icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

noemi01
24. mar 2010

mataklinec - mne pride drobni neviem

my sme od 5 hore dominika chcela cikať a jasne musela zobudiť aj maleho

babo - neviem čo si cez den vyspevuje????
😀 😀

beruska.zuzanka
24. mar 2010

noe, no dáme akciu 1protivná svokra+ 1podobná zadarmo 😀 možno sa nejaký osamelý dôchodca ulakomí 😎 😀

noemi01
24. mar 2010

iwka - au au au až ma zabolelo

my stale rovknako 3 krat papame
no idem pokračovať v upratovani 😉

iwa1
24. mar 2010

berus aj Simona po mesiaci zaspavala vcera na rukach 😕 normalne som nechapala, lebo doteraz jej vadilo vecer ked som ju vzala na ruky a teraz rycala, kym som ju nepomojkala a neuspala na rukach 😀

iwa1
24. mar 2010

noe a potom este dostal bonus do pleca- to ockovanie konecne 😀 😀 😀

noemi01
24. mar 2010

beruška - 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
ešte by sme ale mali niečo ponuknuť aby to bolo lakavejšie hmmmmmm??????

babonr
24. mar 2010

Noe to ma asi z toho ako po mne stale vykrikuje,ked som neni pri nom 🙂 On ma hlas jak zvon.Ked na mna zahuci,to je konec 🙂 Ale baby vazne,to nie ,ze krik,to je hukot.Sa smejeme ze bude na chatach hlavny spevak,jak jeho tato 😀

noemi01
24. mar 2010

tak mne by sa ho nechcelo nosiť my sme ešte nikdy na rukach nezaspali

iwka - to čo ho trapila ked vedela že sa netrafi 😠 ešte že to bola už konečna
ja mam tiež jednu ruku ubohu nič nenajdu ale na tej druhej aspon niečo

pandula
24. mar 2010

dobre ranko ! dnes je tu nejak potichsie ale ved je len 8 hodin 😀

noc ok zase hore 3x to je dost na nasho on raz max 2 x zvykol vstavat papat

myslite si ze ked my spi viacej cez den viacej chce papat v noci ???? 😕

jaaj ale potiahli sme do 7.15 donutene 😀

saska73
24. mar 2010

mataklinec - pokial ti nechudne, tak je to ok. Veru môj loptoš to dobehol rýchlo od narodenia už 20 cm narástol 😵 a váhové prírastky má zujímavé, 1 týždeň 100g a ďaľší 500g

beruska.zuzanka
24. mar 2010

Aj ja dnes idem upratovať 🙄 ale až o desiatej som si stanovila začiatok prác 😀 taakže ešte chvíľku mám čas 🙂

ivi, teda, to by aj mňa asi ohlo, keby mi tak berú krv 😝

noe, ale čo, ja mám len jednu svokru 😀 😀 😀 teda druhú "nevlastnú" ale tú by som nedala ani za milón zasa 😉

saska73
24. mar 2010

iwa - fuj, to sú zážitky 😝

noemi01
24. mar 2010

babo - 😀 no už nam mutuju teraz 😀
aj moj ma silny hlas spravia duet 😀

hej a kde to vlastne bude už sa na niečom dohodlo
ja by som brala niečo podobne ako navrhla saska ale inde
lebo aj ked bude treba deťom ohriať papať aby bola po ruke mikrovlnka chladnička
a kde sa zložia tie kočiky 😕 do niejakej garaže 😀

saska73
24. mar 2010

Baby tie kupóny na papmpers ešte platia ? a dokedy? konečne ich mám vytlačené 😅

gabika82
24. mar 2010

my sme nasu zo zaciatku na rukach uspavali, ale potom sa naucila zaspavat sama ... dame ju do postielky, taku polhodinku si tam rozprava a potom zaspinka 🙂
vy svokry predavate? 😀 ja moju nepredam, mam nastastie dobru svokrusku 🙂
iwa - vy ste rano o pol osmej na prechadzke boli? 😲 no my vtedy vstavame 😀

noemi01
24. mar 2010

pandula - možno ho len v noci smedi len tak pocucka
alebo viac papkaju ked idu zubky 😉

beruška - niejaku hotovosť aby to bolo lakave
inak ta moja je chudšia ako ja kočka 😉

babonr
24. mar 2010

Saska zvalka zuzit,poslala som vam ziadost na FB.Lubka komentovala zuzitkinu fotku,tak som vas tam hned supla.Na ostatane baby som sa nedostala a asi sa ani nedostanem,bo ma vola z vedlajsej izby moja sirena 😀

noemi01
24. mar 2010

saska - do konca mesiaca asi tam by to malo biť napisane asi

gabika - šťastna to žena

my sme už o 7 sa prechadzali každy den do školky 😉

gabika82
24. mar 2010

tak my sa ideme chystat na to rehabko 🙂 cafte zatial 😉

triminka
24. mar 2010

ahojte maminky

podaktore pisete ze sa vam uz deticky prevaluju zo strany na stranu...nas lenosko este nic. len rozmyslam,ci ma vobec ona priestor na to.byvame cez den bud v kresielku,v postielke s hrazdickou alebo na prebalovacom pulte....alebo spi v kociku a v postielke....tak sa chcem spytat,ze kde este mavate babatka?ze ci vobec ja davam priestor tej mojej babulke na to aby sa otacala? alebo je len lenivsia?lebo aj s dvihanim hlavicky na brusku...no nechce sa jej do toho.akoze udrzat ju udrzi ale nechce sa jej byt na bruchu,hneva sa na to....

