Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
a kedy sa vam rano budia?
juj milli, si vies predstavit ten pocit blazeny, ked ti tvoje dietko milovane chvalia? 😵 😵 😵 aj dr. na poradni ho minule chvalila, ze ako z knizky, smeje sa, rozprava, dviha hlavku
a ten reflux, odkedy som mu zasa vyvisila spania tak uz len raz grckal. tesiiiiiiiiiiiiiiiim
ja som prave zjedla 2 misky ciniminis a cez den kopu inych sladkosti. a to som uz od dnes chcela prestat 😀
robka mne medzi 5-6. hruza des. bez ohladu na to, kedy predtym papal. mam pocit, ze ako je vonku vidno, tak on uz nechce spat dnu
no my o 5.30 len na poobednu prechadzku vyrazame 😀 Obidve deti kupeme o 19.30, ja marca a mm kiku a o 20.15 ich zvycajne ulozime. Ale marco zvycajne vykecava este, zaspi tak okolo 20.30-21.00, pred polnocou (alebo ked idem ja spat) ho v polospanku nakojim, potom sa zobudi okolo 5.30-6.30 a este spime do tej 8,niekedy az 9
fuuuuha 😒 ale ja mam presne taky isty pocit dokonca aj vonku ked sme mu davam vyssie deku aby mal tmu a vtedy zaspi ihned ale rano mi vstava ako kedy ale do tej osmej pospi 😉
robka presne, aj ja som mu doteraz davala deku vysie, lebo mam dost otvoreny kocik a co som mu ju dnes dala prec, lebo uz bolo teplo tak mi nechcel spat. dala som ju naspat a zaspal 😒
no tak to som zvedava ako to budeme riesit ked uz bude fakt teplo 🙂 aky mas kocik ak smiem vediet? 😉
tak musim asi aj ja malu nejako zakryt, lebo odkedy nie je v deke pozakryvana a zababusena, tak len kuka z kočika, potom plače, nevie sa ubrat k spanku 😒 Asi ju budem musiet nejako aspon plienkou zakryt... 😝
no nic idem ja spat, som unavena jak pes. sak dnes som 4x kocikovala /dobre vidite 4x/ dobru 😔
robka kuk moj album - casualplay s4
ked sa otepli, tak im cez striesku prehodite plienku a ta im bude robit "tmu" v kociku 😉
moj ma este k tomu vyvysenie v kociku koli refluxu tak hlavku ma dobre ze nie zarovno s vrchom vanicky 😝
mein kraasny kocik 🙂
pietra no asi tak to vyriesim 😉 akepocasie bolo dnes u vas pozeram ze v BA? 😉
robka, rano to vyzeralo na dazd, ale potom vykuklo slniecko a bolo nadherne, 15C
janula - ako pozera na to jedlo no dal by si 😉
a stym pristupom tak u nas až teraz dali vyťah na prior
inak sa nedostanem nide iba do teska , lidla a billi konies sveta u nas 😀
vy mate kde sa prechdzať ach jaj
rush - edko sa podoba na ocina že?????? peknučky je
mein - a prečo chodite na obličky??????
robka - budime sa o 7 ale teraz sme si to posunuli skor o 6 😉 a spime už pred 20
mein - ja mam všetko zo šikma aj ked sme na gauči , v kočiku , v postely .............
decka my to stale dokola vyprava aj ked ho nesiem vo vaničke aby som ho nemala rovno ale zo šikma
pietra u nas si rano aj poprsalo 😒 ale tiez tu bolo krasne akurat trosku vetrik pofukoval ale teply 😉
noemi vy mate reflux?
noe, a kde ty byvas? V meste, či na dedine? 😕
budem musiet asi tiez tu plienku prehodit. Aj kôli slnku. Lebo dnes jej svietilo do kočika. A ked som kočik tahala za sebou, tak to bolo o ničom... Inak rozmyslam uz nad tym opalovacim kremom pre malu. Minule ste tu pisali, aky je dobry...
millada, najlepsi je vraj daylong
pietra to je nejaky specialny pre deti?
millada my uz mame plienku prevesenu, lebo simone to vadi, to slnko a dnes som tiez zabudla kupit kremik na opalovanie 😀
ja si popijam bavoraka 😀 😀
my sa kupeme medzi piatou a siestou 😀 😀 😀
tak my sme sa okupkali, napapali a uz je malicka v postielke, sice este nespi len lezi a pozera ... tak dufam, ze onedlho zaspinka ...
u nas v Kosiciach dnes bolo krasne teplucko a slniecko svietilo 🙂 konecne sa oteplilo a uz citit ze je tu jar 😉
robka, daylong ma viac vyrobkov, pre deti do jednoho roku je daylong baby
pietra naozaj prvykrat o tom pocujem 😅 a kde to zozeniem v nejakej drogerii ci v lekarni?
gabi ty si z Ke?ja tam musim ist s malym na detsku chirurgiu lebo mame pruh...a E trosku poznam nevies nahodou v ktorej nemocnici to je?
robka, v kazdej dobrej lekarni by ho mali mat
a aky faktor? 😕
no nasa je uz tak zvyknuta, ze po kupani do zavinovačky, napapat a spat. Takze ja musim kupat pred siedmou. Ale od tej siestej je to uz des... 😝
iwi, ani bavorak nie je zly 😉
ano som Kosicanka uz 3 roky 😝 a neviem v ktorej nemocnici je detska chirurgia ... su tu dve ...
dakujem urcite sa na to pozriem zajtra 😉
millada, je to 30. A je dobry v tom, ze UV filter nema chemicky, ale mikrokrystaly
http://www.daylong.sk/ochrana_deti.html

no tak nas sa kupe cca o 5.30, o 6 ideme do spalne, papame, grgame a tak do 6.45 zaspi