icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

meinkonka
23. mar 2010

barbi daj si nejaku inu foto do pasu, bo davitkovi nevidno tvaricku, len polovicu. chudacik 😉

saska73
23. mar 2010

aspoň 5 detí každej 😀 fúha 12 strán ste popísali, to nemám šancu dočítať

saska73
23. mar 2010

Dneska bola u nás kamoška, zajtra príde na celý deň švagriná a vo štvrtok prídu z roboty pozrieť. Na kamošku sa malý tak usmieval a nahlas smial, že odišla od nás úplne namotaná na bábetko 😀 😀 😀

noemi01
23. mar 2010

saska - 12 stran tak to sa nam ako podarilo 😀

babrbarka - tak ako medvedik je tak skvely

rush
23. mar 2010

krasne deturence...ako babo pisala...vydarene mamincky, vydarene deticky 😀
barbi takeho maca mame aj my...ale uz neoblecieme 😅 my sme kapanek asi vacsi ako vacsina 😕 ale lekarka chvalila, ze pekny, a ze je to normalne...tak sa nestresujem...a maly ma dnes besny den...od rana bol nepokojny...vobec nespal...ako keby vedel co ho caka...na obed cvicenia...potom ockovanie...poobede pospal ale iba malo a teraz trochu zalomil...neviem neviem co nas v noci caka...podla vas mam ho kupat ked sme boli dnes ockovani? zabudla som opytat lekarky 😨

rush
23. mar 2010

pandula avsak keby sa islo sak sa s niekym mozte aj zviest...napr. aj s nami...ale veci vam uz musi zobrat niekto iny, lebo mame maly kufor 😝 😉

saska73
23. mar 2010

pandula - prinajhoršom by ste išli vlakom alebo busom a tam na mieste by sme pre vás už autom prišli

rush
23. mar 2010

sice nemozme vas zobrat.....nezmestime sa 😝 och bossseeeee matematika neopustaj ma 😅 jedine ze si vas rozdelime do viac aut...to by bola sranda bol dna by sme vas potom len davali dokopy...kde mame sebiho, kde tatu a kde je mama a kufor? a kocik? a u koho su plienky 😀 😀 😀

rush
23. mar 2010

bol dna chcelo byt pol dna 😎

rush
23. mar 2010

...tak neodpovedate mi...takze nekupem 😎 asi vsetky kupete a ukladate deti aj seba....ze?

iwa1
23. mar 2010

saska moje slova 😀 😀 polku detskeho domova 😀 😀 a hlavne noemi, lebo ta stiha neskutocne veci 😀 😀 ze upratovat 😉

iwa1
23. mar 2010

rush ja som normalne okupkala, aby mala pocit rezimu 😉

j777
23. mar 2010

fuuu, docitane..inak sme sa mena damian a sebastian velmi pacia...okrem inych samozrejme.. 😉

j777
23. mar 2010

mam taku chut na jaternicky a krvavnicky so surovou kyslou kapustou... 😀 😀 som to nejedla ani nepamatam

meinkonka
23. mar 2010

rush ake cvicenie furt spominas?

ja idem zalomit, sak 5 hodin je zachvilu. dobru 😔

zuzankaro
23. mar 2010

ahojte kym vas dozitam tak zabudnem na co som chcela reagovat 😝
aj mne sa pacilo meno marko, sebastian, ale nakoniec sme vybrali meno samko a dokonca s priezviskom je menovec jedneho znameho básnika. meno sebastian sme nedali preto lebo moj sef sa tak volal, tak aby nevzniko nejake podozrenie a reci 😀

joj vsetky babatka su nadherne co ste du dali, vycmukala by som ich vsetky ...

rush, tak maly krasne rastie, ak by si vydrzala rodit do planovaneho terminu, mala by si tiez takeho valibuka ako ja 😉

rush
23. mar 2010

mein my chodime tak na rozhybanie...lebo lavu stranu ma taku strnulejsiu...poslali nas lebo ked sme boli u neurologicky na kontrole...tak na nu hodil boxersku poziciu a ona ze to je zle 😝 😕 no ale potom nam povedali, ze nic vazne...ale ze ho trochu pre istou nastartujeme aby nebol taky strnuly na tu lavu stranu...nestresujem lebo vidim, ze je v pohode...ale nech si pocvici...a zistila som ze tam kde chodime maju aj taku veliku vyrivku pre deticky...kde s nimi cvici vo vode sestricka a vo vode je len babatko a stoji to iba, teraz neviem ci 3 alebo 5 eur...tak pred tym ako pojdeme na to plavanie niekam tak sa pojdeme pohrajkat do tej vyrivky...sa uz tesim ako bude maly reagovat 😵 zatial ma vodu rad...

