Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
juj milli, si vies predstavit ten pocit blazeny, ked ti tvoje dietko milovane chvalia? 😵 😵 😵 aj dr. na poradni ho minule chvalila, ze ako z knizky, smeje sa, rozprava, dviha hlavku
a ten reflux, odkedy som mu zasa vyvisila spania tak uz len raz grckal. tesiiiiiiiiiiiiiiiim
ja som prave zjedla 2 misky ciniminis a cez den kopu inych sladkosti. a to som uz od dnes chcela prestat 😀
robka mne medzi 5-6. hruza des. bez ohladu na to, kedy predtym papal. mam pocit, ze ako je vonku vidno, tak on uz nechce spat dnu
no my o 5.30 len na poobednu prechadzku vyrazame 😀 Obidve deti kupeme o 19.30, ja marca a mm kiku a o 20.15 ich zvycajne ulozime. Ale marco zvycajne vykecava este, zaspi tak okolo 20.30-21.00, pred polnocou (alebo ked idem ja spat) ho v polospanku nakojim, potom sa zobudi okolo 5.30-6.30 a este spime do tej 8,niekedy az 9
fuuuuha 😒 ale ja mam presne taky isty pocit dokonca aj vonku ked sme mu davam vyssie deku aby mal tmu a vtedy zaspi ihned ale rano mi vstava ako kedy ale do tej osmej pospi 😉
robka presne, aj ja som mu doteraz davala deku vysie, lebo mam dost otvoreny kocik a co som mu ju dnes dala prec, lebo uz bolo teplo tak mi nechcel spat. dala som ju naspat a zaspal 😒
no tak to som zvedava ako to budeme riesit ked uz bude fakt teplo 🙂 aky mas kocik ak smiem vediet? 😉
tak musim asi aj ja malu nejako zakryt, lebo odkedy nie je v deke pozakryvana a zababusena, tak len kuka z kočika, potom plače, nevie sa ubrat k spanku 😒 Asi ju budem musiet nejako aspon plienkou zakryt... 😝
no nic idem ja spat, som unavena jak pes. sak dnes som 4x kocikovala /dobre vidite 4x/ dobru 😔
ked sa otepli, tak im cez striesku prehodite plienku a ta im bude robit "tmu" v kociku 😉
moj ma este k tomu vyvysenie v kociku koli refluxu tak hlavku ma dobre ze nie zarovno s vrchom vanicky 😝
mein kraasny kocik 🙂
pietra no asi tak to vyriesim 😉 akepocasie bolo dnes u vas pozeram ze v BA? 😉
janula - ako pozera na to jedlo no dal by si 😉
a stym pristupom tak u nas až teraz dali vyťah na prior
inak sa nedostanem nide iba do teska , lidla a billi konies sveta u nas 😀
vy mate kde sa prechdzať ach jaj
rush - edko sa podoba na ocina že?????? peknučky je
mein - a prečo chodite na obličky??????
robka - budime sa o 7 ale teraz sme si to posunuli skor o 6 😉 a spime už pred 20
mein - ja mam všetko zo šikma aj ked sme na gauči , v kočiku , v postely .............
decka my to stale dokola vyprava aj ked ho nesiem vo vaničke aby som ho nemala rovno ale zo šikma
pietra u nas si rano aj poprsalo 😒 ale tiez tu bolo krasne akurat trosku vetrik pofukoval ale teply 😉
noemi vy mate reflux?
noe, a kde ty byvas? V meste, či na dedine? 😕
budem musiet asi tiez tu plienku prehodit. Aj kôli slnku. Lebo dnes jej svietilo do kočika. A ked som kočik tahala za sebou, tak to bolo o ničom... Inak rozmyslam uz nad tym opalovacim kremom pre malu. Minule ste tu pisali, aky je dobry...
millada my uz mame plienku prevesenu, lebo simone to vadi, to slnko a dnes som tiez zabudla kupit kremik na opalovanie 😀
ja si popijam bavoraka 😀 😀
my sa kupeme medzi piatou a siestou 😀 😀 😀
tak my sme sa okupkali, napapali a uz je malicka v postielke, sice este nespi len lezi a pozera ... tak dufam, ze onedlho zaspinka ...
u nas v Kosiciach dnes bolo krasne teplucko a slniecko svietilo 🙂 konecne sa oteplilo a uz citit ze je tu jar 😉
pietra naozaj prvykrat o tom pocujem 😅 a kde to zozeniem v nejakej drogerii ci v lekarni?
gabi ty si z Ke?ja tam musim ist s malym na detsku chirurgiu lebo mame pruh...a E trosku poznam nevies nahodou v ktorej nemocnici to je?
a aky faktor? 😕
no nasa je uz tak zvyknuta, ze po kupani do zavinovačky, napapat a spat. Takze ja musim kupat pred siedmou. Ale od tej siestej je to uz des... 😝
iwi, ani bavorak nie je zly 😉
ano som Kosicanka uz 3 roky 😝 a neviem v ktorej nemocnici je detska chirurgia ... su tu dve ...
millada, je to 30. A je dobry v tom, ze UV filter nema chemicky, ale mikrokrystaly
http://www.daylong.sk/ochrana_deti.html

no tak nas sa kupe cca o 5.30, o 6 ideme do spalne, papame, grgame a tak do 6.45 zaspi