icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

gabika82
24. mar 2010

dakujem pietra 😉 nikdy neviem, co jej obliect aby jej nebolo horuco a ani zima ...

pandula
24. mar 2010

flock - maly je zlatunkyyyyy a perfektne sibe korbacom, no a ten isty podbradnik mame aj my od babky

ked stretko tak len medzi 8.junom a 29.junom vtedy mozem ja samozrejme necakam ze sa mi vsetky prisposobite 😉 prezijem ked sa neuvidime ved od septembra sa mozno stretneme na ulici 😉

pandula
24. mar 2010

gabika mala je zlataaa a kraaasne satocky daj pancusky a svetrik a ponos ich este teraz

my chodime oproti vam baby fakt nalahko, ponozky rifliky alebo dupinky bodinko s dlhymi rukavmi mikinka ciapocka a deka a momentalne je tu len okolo 10 C keby mal viacej vrstiev moj by hucaaal

rush
24. mar 2010

pandul a v ktorej casti BA budete byvat? ci este neviete?
sme sa vratili z prechadzky...vonku je fakt hic 😨 a zistila som ze moj sa mi uz asi pomaly nezemsti do kocika 😲 este tam mam fusak...po dnesku ho ale vyberam....a uvidim...neviem vcom ho budem vozit este do leta???? kto vedel, ze v 4mesiacoch bude ako ine polrocne a starsie deti????!!!!!! 😅 tie uz do sportaku mozu...ale ja ho tam este predsa nemozem narvat 😕

rush
24. mar 2010

joj a mame zase teplotu 38,3 pred odcitanim ☹ vecer mu asi preventivne supnem ten cipok...teraz sa snazi zaspinkat...v kociku toho vela nenaspal iba kukal na svet....sem tam si zdriemol...ale nic moc 😖 tak dufam, ze si teraz trochu pospi...uz ma male oci ale nie a nie zalomit

noemi01
24. mar 2010

ahojte
dominika my v školke že vraj vracala ☹ a nechapem prečo my učiteľka nezavolala prišla by som pre nu 😠

ale mam pocit že bola dojedena ešte z večere lebo zjedla 2 knedliky a pečene meso + kakavko + kolačik
tak rano v školke vracala

rušia u nas predajnu a je tam kočik x- lander 3 kolesovi za 4900sk myslite že to je dobra cena???
ma nanožnik + daždnik + tašku + plaštenku

a mali my stale grcka až to mal v ušach natečene ☹
a nenahlasila som mestu že byvame tu už 4 a nie traja tak že nam pošlu nove papiere a budeme tym padom platiť viac kedže je nas už o jedneho viac
a to asi budu pitaj aj doplatik za predchadzajuce mesiace čo??????

noemi01
24. mar 2010

ja som fusak už vitiahla sme len boli dekou prikrity troška

a musi biť ešte vo vaničke aj ked už natesno lebo ked idem do školky aby som ho mala ako viniesť hore a budiť ho nechcem

rush - daj čipok 😉 nečakaj

noemi01
24. mar 2010

no krasne detičky
barbarka - aky medvedik
gabika - no krasavica
j 777 - krasny usmev

pietra
24. mar 2010

noemi, neviem, po kolko teraz idu x-landery, ale urcite je to dobra cena, lebo len samotna taska stoji okolo 30€, plastenka sa zvlast kupuje, aj slnecnik, takze za tu sumu sa to urcite oplati

pietra
24. mar 2010

rush, daj cipok, aj ked teplotu ma vlastne len 37,8, ale moze ho to po ockovani este boliet a cipok aj tu bolest utlmi a lahsie zaspinka

pietra
24. mar 2010

reaguju vam deti nejako na Kanavit? lebo marco je vzdy nepokojny po nom. Aj dnes rano som mu dala a cele poobedie nespi, aj na prechadzke bol cely nesvoj. A to iste mi vzdy po kanavite robila kika, ale doktorka mi tvrdila, ze je to nahoda, ze nepocula o nikom, kto by sa na to stazoval. Ale mne sa to nezda, ze prave v den kanavitu ma vzdy marco zly den, ked to navyse tak bolo aj u kiky 😖

iwa1
24. mar 2010

pietra ja mam taky pocit u vigantolu a preto jej ho davam rano, lebo ked ho dam vecer, tak je zla..

noemi01
24. mar 2010

pietra - to som si nevšimla v pohode po vigantole
a ešte že si spomenula som mala dať kanavit ale davame len raz za mesiac

pietra
24. mar 2010

noemi, marco je taky po kanavite, nie po vigantole. Kanavit davame tiez raz do mesiaca

noemi01
24. mar 2010

neviem či to ma z toho
ani malej to nerobilo problem
ak sa ti to stane ešte raz už by so m ho nedala
a to iba jeden den je taki?????

pietra
24. mar 2010

noemi, ano, vzdy jeden den a vzdy vtedy, ked dostane kanavit. A uplne rovnako reagovala Kika. Som sa pytala doktorky, ci neexistuje nejaka nahrada, ze zle reaguje a vraj je to asi len nahoda. Len sa mi to uz nezda. Musim sa jej na to pri najblizsej poradni znovu opytat

pandula
24. mar 2010

a ten kanavit je vit K ???

