icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

rush
24. mar 2010

flock aky je peknuckyyyyyyy 😵
myo inak pekny kocik...fakt sikovny vyzera byt..

noemi01
24. mar 2010

flock - že je krasny ten korbačik ako stvoreny pre naše deturence

a s tym kakanim sa to upravi aj dominiku som často rurkovala nevedela kakať

herminka - pridi ved ak niekto nemože tak tam nemusi spať aspon na par hodiniek 😉

flock
24. mar 2010

diky rush - vsetky nase dietky su krasnucke a uzasne 🙂

saska73
24. mar 2010

rush - ja tiež potrebujem na izbe kúpelku 😉 časy, keď som mala 20 rokov a vyspali sme sa aj na karimatke na zemi sú už preč 😅

saska73
24. mar 2010

flock - presne, pozerám tu pofotkách a neviem sa vynadívať, každé bábatko je milé, na každom sa mi niečo páči 😵

flock
24. mar 2010

noe - korbacik je krasny, skoda, ze este nevie chytit do ruk
s tym kakanim si ma trosku ukludnila, niekedy som z toho zufala, si myslim, ze sam kakat nebude a tak sa natrapi, tlaci, tlaci, cely cerveny a horko-tazko z neho vyjde prdik, no hroooza

noemi01
24. mar 2010

saska - na karimatke 😀
tak dajte ešte typy

hermiinka
24. mar 2010

noe ak to bude blizko teda v okoli bb tak by sme s mm na par hodin prisli,vsak sa uvidi co a ako 🙂

noemi01
24. mar 2010

flock -a ako často kaka ??? a praženičku???
moja so po 10 dnoch konečne sama ked bola malička a vieš ake oslavy to boli 😀
pozri a teraz nema problem 😀

hermiinka
24. mar 2010

my kakame kazde 4 dni 🙂 zatial ok

iwa1
24. mar 2010

rush nech co najviac spi, ja som bola so simcou aj von, lebo nechcela doma spat...ked spi tak telo ma cas a energiu tvorit protilatky 😉

myounghee
24. mar 2010

dala som jej sirupcek (pcuvla som zel rady), hned ako sme prisli domov z ockovania.+ este vecer pred spanim. Cipok je lepsi.
a ajtak rano mala 38,2stupnov. Merala som v zadocku, tak -0,5stupna. A na 37,7stupnov sa este nic nedava. Takze som cakala a sledovala teplotu. Obliekla som jej iba bodynko a nohavice bavlnene aby jej nebolo teplo. A az na druhy den jej zisla teplota na normal. Nerobila som ziadne zabali, nic. Musi to telo zabojovat same ☹ . Inak mne mamina radila dat jej cipok, no ja som radsej pockala.

rush
24. mar 2010

no dik iwi...ak bude mat pod 38stupnov tak aj ja vybehnem...lebo myslim, ze mu ten vzduch iba prospeje...aj ked ten bratislavsky asik nic moc 😝

myounghee
24. mar 2010

no malinka mi krici zo spalne 😅 hehe zlata je. Toooko vyprava.
Veru nech pekne spinka Edko, malinky. a za 6 tyzdnov nas to caka znova ☹ ☹

myounghee
24. mar 2010

obleciem ju a ideme von radsej 🙂 ahojte... a ozvem sa ako som dopadla s kocikom
papa a pekny slencni dnik zatial 😉

rush
24. mar 2010

saska, tak ja tiez uz nie som karimatkova 😀 aj ked som za mladi bola za kazdu srandu 😎

joj myo diky za odpoved...aj ja som ho obliekla tak pohodlne bavlnene a teraz cakam a cakam....sem tam sa strhne alebo mikne ale zatial buva....

flock a davas dost na brusko? nasmu to extremne zacalo pomahat...predtym som ho davala malinko...a teraz pravidelne...pekne sa nam vyprdka a aj kako mame castejsie 😎 a my tak aj rano ked sa budi okolo 5tej...polozim si ho na moje brusko jeho bruskom nadol a spime dalej...ja teda este oddychujem a on pekne odfukuje a poprdkava 😵

noemi01
24. mar 2010

ked je takto pekne davate deti ešte do deky???
ja som dnes rano mala iba dekou zakriteho ale teraz na obed???

hermiinka
24. mar 2010

noe nad tym som aj ja vcera rozmyslala ci davat do deky ci ho uz len prikryt 😕
vcera som ho este dala do deky lebo sa mi zdalo ze fuka ale dnes neviem, asi ho uz len prikryjem

iwa1
24. mar 2010

ideme zase von, tak zatial kocandy 😉 😀 😀

noemi01
24. mar 2010

no ja asi iba prikrijem lebo je krasne vonku
ved aj tak mame tenšie 2 mikinky na sebe

noemi01
24. mar 2010

idemsa dať do kopi a prcham aj ja do ulic pa

rush
24. mar 2010

ma mame 37,6 pred odcitanim 😵 takze ideme pomaly papat a ked budeme mat stale takto tak pojdeme von aj my trosku..ale az okolo 1nej....

j777
24. mar 2010

ahojte 🙂

beruska.zuzanka
24. mar 2010

Čaute, tak ja pracem o dušu, nech to mám z krku to jarné pratanie 😀

A ku stretku, veď si hoďme do tých zamknutých tém nejakú, že stretko a tam môžme dohodnúť, alebo cez maily... 😉

j777
24. mar 2010

janula, ja som dala hned u lekarky po ockovani na tu ranku gazovy stvorcek co som mala v mraznicke a takym jemnym meukoplastom som to prelepila....takze bolo to ladove...a ked doma sa zobudila a prebalovalovala som ju , cca po 3 hod tak som jej to vymenila za cerstve...tekze asi 6hod to mala chladene... 😉

iwa1
24. mar 2010

j777 malicka je bohovska 😀 😀 strasne chutne sa smeje 😀 clove ma hned lepsiu naladu 😉

hermiinka
24. mar 2010

toto je nas medvedik, vcera ho zmohla prechadzka 😀

j777
24. mar 2010

iwa, dik 😀 tak sa rehoce na mm ako na tej hornej foto a na tej spodnej ako je vazna tak tak na mna 😀 ale nie...
dosiel mi balik bebilon... 😉

hermiinka
24. mar 2010

iwa vy ste uz doma z prechadzky?
j 777 ako sa mraci 🙂 zlata
no nic idem nas obliekat ideme vonku 🙂

j777
24. mar 2010

zuzit, maly je na zozranie 😵