Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
lubka s adriankom zapasi pred spanim 😀
simonka a emka maju krasne capicky
no a simonka je ine telesko vo vanicke. radost sa na nu pozerat !!!
moooc rychlo nam tie deti rastu
pandula, ak bude potom treba pomoct, ozvi sa, nieco spolu vymyslime. Ja som cudzincov ucila po slovensky, tak som snad este vsetko nezabudla 😀
paraaaaada pietra velmi by mu nejake lekcie pomohli je to tazke doma skusat a teraz babo k tomu uz vobec neni cas !!!! hlavne ze na konika vdzy cas je 😅
nooo hned mam lepsiu naladu 🙂
vy teda pisete riadne rychlo .. normalne nestiham 😝
nas caka poradna a ockovanie buduci tyzden, tak som zvedava ako to mala zvladne ...
milada aj ty davas malej milumil? sadol jej? my zatial davame nas nutrilon HA, ale uz mame kupene 2 kartony milumilu ... naprv chceme minut nutrilon(este mame 9 krabic) a potom prejdeme na ten madarsky ... dufam, ze malej sadne, ked uz sme nakupili do zasoby 😝
ahojte maminy, aj my máme vianočné bábenko - našťastie na Vianoce sme už boli s malou doma
ako ste zvládli očkovanie? ja sa desím keď ju budú očkovať...
beruska.zuzanka - my sme sa stretli na vítaní občiankov vo Vrakuni, vaša Emka je o 3 dni mladšia ako naša Adelka, škoda, že nie ste niekde blízko, rada by som šla na spoločnú prechádzku s niekým, kto presne vie o čom 😉 . pozdravujeme Emku, na fotkách z vítania je riadna kočka...
jeeej, ako nam tu pribudaju nove mamičky 🙂 Alebo bibika, uz si tu bola? 😉
gabika, ja som davala najprv nas nutrilon, potom som kupila polsky bebilon, ten sa tiez oplati 800 g - 10 €. No a pred par dnami som zistila, ze milumil je ešte lacnejší 900 g - 8,60 €. Ale len teraz som objednala, tak uvidime 🙂 Ale pytala som sa na jednom fore, či je to to isté a vraj ano. Takze by mal byt prechod v pohode 😉
gabika, a prečo davas HA? Ste alergici? Alebo len dočasne a potom chces prejst na obyčajny nutrač? 😨
pandula, veru aj mne bolo smutno samej kocikovat a uz som si nasla aj kamosku z vedlajsieho panelaku, som si vsimla, ze tiez castejsie kruzi s kocikom okolo sidliska, tak som sa jej prihovorila 😀
tak dufam, ze to bude bez problemov, lebo je to o dost lacnejsie ... a hlavne to HA, to je strasne drahe a jedna krabica nam vydrzi tak na 3 dni 😒
no a nam vravela pediatricka, aby sme davali do polroka HA a aj manzel je alergik ... ale od polroka uz budeme davat obycajny nutrilon alebo nieco ine ... este uvidime ... 🙂
noemi, nemas ma na facebooku asi, ja som tam sice registrovana, ale ja tam nejako nechodim 😒
nase zlaticko je dake nevrlejsie ako obvykle... 😀 tusim pojde spinkat skor, ved aj tak v noci nespi tak to je za jedno kedy zacne buntosit... 😀 😀 idem sa im /laura+mm/ venovat trosku a ked bude chrniet som s5
tak ja si presne pamatam, ze poslednu mrchu som dostala presne 25. marca minuly rok, lebo som finisovala na DPH-cke 😀 a potom do toho bola velka noc a neviemco a som si aj ovulku zabudla pocitat a s mm sme boli spolu len raz za dva tyzdne a podarilo sa 😀 😀 😀
maly my už spi hadam sa zobudi
bibka - ahoj
už mam chaoz pomaly normalne si napišem všetky mena vaše + babetiek aby som vedela a naučim sa to ako na maturitu 😀
všimli ste si že sa može dať komentar k fotke????? možeme si navzajom komentovať fotky 😉
zdravim vas dievcata 🙂 dnes sme boli s Dominikom na prechadzke po meste, tak krasne svietilo slniecko, maly spinkal a mamina pobehala obchody, poskusala nove vecicky, zistila ze na to nema.... no co uz, prechadzka dobra, ale nikdy som si nevsimla aky je pristup do obchodov! Do niektorych som sa normalne nedostala, proste schody a hotovo. A co ja s kocikom?? Alebo boli take tie kolaje, ale uzsie ako kolieska na kociku 😕
Vidim ze spominame na poslednu mrchu a naslednu vyrobu nasich darcekov 🙂 u mna tiez takto pred rokom bola posledna mrcha, ale kedy sme zamiesili to fakt neviem. Ja som nejako nepocitala ze kedy ovulka alebo tak, len pamatam ze som nohy dvihala a mm sa mi rehotal 😀
pozrite ako nam chuti 🙂 zachvilu tak uz bude naostro, ach jaj, ale nam rastu....
