Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
rozkosnaa 🙂
robka dik 😉
co vsetky uz spite?..idem asi aj ja, dufam, ze uz nas to ockovanie nebude trapit 😉 a vyspime sa konecne 😀 😀
iwa, presne ako nasa, len nasa ma tvar uplne zaborenu v hniezde a je krizom cez postielku 😀 😀
robka zlatucka je mala, ako anjelik 😉
j777 to je chlapcek 😀
to ja musim Dominka zabalit napevno do deky, lebo on by sa inak furt budil rukami. Chcela som mu ked vyrastie kupit ten spaci vak, zda sa mi to take prakticke, ale neviem veru, ked mu rucky nepoviazem tak ani nezaspi, aj v kocari ich musi mat na pevno.
pozrite ako si obcas schrupne na gauci s tatinom 🙂
aha, to je uz ponorka u mna 😀 😀 a ja kukam, ze ake modrucke vsetko... 😀 😀
nevadi som to aj tak pochopila 😀
ja neverim kedy stihate tie fotky stahovat do pc 😀 😀
po nociach 😀
tak uz spinka maly...a mama stihla pozehlit plienky a zjest jeden coko jogurt 😝 😅
su tie nase deticky ale rozkosneeee 😵 😵
my zvykneme kupat od tej 19tej potom nieco pred 20tou papame a potom uz spime....raz sa v noci kojime okolo 2hej, 3tej, potom nas budi brusko okolo 5tej...ale to mamina vymyslela tak, ze si krpca dam na brusko...a spime dalej...on sa pekne vyprdka a ja nemusim hned zrana masirovat....takto spime do takej 7mej, 8mej...potom rannne cvicenie a papanie...potom spinka do tej 11tej...potom ideme von na take 3hodky a tak dokola 😎
robka - zlatunky, ako keby sa modlil 🙂
dakujem 😉
Teeeda mamušky, ste toho zas popisali 😀 ja som sa už až teraz večer sem dostala a už všetky spinkáte asik, aj ja o chvíľu pôjdem 🙂
Eminka búva už od šiestej, predtým sa okupkala, napapala a búva, zatiaľ je kľudná, bez teplotky, tak dúfam, že budeme ok 🙂
Tak brú maminky a bábätká 😉
Janula ten je zlatyyy.aj nasa len poviazana buva.neviem,ako ju uspat volne 😅
jjj7 a aj ja mam ciapky bobik c.3 dve a kazda inak velka. Tak dobruuu
janula, som sa normalne nasmiala, ze aky je maly poviazany ako múmia 😀 Ja viem, ze aj zvalka tak bali, aj ine mamičky a aj moja furt sermuje tymi ručkami, ale ja len pri pohlade na to nemozem dychat. Ked si predstavim, ze by mna dakto takto zviazal, tak sa zadusim. Ja som taka klaustrofobička, ale len na horizontalnu polohu. Vytah a pod. mi nevadi, ale v zivote by som sa neskryla pod postel a pochovanie za zaziva je pre mna ta najhroznejšia predstava 😀 Normalne sa musim zhlboka nadychnut aspon 5x, aby som to predychala, ked si to predstavim, ze som tvoje dieta zviazane 😀 😀 😀
milladka 😀 😀 uistujem ta ze nasmu chlapciatku to vobec nevadi, normalne uz vie ze sa ide spinkat ked ho zacnem zabalovat a skeri sa na mna, takze fakt ziadne trapenie to nie je 😀 Ja osobne by som tiez nechcela byt takto zabalena ale jemu sa to paci takto na mumiu a kludnucko zaspi. Ale snad z toho vyrastie, lebo nam je uz deka mala 😅
dobre ranko kocky 🙂
krasne spinkaju tie vase deticky, ja musim marka stale zviazovat, tak ako ty janula, lebo on sa neskutocne budi rukami.a zavidim vam ze len deti polozite a same zaspinkaju, marka musim aspon polhodiny nosit a hojdat a vecer uz fakt nevladzem, keby ho mohol aspon mm uspat, ale on zaspi len pri mne, potvorka. vcera som skusala, ze ho polozim s cumlom do postielky, ze sam zaspi, ale kdeze, cumel vystrelil kdesi, ze som ho 1O minut hladala 😅 , este viac zacal revat, ked zistil ze lezi bez pohybu 😠 tak nakoniec na ruky a potom zaspal.
bose neviem co dnes varit 😖
dobre ranko
už som dominiku zaniesla do školky , nakupila , dala piecť mäso 😉
robka - nemame reflux aspon nam nikto nič nepovedal
len zvikne ešte grckať preto polohujem šikmo všetko 😉
milada - som sa nasmiala že ako mumia 😀
a byvam v meste už som to tu pisala 100 x ale nie každy pozna asi Partizánske 😀
daylong - je najlepši pre deti ako pisala pietra decka by vam mala dať brožurky aspon mne dala aby som si vybrala inak je aj drahy
iwka - presne tak vytočene aj my spime nechapem 😀 ako paragraf
janula - ako v kukle zabaleni 😀 moj by to odkopal hned
gabika - nikolka je krasnučka
tinika - patrik sa ako rozťahuje cela postel len pre neho
asi som na nikoho nezabudla 😉
noe sak zatial ju ma len pre seba 🙂)) ale uz začina spat a j s rukami dole 🙂
caute baby,
noe, mame vrodenu vadu obliciek. uz som to tu 100x pisala 😉
ja davam maleho spat este stale do zavinky s rucickami dnu, bez toho netusim ako zaspi, sa toho bojim
tinika - maly je zlatucky a ako sa rozklada xixi pohodlie nadovsetko !!!!
caute noc nic moc ale bola som vyspana do zasoby dnes sme vstavali 3x a vela vypravali o 5rano 😠 uvidime idem ho nakojit snad este zaspi trosku

milladi na vino vobec nemam chut poslednu dobu 😀 aj ked tu na mna caka od tehu zopar dobrych flias 😀 😀
my sa ideme zajtra fotit ...huraaa sa tesim 😀 😀