tu davali po narodeni injekciu

pietra
24. mar 2010

pandula, ano, je to vitamin K. Tu sa prvy mesiac dava jedenkrat tyzdenne a potom raz za mesiac

robka
24. mar 2010

ahojte no ja som tiez dnes vytiahla fusak 🙂 a uz bez fusaka tam ma dost malo miesta 😅 no neviem neviem co budeme do leta robit 😀 to bude asi tymi kocikmi tie vanicky su nejake male 😕 alebo deticky velke 😀

noemi01
24. mar 2010

inak zbožnujem to s tymito liekmi pre deti
lebo moja decka vždy nadava že ešte byvali minister veľa liekou zatrhol a stiahol z predaja a hlavne pre
deti a zbožnujem ked mi nema dať ake iba tabletkove radšej mame vo forme sirupu
....................... a ked tak si večšinou všetko hradim čo by malo biť aspon pre deti lacne pripadne zadara

noemi01
24. mar 2010

robka - tie kočiky su male
ja mam ešte po dominike nechala som ho preto lebo je veľky ale moc sa my nepači chcem novy

janula17
24. mar 2010

noemi ja mam x lander a dala som zan tusim 12tis alebo tak nejak, takze za tu cenu co si pisala ty by som ho brala hned keby zhanam 🙂
pietra - nevsimla som si zeby na Kanavit mi Dominik reagoval...
rush - aky mas cipok pre maleho? uz som sa raz pytala, no nikto neodpovedal, ze co ste im davali na ten vpich, nejake obklady ci octanovu mast?

robka
24. mar 2010

noe mi sme nemali od koho tak sme kupili novy, no ale kto mal vediet ze su take male ved teraz kazda druha maminka ma taky kocik tak ma to ani nenapadlo a to som merala vanicku ked som ho kupovala 😕

janula17
24. mar 2010

inak keby mal 38,5 ja by som uz asi dala, teoria je ze by sa malo telo samo popasovat, ale neviem este sme neockovali, takze mozno ma ten vyraz zlomi aj skor...

ciefulik
24. mar 2010

ahojte 🙂

ešte nemám dočítané, ale čo ma zatiaľ napadá
ja malú dávam už iba v overalíku do kočíka, cez obed keď je slnko ani deku jej nedávam, inak zakryjem dekou
dnes sme ju aj po dvore ponosili a pozerala ako púčik, že čo tam všetko vlastne máme /a skontrolovala aj včera pohrabanú trávičku, nad ktorej hrabaním včera vykonávala dozor 😀 /
gabi, teba som sa chcela opýtať, že prečo chodíte na rehabku? ste skôr narodení, či? lebo menšejšia aj moja bola a nič nám nekázali
dneska sme s mm skladal šporťák na skúšku, jaj, no to nembude také jednoduché ako s korbičkou(, ale naučím sa! dá sa to pekne ľahnúť dať, tak tam malá môže aj ležkávať, to som rada

idem dočítať

robka
24. mar 2010

janula no nas ockovali vcera a ked som doktorky pytala ze ci mu mam dat obklady tak mi povedala ze tie vakciny su kvalitne ze netreba - aj celkom dobre to zniesol mal len zvysenu teplotu, ale obkladik som mu davala na lavu nozku lebo s nou nekopkal asi ho bolela

idris
24. mar 2010

tak a uz vas mam docitane 🙂 pisete ako dablikovia 😵 😵

barbarka - macko ako z rozpravky 🙂
gabika - oblec jej ako baby radili pancusky, bodinky s dlhym rukavkom a je ako obrazok

my uz mame posiate a zajtra nas caka upratovanie a umyvanie okien 😒 😒 ... no netusila som ze slintanie je spojene s rastom zubkov,Lilly ma stale rucku v puse a cmula o dusu tak to budu asi zubky, a aj sopliky mame tak len odsavam a menim podbradniky lebo su bud oslintane alebo ocmulane 😀

idem unavit drobceka aby sme pekne spinkali

j777
24. mar 2010

rush, kamoske maly ako 4 mesacny uz nechcel byvat v hlbokom,tak ho dala do sportiaku...ale samozrejme, ze mala taky kde sa da dat uplne do lahu, ze je na rovnom 😉 takze myslim, ze to nie je az taka tragedia...ja si neviem predstavit ako sa mi tam zmesti este za dva mesiace.. 😉 v hlbokom myslim

ciefulik
24. mar 2010

janula, ja som na odporúčanie dr pár krát priložila ľad, chúda malé, ale asik pomohlo, lebo jej to nestvrdlo, ale sirupček nurofen dostala, mala tuším 38,5 v riťke
fuu, ja som si dnes dala jaterničku, som zvedavá, čo na to krpec
o chvíľku ideme kúpať, sa teším, ona sa vždy tam usmieva, hviezda

noemi01
24. mar 2010

janula - a si s nim spokojna?????