icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

idris
24. mar 2010

Dievcence zelam dobru noc 😉

vlastulka
24. mar 2010

pietra-nájdená 🙂

zuzitka
autor
24. mar 2010

ahojte

ja som ani nemerala alexovi teplotu po očkovaní, nezdal sa mi príliš vrelý.... ale ked ho berem na ruky, tak pofňuká, asi ho potlačím na tie vpichy 😒
ale dnes sa už usmieval viac ako včera, tak už to bude hádam len lepšie 🙂
dalšie očkovanie + poradňa až v máji

kanavit dávame 1x za mesiac, nie?
vigantol každý deň po 2kvapky .... ked nezabudnem

zuzitka
autor
24. mar 2010

von obliekam body, teplaky, ponožky, bundu, čiapku a fusak. a fusak chcem už vyhodiť a nechať len deku. snad už bude len teplo, že nás neprekvapí sneh alebo nejaké iné čudo 😀 😀

zajtra asi dojde moja mama a pôjdeme aj so sestrou do Ikei a Kiki ... konečne nejaká zmena 😀
so sestrou si kúpime navzájom darčeky ... ja mám narodky 26.3, ona 31.3 😎 😎

beruska.zuzanka
25. mar 2010

Bré ránko, kočky chystáte sa niektorá do kiky na baby days? My asi v sobotu tam pôjdeme s mm a s malou pokukať 🙂

beruska.zuzanka
25. mar 2010

zuzitka, alexko je na spapanie 😉

myounghee
25. mar 2010

ahojte, dobre ranko 🙂 . Zuzitka -malinky je velmi pekne dietatko, mas byt naco hrda!!!
Beruska - ty nevies spat? 😉 ... mi tam urcite nepojdeme, uz mame iny plan.
No baby vcera som bola v BA pre ten kocik, aj sme si ho doniesli - len som jej vratila fusak (ja mam emitex na zimu a ten je velky) a zjednala cenu. Pripojim aj fotky. Len asi 3 skrabanceky su nanom a vobec niesu vidno. tak dufam, ze posluzi. potom napisem ako sa snim jazdi a tak. Len ho este dame do komory na 1,5 mesiaca 😀 .
Idem vas docitat

myounghee
25. mar 2010

este + mi ktomu dala univerzalny emitex nanoznik

aela
25. mar 2010

dobre ranko kocky, myonughee, pekny kocik, aka je to znacka? asi si to tu uz spominala, ale nejako som nestihala citat vcera 😠

myounghee
25. mar 2010

ahoj aela - je to Peg pereto Uno 😉 ....... 😀 manzelovi sa velmo nepaci, on bol za gt3 - tak ale ta cena 😔

aela
25. mar 2010

myoung, ale vyzera taky prakticky a asi aj lahucky bude, to je hlavne, aby sa s nim pohodlne chodilo 😎

ciefulik
25. mar 2010

dobré ránko 🙂
dnes sme pre zmenu nechali my tatíka vyspinkať, inokedy má on od šiestej do deviatej "šichtu" a spím ja 😀 tak reku pozriem koníka a vy už tu!

ciefulik
25. mar 2010

zuzit, malý je svetový a ty výborná fotografka! fakt
noe, ber ten kočík podľa mňa

myounghee
25. mar 2010

peg perego - som chcela napisat
😔 idem si lahnut este. Inak malinka vcera preplakala celu dobu co sme boli prec. Ako sme odisli tak spinkala este 1hodinku, potom sa zobudila a zacala plackat. Chudera mama mi vyvolavala ze to snou nezvladne, ze ju nevie utisit- tak sme lhned leteli z BA do GA. Asi si vsimla ze som tam nebola ☹ . Uz ju nikdy takto samu nenecham 😢 😢 .

myounghee
25. mar 2010

ozaj noe - aj podla mna ho ber.. ovsem ked ti vyhovuje!!

ciefulik
25. mar 2010

zuzankaro, však malý aká korytnačka 😀 de má tú hlavu? 😀 😀 krásny aj ten záber posledný, pusinka zvedavá
boššše a aký veľkí sú tí chlapci zuzkovití 😲 však naša 6kilov má bez pár gramov
včera ma mm odfotil s malou, musím to stiahnuť

ciefulik
25. mar 2010

myo čoo? 😅 a nebolo to niečím iným? myslíš, že takí maličkí už vedia..ja neviem, moja zaspí a hrá sa s hocikým - babkovci, dedkovci, susedia. ja si myslím, že až od 6m som niekde čítala, že mama je stredobodom vesmíru..ale neviem, no

beruska.zuzanka
25. mar 2010

Myo, viem spávať, len som malú kŕmila a bola som hladná tak aj seba som nakŕmila 😀
Kočík ste pekný kúpili 🙂

