Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
ahojte
tak my mame dnes za sebou kontrolu klbov, vsetko je ok, uz ziadna kontrola, vigantol davat do jedneho roka 2kv kazdy den okrem vikednu 😵
maly uz je okupkany, napapany a uz aj sniva
idris, my sa nepoznam nahodou z "porodnica v trebisove" ???
Čafte, tak my už v postieľke 🙂
gabika, tie šatky sú úžasné, malej veľmi pristanú, takže určite ponoste 😉
noe, ja by som išla do toho x-landeru 😉 mne sa veľmi páči... aj som ho už bola obzerať 🙂 u vás majú posledný kus už?
dnes bolo fakt horuco, som nevedela, co malemu obliect. tak poobede mal body s dl.rukavom, teplacky tenke, overalik fleesovy, tenku ciapku a prikryty stredne hrubou dekou a to sa mi zdalo, ze mu je horuco. fakt neviem, co mu obliekat v takom pocasi
kukam kukam, ze tu mame kopec novych maminiek a babatiek, tak vas aj ja vsetky vitam 😉
haloooooooooooooooooooooo, pisem si sama? 🙄
čafte, moj mal body s dlhym rukavom, pančuchy, nohavice a mikinu s kapucnou, čiapku tenku, ponozky a rukavice a vo fusaku a tiez som ho odkryla bo sa mi zdalo ze mu teplo a rukavice som mu davala hned dole
dnes sme mali prvu kasu som zvedava kolko pospi zvyčajne vstava o 3-4 tak uvdiime či to potiahne do rana bieleho
meinkonka ano pozname sa stadial 😉 ja prave kojim a potom snad zaspinkame 😉 😉
ahojte. dakujem za pochvaly macka 😵
ja obliekam dupacky-teda take aj z rukavmi na to rifliky alebo gate a hore sveter , tenku capicu a ten sveter ma este taku volnu kapucku tak to. no a lezi na deke a dekou zakryjem. nestazuje sa. studeny nostek nema takze zima mu asi nie je.
x lander moze byt fajn ale ja som uz na polske kociky nabrusena 😒
teraz sme u nasich, mamina zo sestrou natahuju maleho tak nech sa pobavia 😉 a cakame tatina kedy si po nas pride.
kojis a pises ?😕
tinika zacali ste kasou?
tak a uz sme okupkane a spime 🙂 uz by som aj ja sla,ale cakam na draheho kym pride z prace....
dnes bolo kraaaasne,som si uzivala prechadzku. a bola som velice sikovna...pozehlila som veeeelku kopu,upiekla kolacik a tak 🙂
trimi, aj ja som dnes žehlila kopu, čo nás už išlo ňou zavaliť, ale zvíťazila som 😀
Ale teraz som bola šikovná ☹ som pripálila večeru aj s hrncom, ach jaaaaaaaaj 😠
Aaa, niektorá maminka, čo rodila v Ružinove, ste tu? Potrebovala by som do mailu zoznam vecí do pôrodnice hodiť 🙂
beruska, ja som rodila v ruzinove. A naco ti je teraz zoznam veci do porodnice? 😕 Maju to inak na stranke
berus aj ja som chcela este teraz varit,ale uz som unavena,zajtra doobeda ked bude malinka spinkat tak navarim...
len ja nechapem ako a kedy stihate domacnost,ked tu tolko pisete 😅 lebo ja som rada ze stiham co to ked mala spi...asi ste sikovnejsie 😵 len ma potom mrzi ze vas tu nestiham a zanedbavam 😖
Ahojte 🙂
asi fakt tie satky ponosime aj s pancuskami 🙂 to ma nejak ani nenapadlo ... a su krasne .. mame ich z Ameriky, susedkina dcera tam byva a poslala 😉
noemi - my mame X-Lander a som s nim velmi spokojna, mame XA 2009. Stal nas okolo 16000,- a mame k nemu vanicku, sportovu cast, tasku, batoh, ladvinku, prsiplast, sietku proti hmyzu, autosedacku ... zatial som s nim nadmieru spokojna, len jedna nevyhoda je, ze je dost tazky, kedze mam velke nafukovacie kolesa ... ale dvihat ho nemusim, takze je to v pohode ... ale ta cena je fakt velmi dobra ... 🙂
ciefulik - chodime cvicit kvoli tomu, lebo malickej sa pri porode zlomila klucna kost. V porodnici mi vraveli ze ju mam davat lahnut stale na jednu stranu, aby nehybala tou stranou, kde to mala zlomene. Tym padom jej stuhli svali na lavej strane a stale sa nam tahala do pravej strany .. takze to chodime davat do poriadku ... ale vidno vysledky, takze super 🙂
gabi nas mal tiez zlomenu klucnu kost ale nic s tym nerobili, ze sa to stava a ze sa to upravi same
idem cha, dobru
no to sa aj nam upravilo, pekne sa jej zrastla, len musime cvicit kvoli tomu stuhnutiu svalov... neurologicka mi vravela, ze to vobec som ju nemala davat stale na jednu stranu, ze to mi zle poradili .. no a ja prvorodicka, som ich posluchla 😠
my sme mu akurat rucicku pripinali stipcom o perinku.
to ti fakt dobre poradili 😠 otras, no snad sa jej to upravi celkom
trimi, veď ja zas toľko nevypisujem cez deň 🙂 neni času 😉 takže klíídek pohoda 😉
pietra, no kamoška potrebuje, tak som jej pastla link, vďaka 😉
to aj nam ziherkou pripinali o perinku rucku ... ale nevadi, hlavne ze sa to upravilo a dufam, ze sa to celkom upravi
AKOZE my sme dnes plakali pri kupani 😕 a to sa kupe rada, voda bola v pohode, nebola horuca/studena... a ani zaspat dako nevie... 😕
Ahojte, ja len tak na rýchlo, bo o chvílu my ideme Modré z neba, tak si pôjdem poplakať 😅
My sme takmer celé dni vonku, Viki sa nonstop šantí, Sofi spinká každý den od 12h do 17h na terase a my s mm pracujeme na zadnom dvore, sadíme trávičku, bo tam ešte nemáme a ešte nejaké skalky si tam robím a tak.. no proste riadne jarné práce 😀 Takže sa nenudím vôbec 😅
Pridala som nejaké "jarné foto" na FB, tak ak chcete nazrite 😉
http://www.facebook.com/album.php?aid=2042993&i...
A ešte k tomu K vitamínu - my dávame raz týžden 3 kvapky 😕 a vy tušim všetky dávate raz za mesiac iba?
beruska ja som to nemyslela konkretne na teba,ale tak vseobecne,na viacere baby,pisatelky 😅
j777 a nebola laura uz moc unavena? z toho byvaju uplakane a podrazdene...
vlastul to ti spi 5hodin v kuse 😕 vau zavidim, v dobrom 😅
gabika, to u akych "profesionalov" si rodila? 😖 najprv ti tak hlupo poradia a zavrsia to pripinanim zicherkou 😖 ani predstavit si nechcem, akoby to pri jej rozopnuti mohlo skoncit
Marco mal tiez zlomenu klucnu kost a kazali mi s nim manipulovat, akoby mu nic nebolo, len sa mu rucicka vypokladala takym sulcom, aby ju nemohol uplne pripazit. A teraz sa ma doktorka pyta na poradniach, ci ju pouziva rovnako ako druhu

idem kupkat