 už som skusala a len som sa prehadzovala v posteli a to mam teda deficit spanku takmer denne....
čo sa týka balenia na široko,my sme boli na klbiky ked mal 3 týždne a na kontrolu mame ist až 5.mesačný,tak objednávaju všetkých.Najradšej by som ho nebalila,ale predsa len sa bojim,aby to nemal zle.Ale je tak len par hodin denne.
Dobré ránko 🙂 My sme mali túto noc dobrú, papala iba raz za noc, ale predošlú až 4 krát 😅 No a včera ráno to bolo asi na nu priveľa a aj my to všetko vygrcla von... 😕 Zrejme bola prepaná z toľkého mliečka 😅
Noe čo si dala ten posledný link - toho ubytovania v Mlynkách, tak tam sme boli toto leto, ked sme boli na tej dovolenke v tatrách 🙂 Konkrétne na tej ubytovni sme nespali, ale boli sme tam pozrieť koníky a detské ihrisko 🙂 Je tam inak pekne 🙂
Mna dnes čakajú povešať záclony, okná už mám umyté od piatku.. ale k záclonám sa nemôžem akosi dokopať 😀
vlasti aka sikovna, mne tiez treba umyvat ale tak sa mi nechce 😠
myo vivien je peknucka 🙂
mam dve otazky?
prva maly ma okolu pusiny take male vyrazky co to je? moze to mat z toho slintania?
druha mrchu este nemam ale z casu na cas taky krvavy vytok, to je normalne? hihi tato otazka by sa hodila do sukr. temy 😀
myo - nadherna v tych šatočkach
aj mne treba umyť okna
este som vas nedocitala...len to co ste dnes pisali...tak neviem ako sme pokrocili so stretkom...ci je nejaky datum..len vidim ze vyberate ubytko 😕 tak my dobre skusenosti so sluzbami a s cenou mame tu http://www.avena.sk/ v hoteli avena...ale myslim, tie ostatne su este lacnejsie...oblast lipt.jan...blizko mikulasa...krasne prostredie...len neviem ci by som mm nahovorila aby sme isli...co by tam on robil? sama by som tak daleko isto nesla...este by som uvitala mozno bojnice a okolie...blizko prievidze ma babka mm dom a nebyva tam...takze by sme mali o ubytko postarane 😀 on by ma niekde kde budete zaviezol a potom by nieco robil okolo domu a zase prisiel pre mna...alebo vy chcete stretko aj s manzelmi?? hm?
inak dobre ranko...my absolvuje navstevu za navstevou a maly je uuuuzasny...vsetko pekne zvlada...
barbarka aj moj maly ma okolo pusy tie drobne vyrazticky...ma to z toho ako si pcha ruky do pusy a slinta...
a to druhe..ja tiez bez mrchy a bez takychto problemov, po porode je fajn vyuzivat aspon balenie lactovagu alebo podobneho niecoho...
barbi na prvu neviem odpoved a na druhu a ako casto mavas ten vytok?ak to mavas tak ako mrchu teda raz za mesiac mozno je to ona, kedze kojis
no a ja sa chcem spytat najskor idu spodne zubky vsak?
ahojte
vy sa od rana nudite ci co?ved to nedocitam xixi to by mi dieta muselo cely den spat aby som vas tu stihala 🙂
ja by som tiez rada prisla na stretko...a aj predstretko na vystave v ba by som dala...inak vcera ma to napadlo a teraz som to tu citala,uz taky navrh padol 🙂
rush mna tiez napadlo ze ak na vikend,tak s manzelmi a vecer im dame deti a my mozme niekam vyrazit 😀 alebo aspon tak babsky klebetit....
a som rozhodne aj za predstretko na vystave...alebo pred vystavou alebo po vystave 😀
a o ranny program som mala dnes postarane...najprv sa maly dokakal az strach...potom som rozliala kakao v kuchyni...potom sa maly komplet dogrcal...tak bolo aj 10hodin kym som si sadla k ranajkam...a doteraz nie som umyta, namachlena, ucesana...akurat co uz nemam pyzamo 😝
joj a kraaaaaaaaasne deticky mate 😉 teda mame 😵
a este k ubytku...akoze moje naroky?...hlavne nech je cisto a mame vlastnu kupelku, wcko...nobl to nemusi byt...ale nech to nie je ako za trest 😅
idem ju nakrmit, potom si ju berie svokra na prechadzku...ja zatial vyzehlim, vyperem a mozno umyjem aj balkonove okno a dvere. Po velkej noci nam zacnu opravovat balkony, dokonca aj novu dlazbu dostaneme protismikovu. Teraz uz len nasporit a dat zarobit balkon plastom. Toto je moj ciel na tento rok, co sa tyka bytu. Este musim najst dobru firmu.
dakujem noe - damianko je tiez nadherny, uz sa nanho tesim... Ak nam aj pan bozko dopraje, tak aj ja chem 2babo Damianka 🙂 . Velmi sa mi paci toto meno pre chlapceka a neskor aj pre poriadneho krasavca Damian 😉 . Ved on bude srdce lamat rad zaradom.
oki, pekny dnik a ked bude nieco new ohladne stretka tak mi napiste IP 🙂 papa
dajak mi to vypadlo na chvilu
hermi neviem presne ako casto, musim kuknut kedy som vam tu pisala ze som mozno dostala mrchu ale asi castejsie ako raz za mesiac.
rush mne sa dnes tiez krpcek dogrcal 😉
barbarka - to ma asi s toho slintania aj moj to mava alebo ako pcha pršteky do pusinky
a ta druha otazka to sa ešte upravy ak to je menzes
myo - ty si zlatušik
tak nech mate toho chlapčeka druheho 😀
baby normalne neverim, maly sa budi po troch hodinach spanku, rekord 🙂
idem za chvilu k detskemu, mm vcera strazil maleho a vylial vigantol ,sikovny 😠 , tak idem predpisat novy joj a tak sa mi nechce, ja som strasne leniva v poslednej dobe 😖
no nasla som si to, tak pisala som vam to 22.febr. ze by to mali byt kramy??? 😕
aela zaluzice su na druhej strane siravy, ja byvam v tej rekreacnej strane 😉
cief / myo
male su krasne princeznicky ... a nadherne satocky hnede myo !
jaaaj ja chcem druhe dievcatko a uz nebude asi natalie ale alzbetka

babonr, krásne fotky a aj tá srdiečková je úžasná 🙂 , kto to sem dával..nechce sa mi listovať
ja prídem na stretko hocikam okrem východu, to by už bolo ozaj moc 😖 , my plánujeme s malou pomerne často aj zahraničie, keďže potrebujem dorobiť psíkovi na výstavách šampionáty, keď už som sa na to minulý rok dala a aj toľko peňazí investovala..
inak som aj za predstretko na tej BA dieťa výstave, dokonca mám svokrovcov pri NR, tak aj s nitrančančankami môžeme niekedy 😉