Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
noe - asi zubky mas pravdu lebo v posledne dni slinta tak velmo ze nestiham menit podbradniky a utierat a bodinka menit furt je mokry ! len toho zuba nikdy len taky bieli roztek a kde je zvysok ??? kedy uz priiiide 🙄
a obed mam uz aj ja uvareny...aj upratane mam...ale to len preto, ze som tu vcera mala maminu 😀 😀
rush - 38,5 ked zbadaš na teplomery nič nedavaj nič neodčitavaj
ja som nikdy neodčitavala
ked sa nameralo v zadočku viac ako 38,5 som dala čipok
myo okukajte to dobre ten kocik. sa mi to zda dost vela za pouzity aj tak ale ked original je drahy tak sa nedivim
ked my sme hore uz od 6 a z postele sme vysli o pol 7, tak som to stihla. ale varila som len polievku mrkvovu, mm ma obed v praci tak budem robit az veceru 🙂
pracka pere vo velkom, idem vsetko von vyvesat ked je pekne 😉
trimi...ja nasmu zvyknem davat priestor na prevracanie vzdy pred papkanim sa zvalime do spalne na postel a mojkame sa....tulime, smejeme, valame...joj uz aby bol vacsi...ale aj takto sa mu to paci 😵 a potom este pol/tristvrte hodinu pred kupanim cvicime, ponatahujeme, masirujeme...aby sa unavil a potom uz pekne hajal...
čipok ti skor zabere ako sirup
no ten zubok to je etapa to hned len tak nevykukne
ale bude určite možno aj 2 tt
aj ja už perem druhu varku 🙄
my mame ockovanie o 2 tyzdne tiez sa bojim ako to zvladneme
pandula marko tiez tak slinta, ale este som nezbadala zubok
je to na nervy 😀
trpezlivej malej len vykukol a my sa uz tolko trapime to slintosenie a sem tam mrzute vecerne nalady jaaaaaj
inak baby s tym stretkom tak kedy a presne kde a kto to rezervuje? kazdy individualne?
maly by sme cez emaily zacat komunikovat trosku lebo nerada by som aby hocikto vedel kam pojdeme a kedy
rush ja som davala cipok paralenovy a pomohol skor od bolesti....ja som zaila febrilne krce, tak ja sa teploty bojim a radsej dam skor cipok ako potom riesit 😉 a hlavne som jej pomohla od bolesti mam dojem, lebo potom krasne zaspala a bola ok 😉
cipok skor zaberie 😉
no no asi dam keby mu to vybehlo...nech sa chudatko moje male bezbranne netrapi...lekarka mi radila ten cipok a keby nezabral mozem dat po 3hodinach ten sirup...inak by som dalsi cipok mohla az po 6hodinach...teraz pekne spinka...no ale sa prehadzoval ako uz davno nie kym zaspinkal 😔
idem aj ja dat prat...
pandul to isto bude kvoli zubkom...aj kamoska mi hovorila, ze tak papali kazdu chvilu a ze straaaaaaaaasne sopliky mali....
janula - do DMka z kočíkom veru zle, už som tam 2 razy bola ale doobeda, ked je menej ľudí,ale aj v Bille platia kupóny, chcem tie vlhké obrúsky, lebo plienok mám ešte dosť 6 balíkov, tak neviem, či aj stíhnem domíňať 😀
čo je na nervy
zubky ???
ešte nas čaka 20
slintať može a zub sa može ukazať aj za 2 mesiace
no ani ja som pri dominike nevedela kedy vybehli
ja neviem čo tu bolo bolo bud daleko alebo moc drahe
mne sa pozdava to od zvalky a od sašky navrh
a ked sa to zajedna a stane sa že ochorieme tak čo dava sa asi aj zaloha nie ????
mojmu len potoky tecu z ust a papa kazde 2-3 hodinky za den ako sa mu chce a v noci teraz uz 3 x jaj menej spanku pre mna
hej sopliky možu trapiť pri zubkoch aj rok
rush - možeš striedať čipok , sirup ako ti poradila decka
baby a na akom datume ste sa dohodli?no a miesto?
pandula - my papame každu hodinu
a v noci tiež aj 3-4 krat
a zuby ešte maju čas u nas
možno teraz viac sa višvihne do dlžky aj ked viac papa
3-4 . jul???????,
noe - co nato hovoris? http://deti.bazos.sk/inzerat/3308937/Peg-perego...
mne je jedno kedy bude stretko...mm je doma kazdy vikend, prisposobime sa.
myo pekny je ten kocik
taaak je vonku krasne...malemu by mohla klesnut teplotka...urcite by mu prospel cerstvy vzdusik....uvidime poobede 😨
a ktomu stretku...tiez navrhujem komunikaciu cez IP alebo maily...ja sa v podstate prisposobim ak to nebude moc daleko a budeme mat vlastnu kupelnu a wc 😉 ak budem doma trcat...keby maly mal teplotu, tak isto pobrowsujem...ale teda iba naslepo lebo my ked sme niekde boli tak vacsinou v hoteloch alebo u znamych 😅
rush - tak to mi je luto maleho Edka.. Mi sme tiez teplotkovali ☹ ,,, snad to prejde. U nas to trvalo 1 cely den, tak sme neboli ani vonku. No na druhy den rano bolo vsetko ok, treba len vydrzat.
ahojte babulky,
ja akosi nestiham citat ani pisat a vy uz upratujete, periete, kolaciky peciete - to ako robite, ci to ja som taka pomala???
nam sa trosku zmenil rezim - kojenie z 1,5 hod intervalov na 2 hod cez den a 3 hod v noci, vstavame medzi 4-5 hodinou,
v kociku sa mu spat nechce, casto v nom z nicoho nic place, uspavame sa na rukach. alexko ma stale problem sa sam vykakat, pomaham mu rurkou a dufam, ze sa to casom upravi.
hracky ho este nezaujimaju, ani hracia deka, nedokaze iba tak lezat, musim sa mu stale venovat, inak place. buduci tyzden mame poradnu a ockovanie, tak som zvedava ako to zvladne 🙂
na stretko by sme prisli, ak sa nam nebude kryt s dovolenkou
noe - si ma inspirovala s tym korbacikom 😀
ja este neviem ci pridem na stretko ☹ , zaciname o mesiac so stavbou domu tak uvidim ako na tom budeme financne, ale strasne rada by som sa s vami stretla 🙂
myo - vizera dobre aj ručka sa da prehodiť ma pultik pekny
myo a davala si cipok? kolko ste mali stupnov? alebo si sprskovala? alebo zabali? akoze zatial vyzera byt v pohode...to ja som na tom omnoho horsie asik 😝 🙄 on si pekne spinka...anjelik moj 😔

babo - je z nitri
asi
ked sa to deťom podari sa vrevaliť tak sa im to zapači a už to budu robiť dokola
nam ešte trochu zavadza ručička ked sa prevajuje na bruško