myounghee
24. mar 2010

ahojte.... tak mi sme spinkali do 5:30 a az teraz mi spinka znova. a to by uz mala papat 😠 .
Baby dnes idem do BA s manzelom pozriet kocik PP UNO, farba moka. Tak sa tesim 🙂 🙂 . Dufam, ze mi mamina pride postrazit malinku, este nevie otom 😀 . Som velmi zvedava na ten kocik, nakolko by som ho kupila spod ruky. Novy je velmi drahy. Tato ktomu pridava aj vlozku x-lander, +nanoznik emitex a aj velky fusak na zimu. Manzel sa snou dohodol na 220eur. Popritom ho predavala za 270eur 😀 . sikovny je ten moj drahy. Len je otazne ci ho zobereme. Ked bude 100% stav tak urcite hej. za tu cenu

saska73
24. mar 2010

babonr - si potvrdená a založená medzi priatelmi-koník 🙂 😉

idris
24. mar 2010

Bre ranko 🙂 , no ked Lilly je velmi nekludna a nechcem jej s kakanim pomahat ale ked pomozem tak sa jej ulavi 🙂. My sme po ockovani boli dobri len mi nespinkala cely den.

Dnes ideme sadit na zahradku hrasko mrkvickua inu zeleninku, aby sme mali chutne domace prikrmy 🙂

hermiinka
24. mar 2010

dobre ranko maminy. 🙂
joj ale je krasne, hned ma clovek lepsiu naladu 🙂
obed uz uvareny uz len konikovat 😀

iwa1
24. mar 2010

gabika no my tak chodievame okolo osmej von, ludia chodia psickov vencit a ja vybehnem so Simcou 😀 😀 😀

pandula
24. mar 2010

herminka ze obed uvareny 😀 😀

ja som len doranajkovala

to s tym prevracanim zaujima aj mna trimi

nas sa skooor minule prekotil z bruska na chrbatik. tiez ho nemam moc kde davat postel mame dost makku tam sa mu nedobre lezka a na brusku je nerad musi mat naladu a hlavu tiez nezdvihne vzdy ale vobec sa tym netrapim kamoskina mala vobec nevedela tak urobit do 8.mesiaca ta skorej sedela ako zdvihala hlavicku 😉

iwa1
24. mar 2010

babo ti si B.B.? 😕

iwa1
24. mar 2010

uz si v zozname tehule 😀 😀 😀

noemi01
24. mar 2010

myo - hod potom foto kočika

trimika - ja maleho necham na postely alebo na gauči
do lehatka ani vajca nedavam
nech trenuje a nie biť niekde priputani
daj mu hračku na bok možno sa za nou začne otačať moj tak nahana dudel ked si ho vypluje

herminka - čo si varila???

idris - mna bavi zahradka ja by som si tiež sadila hrašok mlady je skvely
a jahodky , ribezle , maliny , černice , egreše to by som mala všade
chceme kupiť aj s chatkou

janula17
24. mar 2010

dobre ranko, jeejda do ako stihate baby, ze navarene, upratane, uz aj prechadzky mate za sebou a my este len vstavame a sedime tu s Dominkom v pyzamach 🙂

Saska - ja som to vcera pouzila tie kupony na pampers v nasej DM (ako sa tam vtrepes s kocikom???) Najprv my to nechcela zobrat lebo som to mala vytlacene bezfarebne, potom sa pytala veducej tak ze ano. A este tam je ze ked kupis 2ks Pampers tak sa mozes zapojit do sutaze o kocik.

My mame dnes 3 mesiace, joj ale to ubehlo 🙂 . Skoda len ze ho nemozem ani odvazit kolko ma teraz, na poradnu ideme az o tyzden. A caka nas aj ockovanie, bojim bojim, aj ste maminy davali nieco na to? Nam v lekarni poradili take priesvitne nalepky ci co to je, vola sa to Aqua nieco, dava sa to predtym do mraznicky, poznate to? A inak nas sa vobec este nevie prevratit, ako to? ja ho teda moc na brusko nedavam, mozno to bude tym? Lebo vzdy sa pogrca chudatko

rush
24. mar 2010

noe/berus sa smejem ako sa chcete zbavit svokier...moja je tiez odveci...ale radsej no comment 😎
tak mi v noci bez horucok...ale rano je zase teplucky...a pred odcitanim 38,1 😨 lekarka mi hovorila ze kym nema 38,5 nemam nic davat....ale teraz neviem ci myslela tu hodnotu pred odcitanim alebo po?

mataklinec...my sme skoro 8kilovy a dlhy 69cm...takze s nami netreba porovnavat...chlapci su v nasej teme celkovo nejak velky papkaci 😵 holky take modelkovske typy 😀

ja sa tak bojim tych horucok...iwi vy ste na tom ako boli? som postrehla ze vam tiez vystupila...ale uz neviem na kolko a ako ste to riesili???? pls help...mam panadol cipky a nurofen sirup...