icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

meinkonka
22. mar 2010

utekame na tie oblicky, som sa zabudla, drzte palce

robka
22. mar 2010

naozaj krasne deticky mame tie saticky su uzasne 🙂 aj ja by som chcela druhe dievcatko 😉

robka
22. mar 2010

drzime palce aj palčeky 😉

pandula
22. mar 2010

babo nr matusko je nadherny pekny smejko

co sa tyka oblecka my este zmestime pekne do 0-3 m do 62 ale niektore pyzamka sme uz odstavili tie boli tesne.

uz mam poprate 3-6 vecicky aj pozehlene tak zacnem skusat ktore mu budu dobre.

dnes idem nasihc odprevadit na vlakovu stanicu na letisko ☹ normalne depka ma zmaha tak nam bolo dobre sme si to fakt uzili aj oni maleho a aj ja som si riadne oddychla ako na dovolenke ! aj pocasie docela vyslo !

od zajtra zase stare kolaje.

pandula
22. mar 2010

noe - damianko je taky krasny krasne lucka na bozkanie stvorene a v tej capicke ! jaaaj musi byt stretko snad to vyjde chcem pomagat vsetky nase deti 😵 😵 😵 😵

pandula
22. mar 2010

lucka = licka

rush
22. mar 2010

no pandul..verim ze ti bolo dobre 😉 ale sak uz sme sikulky...uz to vsetko zvladame lavou zadnou, nie? 😀
chcem sa opytat ked davate krpcov na brusko...kolko ich tak nechavate? chvilku? alebo aj dlhsie? moj sa teraz tak chutne vrti a keca s hrackami pred sebou...chce sa plazit...ale este mu to vobec nejde, tak tu vykrikuje 😀 zlaticko...

robka
22. mar 2010

no ja ho davam na chvilku on moc na brusku nechce byt predtym skoro vzdy plakal ☹ teraz je to bez plakania ale po chvilke chyta nervy 😀 ked mu dam pred neho hracku tak vydrzi dlhsie 😉 takze pokrok u nas 😉

barbarka
22. mar 2010

rush ja nechavam kym sa nezacne rozculovat a dam ho ked ma to napadne. ze nie je prave napapany a je v dobrej nalade, inak sa hneva
inak tie co ste z nr. v centro nitra je novy obchod detsky a maju vypredaj na veci tommee tippee aj ciapocky maju za fajn cenu. ja som kupila za 2,60 peknucku jarnu.

zuzuxx
22. mar 2010

ahojte baby,
moja sa tiez na brusku jeduje, ale hlavicku drzi ked sa jej chce 😉

Ked vam spia drobci cez den napr v kociku, tak tahaju v kuse hodinku dve? Lebo moja sa budi aj po 10min, tak musim trosku pokolisat a spi dalej. Neviem, ci ju do toho spanku takto nasilu netlacim 😀 No ale to len ked je na balkone, v pohybe je to ine.

Minule som bola na prechadzke a ja blba som bola az 40min od domu a mala mi zacala plakat. Aj som ju nakrmila (na lavicke v parku 😀 ) ale nepomohlo, nevrestala, len ked som ju vytiahla z kocika, no ale na to je este chladno a nemozem s nou na rukach a tlacit prazdny kocik. Stalo sa aj vam take, ze na prechadzke vonku a place bez naznaku utisenia?

jaja26
22. mar 2010

Ahojte mamičky,
ďakujem za rady ohľadom dávania palčekov do pusy. No určite ju to neodnaučím a asi aj načo. Len mame žabu v puse, tak stale umývam ručičky aj hračky.
Ešte vás chcem poprosiť ako zabávate bábätká? Naša princezna má 3 mesiačiky, bavila ju aj hrazdička, aj na kolotoč sa popozerala dosť dlho, ale teraz tak 4-ty deň ju to moc nezaujíma a najradšej by sa nosila len na rukách a to len tak, aby videla pred seba. Ina poloha nehrozí. A najradšej tak aj zaspí. Takže už sa mi chrbtica ozýva :o) a ruky bolia. Ale len tak nemrnčí. Už neviem čím by som ju zaujala. A ticho je aj keď je zapnutá telka, takže ju točím tak, aby na ňu nevidela :o) Poradíte?

gabika82
22. mar 2010

ahojte... tak prave sme sa vratili z ortopedie ... nemusime uz viazat nasiroko .. hura 🙂

nasa je rada na brusku, davam ju tak casto a aj dost dlho vydrzi drzat hlavicku 🙂 chodime cvicit vojtovku, tak to nam pomohlo 😉

so spinkanim sme na tom tak, ze cez den sa jej velmi nechce ... doma mi zaspi maximalne na polhodinku ... vonka je to lepsie, ale tiez dlho nepospi ... ale v noci nam spi pekne ... zaspava okolo osmej-deviatej a prvykrat vstava papat okolo stvrtej a potom rano o osmej 🙂

pandula
22. mar 2010

zuzuxx - mne sa to nestalo ale vcera nasim tak spustil v parku ale zevraj sa ukludnil na rukach !!!! ale jacal dost mama skoro zosedivela.