jeej nova mamina 🙂 vitaj 😉
no akoze to co bolo teraz u nas, tak to sme tu este nemali, simona nerevala ona rycala az bola bordova 😕 asi pol hodku som sa ju snazila utisit a az teraz mi zaspala biedatko malicke- normalne som v soku... zeby to sproste ockovanie az teraz na nas dolahlo? 😕
janula 😀 😀 😀 😀
noe 😀 ze ako na maturitu 😀
my dnes veselo...prezliekala som uz hadam aj 8x grca a grca..ale urcite zacal jest viacej a strasne je aktivny...dobre ze mi z postielky nevyskoci...a nacahuje sa za hrackami..takze sa to trochu asi teraz zhorsi ked bude takyto culi 😕 inak mame za sebou tiez 3hodinovu prechadzku...a teraz cakam aby sa prebral a ideme cvicit a kupat a potom dufam zahaja bez problemov....zajtra nas ockuju na obed...tak drzte vsetky palce...
my sme splodili tusim 28.3 😵 bola to taka rychlovka 😀 a 11.4. som mala prvy krat // 😵 a ja sa teda o rok vobec nechystam byt zase tehu...uvidime
ahojte kocky,
tak mame za sebou oblicky, vsetko ostalo po starom, nic sa nezhorsilo ale ani nezlepsilo. takze nadalej preventivne kontroly kazde 2 mesiace, este vysledky mocu budu vo stvrtok tak dufam, ze budu ok
my sme prisli teraz z prechadzky, o chvilu pojdeme kupat
noe 😀 ze ucit sa to ako na maturitu 😀 no ale zas to nie je taky zly napad, ja mam stale chaos v tom, ake babo ku komu patri 😅 a vacsine z vas musim pozerat do pasu
vsetky kupete? 😀 nasa je stale daka uplakana az az...takato nebola hadam od 6 nedelia.. 😕 dnes vyslo na mm ze uspava, ale asi pojdem za chvilu podat psychicku podporu.... ak bude predsa len treba 😉 inak baby, ja som prekvapena sama zo seba, ale normalne mam pocit, ze mm zvlada kopec veci okolo malej lepsie ako ja..s nadhladom, lavou zadnou... som to ja matka.. 😖 vy nemate podobne haluze? ze ci len ja som kapanek mimo ? 😀
neboj j777 ja mam tiez pocit ze manzel to obcas zvlada lepsie ako ja aj na mojho mm vyslo dnes uspavanie 🙂 sranda ale mna caka velkaaa kopa na zehlenie 😒
iwa, mne tak mala tiez zvykne niekedy vecer plakat najma po kupkani a tak reve, az sa zachadza a zistila som, ze nic na nu neplati, len ja ju utisim, ked ju vezmem v zavinke na ruky a nahlas jej dohovaram a rukou jej hladkam licko, mm je vtedy s nou bezradny 😝
janula, mi nieco hovor, ja zas dnes bola v trencine, v podchode boli tie kolajnice zas siroko od seba, ledva mi kolieska dociahli a nakoniec zlaty kliniec programu, sofer autobusu mi kocik pricvikol do dveri, lebo mi nikto nepomohol s kocikom, no ohladuplnost nadovsetko 😝
rush prosim, este raz mi popis, ako mas vyvyseny matrac v kociku. lebo maly mi zacal grckat, ked som mu to vyvysenie dala prec, no a dala som mu ho prec, lebo sa mi zda, ze z toho bude mat krivu chrbticu ☹
a inak aj nas maly je hyperaktivny ale zasa papa menej, co sa mu ten reflux vratil
baby len sa chcem pochvalit, som zasa dnes bola taka hrda na mojho Markyho, dr. na oblickach mi ho pochvialila, ze krasne sam drzi hlavicku a tiez kamoska, co ma o 2tt mladsiu dcerku. 😵 😵 😵
vy teraz kupete? moj uz davno spi a to isiel spat o 45min neskor 😕
mein, aj moja uz veru od pol osmej buva, my musime kupat pred siestou, lebo potom je uz velmi zla a reve ako tur a dnes krasne zaspinkala, len som polozila do postielky a uz je aj tuha 😀
aela ani mi nemozme kupat po siestej lebo to je hrozny plac odkedy kupeme skor tak je to super 🙂 ktovie preco asi su uz vecer unavene 😒 ale az teraz som nato prisla 🙂 Sami este nespi si blaboce a zachvilinku to na neho pride aspon dufam 😉
mein, sikovnik je markus 🙂 A dufam, ze vam ten reflux uz prejde čoskoro 😔
ja som malú ulozila o siedmej, mm isiel behat, pred sebou mam pohar vinka, spaldove tyčinky (nech mam aspon pocit, ze jem niečo zdrave, ked uz musim večer tlačit) 😀

moooc sa mi paci ze mozme tie fotky hned na plochu hodit !!!
noe - maly ma super vlasky sme sa nasmiali
pietra - on uz daco kecnut take lamane vie skor slovicka ako suvisle vety ale uci sa. najradsej hovori pod pod a coze sa to stalo a este jezisi !!! 😀
ale chce sa naucit poriadne, pekne vyslovuje ale nechape nasu gramatiku a ja debilcek mu to neviem vysvestlit takze uvidime ako to bude 🙂