Inak dobré ránko 🙂

meinkonka
25. mar 2010

caute babulky

poradte nejaky obed z bravcoveho, mam dilemu

j777
25. mar 2010

ahojte..my sme mali fasa noc...o 23tej prvy chod, 23.40 total plac taky bolestivy, tak sme 45 min cvicili aby sa creva pohli, dobre ju zapeka 😠 najprv dve gule jak plastelina apotom mi okadila celu ruku, potom vysmiata a spinkala chvilu, potom dalsi chod 2.20 a to len babrala, mala plny nostek, tak sup ho vysavac v noci / to som neodsavala hadam 2 mesiace/, potom dalsi chod 5.15 a potom uz o nicom... 😒 ale od vcera dako kycha moc ☹ dufam, zeto bude ok...co je na nostek dobre okrem libenaru? libenar je tusim iba ako zvlhcenie, ze? nasivin?ci?

j777
25. mar 2010

mein, a co mas bravcove? ake masko?

idris
25. mar 2010

bre rano zela 🙂 ja uz mam navarene 🙂 ako motivacia paradajkova polievocka s haluskami a fliacky 🙂

myo ja mam podobnu skusenost min tyzden som sa velmi tesila na koncert draheho, a ked som sa zacala doma pripravovat a fintit tak mala ostala velmi nervozna, no a ked som ju niesla k svokre tak som mala púocit ze nikam ani nepojdem tak sa drobca rozplakalo,nakoniec ma svokra vyhnala nech sa idem aspon na 2 hod zabavit 🙂 ale presne po dvoch hod som bola doma ako na koni, a hned sa utisila 😅 takze úpodla mna to vycitia

idris
25. mar 2010

j777 ja pouzivam nasivin, libenar je dobry ale jedna ampulka na 48hod to neminiem a iba sa to vyhadzuje ☹

myounghee
25. mar 2010

j777 - tak to mi je luto malinkej :( aj nasa mala podobne problemy a zmenila som jej mlieko. My sme na UM. Kychat mohla aj od soplikov... urcite to bude ok.
Cief- vcera mi to mama davala za vinu, ze som odisla ☹. aspon tak to vyznelo
Ona zvykne mat take placlive chvyle. Vtedy sa jeduje odusu a len ja ju viem upokojit. Place od unavy, tepla , fakt neviem. Brusko ju nemoze boliet, prdka, kaka, cika pekne. Ona je strasne citliva, to som si uz vsimla... hehe je po mamine. Len jej zacnem spievat a uz mam slzy v ociach 😀.
beruska - diky 🙂
mein- ake je to bravcove? kare..............?

pietra
25. mar 2010

ahojte 🙂

aj podla mna uz takto male deticky vycitia, ked mamina oddide. ale tiez zalezi od povahy dietatka, niektoremu to nevadi a v pohode ostane aj s niekym inym, koho pozna a ine cely cas bez mamy preplace

idris, ale nasivin nie je na dhodobe pouzivanie, ten mozes pouzivat len tyzden, inak je navykovy. Ale libenar je na dlhodobe pouzivanie, kedze je to len "slana voda". Zaroven libenar je najma na zvlhcenie a pomaha telu so soplikmi, ale nelieci. Nasivin je liek

myounghee
25. mar 2010

idris ahoj,,, vitaj 😉 🙂

pietra
25. mar 2010

myo, podla mna vivien vycitila aj to, ze tvoja mama bola nesvoja z tej situacie a bola o to placlivejsia

rush
25. mar 2010

baby docitam...len vam zatial prajem dobre ranko 😉
nam nastastie ten panadol zabral....takze noc bola kludna....prosim/prosim aby to tak uz aj zostalo...hadam sa to uz nevrati 🤐

no idem citat a pritom ranajkujem 😵 kakavko a vianocku s maslom....mnaaaaaaaaaaaaaaam....maly nakrmeny, prebaleny, spinka....

j777
25. mar 2010

pietra myslis, ze mam kupit libenar alebo nasivin?
myo, ako ze z um? to je ako mozne? aj my sme uz iba na um
myo, moja mala prednedavnom etse mala tiez stresy ked ostala s mojou mamou sama, asi vycitila ze je nesvoja a v strese, dovtedy sa na nu dako ani neusmievala a zo dna na den to zmenilo a je u nej uplne spokojna a skeri sa na nu , nechapem

idris
25. mar 2010

pietrato to som nevedela ze je navykovy, myslela som ze navykove su len re dospelych a nie aj pre male deti, mne to doktorka nepovedala 😠 zla nedobra, ale mame ho len 3 den tak este ze to viem, a dakujem za info