pandula
22. mar 2010

nejak vela novych cleniek tu mame 😀
vitajte baby

aela
22. mar 2010

herminka, maly je naaadherny zlatusik na fotecke 😀

ja som dnes bola s malou s kocikom v trencine na DU, no to tiez jak u blbych to cestovanie autobusom, pomoct mi nikto nepomoze, este aj blbec sofer mi privrel kocik medzi dvere 😝 zato miska super hajala od deviatej do jednej, zobudila sa mi az doma na papanie, tak som stihla vybavit a vratit sa na jednu otocku 😎

gabika82
22. mar 2010

pandula ... no ja som tu len od dnes 🙂 a dakujem za privitanie 😉

saska73
22. mar 2010

gabika - to poteší, nebaliť naširoko 😉 My už chvalabohu ani vojtovku nemusíme, doma mám aspoň raz denne

Už sme boli dnes raz vonku, koláčik sa mi pečie a malý spinká v kočári pri otvorenom okne a kúpila som mu čiapočku a nové hryzátko 🙂
Na výstave, či v BA alebo v Nitre alebo aj aj 🙂 - som za, do BA ideme určite, už som to poslala mm mailom, nech si zaznačí do diára 😀

pandula
22. mar 2010

aela sikula ! a to ti verim ze je o dusu s kocikom v autobusoch ja minule schadzam a sa mi skoro kocik vykotil nejak som si blba nevsimla ze daleko ten autobus zastal od okraju ulice. bleee

gabika82
22. mar 2010

saska-no potesi 🙂 a vojtovku este asi mesiac mame cvicit .. tak sa tesim na to, kedy skoncime ... civicme 3x denne uz 2 mesiace 😒

saska73
22. mar 2010

aela 😠 blbec, aspoň si mu vynadala? Cestovala som busom len raz a to mi pomohla jedna mladá baba ale vystúpiť som s kočárom musela sama 😝 to bolo o držku, doteraz neviem ako sa mi to podarilo 🙂

aela
22. mar 2010

babo, maly je naaadherny vyskereny s tatinkom 😀 😀 😀

triminka
22. mar 2010

pandul tak to ti verim ze ti je luto ze rodicia odchadzaju...ale neboj,zvladnes to aj sama....ved doteraz si tak fungovala 😉

tiez sledujem ze nove maminy tu mame....to je super ze sa rozrastame 🙂

saska73
22. mar 2010

gabika a koľko cvikov cvičíš? My sme mali len 2 ale pritom jednom, čo sa leží nabrušku a naťahuje sa ruka a noha a tlačí sa na body na lakti a na pätičke - pritomto strašne kričí, úplne fialovosivý je ☹

gabika82
22. mar 2010

no my cvicime na boku, opriem sa jej o bok a tlacim jej lopatku a tym padom dviha hlavicuku ... no a potom este na brusku, ale ja mam iny ako ty ... my tlacime hlavicku celom o podlozku, rucku ma ohnutu a tlacim jej bod na lakti ... zo zaciatku nam strasne plakala, tiez bola az fialova ... ale teraz uz nam neplace ... troska zamrauci a to je vsetko... dokonca sa mi stalo, ze sa mi aj usmievala 😝

aela
22. mar 2010

saska, ja mam kocik velmi lahucky, zist sa mi da celkom fajn po schodoch, len keby sofer sikovnik nezacal zatvarat dvere, ked som bola na polceste, sa mi to tam zasprajcovalo a nemohla som s nim ani pohnut 😝

aela
22. mar 2010

a kocik akosi rapka, esteze mam este jeden v zalohe 😀

myounghee
22. mar 2010

ahoj pandy 🙂 ... neboj, ved coskoro uz budes furt doma aj ti bude "mozno" luto za anglickom.. A nieze nedojdes na to stretko!!! Ved aj mi to budeme mat dost daleko. Ale mi pojdeme autom. Skoda ze nemame vatsie auto, by sme vas mohli vyzdvyhnut v BA ☹ . Uz som nasolena na to stretko 😉 !! Idem dalej okna umyvat,,,, bleeeeeee sa mi nechce. Spinave su jak sv....na 😠 !
este nakuknem.
Nasa mala je velmi sikovna, pekne drzi hlavicku aj viac minut. Obcas sa jeduje 😀 , ale ajtak je zlata!

iwa1
22. mar 2010

helofte,

my uz mame po tretej prechadzke a simcadlo crni od jedenastej...noc bola fajn, asi ten paralen pomohol a rano sme utelkali kupit do oci ten ocu fresh co pisala saska a aj opthalmo azulen, tak jej ich vecer natriem 😀

tata sme pripravili o BMW, kedze zajtra chceme ist do robotky na navstevu a to mame 70 km tam a naspat 🙂

hej inak vitam nove maminy 😀 😀

j777 ozvala sa ti ta xaga? 😕 lebo akoze pposlala som jej prasule a mlieko nikde a ani ona sa mi neozyva...

pandula
22. mar 2010

no tak nakoniec sme ich ani odprevadit neisli lebo maly stale spi uz 3 hodiny mne nejak rpsko ide vybuchnut lebo som dlhsie dnes pospala tak zeby viacej mliecka ???

normalne sa mi tisnu slzy do oci. viem ze som to zvladla aj sama vsetko ved maly neni zly on je zlatucke babo a aj zacal spavat cez den ale spolocnost my bude chybat. som tu taka sama cele dni ... musim najst nejake kamosky na kocikovanie. v piatok idem na tie hodiny s babom uvidime co tam bude, v stredu ma pride rano pozriet kolegynka 😵 takze tento tyzden program je ! 😉

pandula
22. mar 2010

no ved co sa stetka tyka mali by sme cez emaily vybavovat ! nieco najst a booknut to a potom urcite prideme len ked tak daleko tak na vikend ved taka mala dovolenka by nam prospela vsetkym len nic drahe baby lebo fakt na materskej je to o dusu a mne sa konci v septembri 😒