baby z ba chystate sa na plavanie s babatkami? a ak ano kam?

j777
23. mar 2010

rush, ja sa plavat nechystam...

ozaj, myslite, ze ked mi chyta hracky skor lavou rukou tak bude lavacka? 😕 ci to este s tym nemusi mat suvis?

zuzankaro
23. mar 2010

rush ja som nas prihlasila do snopu na plavanie, ale zatial sme na cakacke, je babyboom a vsetko je preplnene, tak nas eviduju a daju vediet ci sa nam podarilo zmestit do kurzu

mein aj my ideme na sono obliciek zajtra kvoli diletacii, tak mam strach ci sa to upravilo
a tiez nas idu ockovat ale az vecer o 17:00 😝 tak sa bojim viac nez maly 😝

bibka151
23. mar 2010

jéé, ďakujem za privítanie...zatiaľ som tu nebola, lebo pri malej toho veľa nestíham, ale už sa jej upravil režim a večer zaspinká okolo 18.00. Novinkou je strašný rev po kúpaní, prišli sme na to, že to znamená: "vy ste ma vybrali z vody!!!" 🙂
Maličká je po viróze, trochu schudla, ale už má zas apetít

rush-rada by som s malou chodila na plávanie pre detičky, ale najskôr až tak za mesiac (nech má aspoň 4m), SNOP sa mi moc nevidí, ja som tam síce chodila na cvičenie pre tehotné v bazéne, ale aby sa s detičkami cvičilo v tom istom bazéne... ale hlavne v šatniach žiaden prebaľovací pult, nič... ak nájdeš niečo dobré, daj please vedieť

rush
23. mar 2010

zuzi...no asi by mal okolo tych 4kil...kebyze ide na termin...to je iste 😵

rush
23. mar 2010

zuzi aj ja som bola v tej snopke...mame to kusok...by som mohla aj pesi chodit...ale neviem sa rozhodnut...ceny su cca rovnake skoro vsade...len ja som chcela tak aby sa tam kupali len mamicky a babatka tak neviem...este som si dala tento tyzden na rozmyslenie...ale sa nejak tazko rozhodujem v posl.dobe 😨

iwa1
23. mar 2010

j777 ano bude lavacka 😉 aspon moja dcera to tak robila 😉 😀 😀 😀

rush
23. mar 2010

bibka...no aj ja som tak rozmyslala, ze nech to je len pre deticky a mamicky...ale velmi si na cas nedavaj...zaregistrovat sa fakt musis aj mesiac/dva dopredu lebo je vsetko preplnene 😝 kamoska mi odporucala tieto: zabiatko...niekde pri poluse, alva, mobik na pasienkoch, hrosik na kolibe...tak si musim posurfovat ale zatial som naklonena zabiatku a hrosiku...no musim este zistit ci tam chodia len mamicky a deticky alebo aj iny....

saska73
23. mar 2010

rush - ja už som na plávanie bábetiek prihlásená na máj, u nás v TT je taký klub Kvapka, je to len pre bábatka a otvorili aj druhý bazén pre väčšie detičky. Som zvedavá ako bude malý reagovať, sme taká VIP skupinka, prihlásilo sanás 8 mamičiek - kamarátiek. 🙂

idris
23. mar 2010

Ahojte babulky tak sa k vam pridavam lebo tam kam chodim som sama s malym babom :( a vas som dlhsie hladala a hutal som ci k vam alebo k novembrovkam ked ze sme toho 30.11 prisli na svet 😉 a pasuje mi to skor k vam tak ak smiem rada sa pripajam 😵

a hned na zaciatok sa chcem spitat ako casto kakaju vase deturence lebo mi raz za 3-4 dni ako viem ze u plne kojenych je to OK ale mne sa to nezad.

tinika
23. mar 2010

idris ahoj ja som chodial k decembrovkam povodne bo sme mali termin 6,12 ale nakoniec 26,11 sme sa narodili tak som tiez zakotvila tu

iwa1
23. mar 2010

vitaj idris 😉 😀 kakanie je v pohode 😉

saska73
23. mar 2010

ahoj idris, kakanie, niekedy aj 4 razy denne, inokedy za 2 dni raz - pri kojených je to v pohode

iwa1
23. mar 2010

bibka tiez vitaj 😉 😀 😀 😀