Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
trimi, praveze Ani nie..dnes spala az dako moc...teda viac ako obvykle... ale za to cez den bola daka vynimocne dobra... 😕
j777, tak si to vynahradila pri kúpaní Laura 😀 😀 😀 😀 deti sú fikané 😝 ale nie a už spinká?
my dnes kupat asi nebudeme, uvidime, ci sa marco este zobudi, ale ja mam dnes dost, cely den bol umrncany a od obeda poriadne nespal, len take 10 minutovky si hadzal. Teraz vecer uz uplne ocka cervene mal. Ale uz zaspal, tak snad poriadne potiahne, nech si oddychne, babusik. ja uz vazne podozrievam ten kanavit, ze mu robi zle
vlastulka, nepomylila si si to s tym kanavitom? 😕 lebo raz tyzdenne sa daval len prvy mesiac 😕
babulky toto sre citali ?
http://tvnoviny.sk/spravy/zaujimavosti/foto-naj...
meinkonka ked dokojim tak malu si este mojkam a z casu na cas potukam ale kym nieco napisem trva to aj 30 min 😅
berus, hadam hej...este mozno vypadne dudlik, ale snad uz je to zazehnane 😉 uvidim kedy bude papat pytat lebo dnes aj menej papala-ze ano, kedy by jedla ked len chrnela 😀
Teda idris, fuuu, silné kafeeeee 😕
beruska.zuzanka ako ja sama som mala co so sebou robit ked som bola tehotna a co take male dieta fuuuuu
ahojte kocky, nestiham citat cely den, vela ste toho popisali, bola som dnes v blave vo firme, kde nastupim, miska bola u nasich, prisla som, ona spala v kociku zabalena v overale, perinke a vo fusaku, akoby bolo -10 stupnov, po rozbaleni mala bodynko aj dupky cele mokre od potu, ale asi jej to vyhovovalo, lebo spala od jednej az do siedmej vecer 😀 😀 😀 to nasi su taki starostlivi, aby jej nahodou nebola zima, mm im dal zavinovacku, lebo im sa tak lepsie nosi, inac ju uz do kocika nedavam 😀
vlastulka, mne to fotky neukazuje 😕
aela, dobreeee 😀 ze od jednej do siedmej..no pekne
aela 😀 😀 to mala ako saunu 😀 😀
iwi hej ale uz sme mali mrkvu
som az teraz dosla s5 bo som mala klienta a potom dosla pizaaa mnam
tak taka savna je dobra vec 🙂 ale ja uz davam bez fusaku no perinka musi byt lebo inak nevieme zaspinkat 😖 asi sa rada tuli 😵
Ahojte mamicky!!
Uz som medzi vami dlho nebola, sice vas obcas citam, ale sa moc nestiham zapajat do diskusii 😀
My sa mame super. Zuzka je zlatucke a dobrucke babenko a meme z nej velku radost...najme jej sestricka lili si ju uziva uplne perfektne 😀
Strasne sa tesime z tohoto krasneho pocasia...dnes sme boli tri hodinky na ihrisku a zuzi to cele prespala anielik moj malinky 😵
Citala som ze uz zacinate z papanim...nie je to este skoro?
ahojte
tak uz aj my mame po ockovani ale revali sme ako tur, chudatenko moje ked som videla tu ihlu bleee 😝
janula - my sme mu prilozili na to miesto vpichu gazicku s octanovou mastou
liluska ahoj, ozaj tu malo chodievas 😉
moj maly ma dnes hrozny den, je taky mrzuty a umrncany, hodil len par usmevov inak je to vysmejkane slniecko, neviem co bolo vo vzduchu ...
noemi - ano som spokojna s x-landerom, jednou rukou mozem tlacit, pohodnicka. Pisala si ze maju trojkolesovy? Ja mam so styrmi koleckami, lebo ma vsetci odradzali od 3, ale teraz si tak hovorim ze som mohla aj ten trojkolesovy kupit, stale sa mi viac paci. Ale neviem, aj tety v obchodoch hovorili ze mali dost reklamacii nanho, tak tym ma presvedcili.... Ale ak by sa ti zisiel, tak na tvojom mieste by som ho za takuto cenu urcite kupila....
zuzankaro, chodim sem velmi, velmi malo lebo pri babach skoro nic nestiham 🙂
Fakt obdivujem mamicky ktore maju dve deticky a stihaju tu byt...ja to nejako nezvladam 😅
Chyba mi to ale obcas si pokecat a pochvalit sa nasimu uspechmi, tak uvidim ci sa do buducna polepsim 😀
idris to bol fakt strasidelny prispevok 😕 5rocna tehotna jajaj
tinika ved vy este nemate ani 4mesiac ukonceny a uz papate? 😕
aela takze sauna 😀 ja mam pri vas pocit ze moj maly ma fakt studeny odchov 😅
flock - skus maleho davat na chrbatik lezkat a okolo hlavicky daj zaujimave hracky a on sa bude nacahovat a vytacat sa, tak sa skor pripravi na pretocenie. my maleho davame casto na brusko, ale on uz v prvom mesiaci dvihal hlavicku, velmi sa mu paci byt na brusku
joj a my uz mame 7,206kg a meriame 65cm a vanicka je nam uz tiez tesna s fusakom, a bez fusaku este sa to nejakych par tyzdnov bude dat vydrzat 🙂
Juuj Zuzi, aký feško ten Tvoj Samko 🙂
zuzi krasny a tie ockaa fesacisko 😵
zuzanka ten tvoj kam tu hlavu tahaaa 😀 je zlatuckyyy mojmu sa lubi ze krasne modre oci !
barbarka v piatok mame 4 mesiace a kamoskyna dokyna povedala ze v pohode ked nie je len kojeny a to jej maly ma o mesaic menej
inak good evening prepelicky
maly dnes zdvihal pekne hlavicku pre tatinka sa predvadzal a my sme tlieskali ja plakala od radost a zabudli sme to odfotit ale urcite to nebolo posledny krat !!!!
veeelmi sme na neho pysny kuratko nase 😉
Barbarka to áno, už snad 4 den po sebe mi spí od 12h do 17h 😅 v kuse 🙂 Sem-tam zamrnká v kočíku, potrasem s kočíkom a spí dalej 🙂
Pietra a máš ma v priateloch na FB ked ti nejdú fotky zobraziť? Ak nie, daj do IP meno a priezvisko a nájdeme sa 🙂
Hmm, tak to mi dr. ufam nepovedala, že iba prvý mesiac sa má dávať každý týžden a potom raz za mesiac 😅 Takže už viem, že iba raz za mesiac 😅
Jéééj, a zabudla som napísať, že včera sa mi Sofi nahlas prvý krát smiala 🙂 Viki jej robila "opičky" a ona sa jej na to tak chichotala 🙂 Podarená bola.... ale dneska sa už jej nechcelo, iba hádzala úsmev od ucha k uchu ale bez zvuku 😅
vlasti sa jej dobre spi ked je tak pekne asi nas tiez ked bolo minuly tyzden teplucko spal min. 4 hodiny kazdy den !
a pekne fotky skerko maly je sofia
vlastulka, zjavne nemam, to som si asi pridavala niekoho ineho 😅 ale fakt som bola presvedcena, ze aj teba som si pridavala 😀 idem ti poslat ip

trimi, v pohode, ja viem, ja som Ti len za seba napísala 😀
j777, aj nám sa také raz stalo, ale tiež som nevedela, že prečo... 😕