Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
vlastulka - maš to ale smejka maleho
a pekne si vysadila kvetinky chvalim 😀
a malinka sofinka už tiež fiči na hello kitty čo!!!!!!!! 😀
idris - to je strašne ten članok ako rychlo prejšla pubertou
vlastulka - my tiež nahlas smejeme
hej kanavit už iba raz za mesiac !!!!!!!!!!
zuzankaro - tak mali ukažkovo dviha hlavičku
Ahojte!Tak nas maly sa rozhodol ze v kociku uz nie je zaujimave spat ale pozerat sa vsade okolo 😀 Vcera skoro vobec nespinkal,ale za to potiahol zas az skoro do siestej 🙂
no pišem si tu sama 😀
myo - kočik je pekny dobra kupa
ja stale rozmišlam ja chcem aby som na dieťa vydela ale pačia sa my tieto
čo poviete????????
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=8197434&tab=2
http://www.mimibazar.sk/foto_detail.php?id=6396...
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=7069390&tab=2
tak radte 😀
idris, vsetky nosne kvapky su navykove 😔 ak to nie je len "slana voda" Vsak si precitaj letak, tam pisu, ze nasivin pre novorodencov sa moze pouzivat max 5-7 dni a potom musi byt niekolko dni prestavka. Aj tam priamo pisu, ze dlhsie uzivanie moze viest k chronickej nadche. Ja si na to uz davam pozor, lebo sama som si takuto zavislost vybudovala, stale som mala upchaty nos a trvalo asi dva tyzdne, kym sa nos z toho spamatal a zacal fungovat aj bez kvapiek. Ja som taky poctivy pacient, ze citam kazdy pribalovy letak
ja tiez kojim a pisem 😉
babo- maly je moc zvedavyyy
nas o 5.30am zacal diskusnu relaciu 😀 ale nejak ese na hodku zaspal
mam stehno a netusim, co uvarit. chcem nieco rychle a fajne
prvy 6000 sk , druhy 3000 treti 5000sk 😕
j777, podla mna je dobre mat v zasobe doma aj libenar aj nasivin. Najprv skus len libenar a keby ten nepomohol za nejake 2 dni, alebo sopliky boli huste a bolo ich vela, tak nasad nasivin
mein - upeč to bude rychle
my čo mame kvapky neviem ake tak iba raz sa možu použivať tyžden a potom vyhodiť 😒
libenar som mala este z porodnoce v tom balicku, ten som akurat predpar dnami dominala , pojdem asi kupit oboje a uvidim...myslite, ze sa da preniest aj alergocka nadcha? ci to je jedno ci alergicka ci normalna? asi sa pytam jak totok , ale tak co uz 😀 mm zacala sezona kvitnuca tak ma tatu fasa nadchu... 😒
Ahojte 🙂 malinka mi prave zaspinkala, tak mam troska cas 😉
noc sme mali znova super, o pol osmej papkala, zaspinkala okolo osmej a potom az o pol piatej vstavala papat.. no a potom o osmej sme vstavali 🙂
pietra - no vidis, mala to len v porodnici tak pripnute, ja som jej to doma nedavala ...
noemi - to je asi fakt jedno ktory model , si myslim, ze su podobne, ved si precitaj tu na konikovi temu" Kočárek x-lander" ... a je tazsi, ale mne to zatial nevadi .. len ked cestujeme elektrickou alebo busom, tak po tych schodoch by som ho sama nevyniesla ... ale zatial som sla sama len nizkopodlaznym busom a tam je to v pohode ... v bloku nemusim riesit, ze keby sa pokazil vytah tak ako by som ho vyniesla, lebo byvame na prizemi 🙂
Ja som malemu kupila taku slanu vodu.Je to v takej velkej flasi a to mu striekam kazdy vecer a od vtedy uz lepsie spinka a nechrape tak 🙂
baby ja som taka blba 😀 mam kočik z polska a mala ked my tam spala som ju nepriputavala nemala kade vypadnuť
ale na tychto kočikou novych musim priputať čo???? v športovej verzii ked bude spať tam nemaju ten kryt pri nohach mohol by vypadnuť??????
mein / aj ja by som hodila do rury...ale pozor lebo stehno je take suchsie...tak to dobre podlej a daj aj alobal...alebo najlepsie do tej sackov na pecenie...alebo sprav na stave...take perkeltove nieco....supni do toho hriby a mas....
maly zlaty....nachvilu vstavl...pokecal s hrackami a zase zalomil 😀 milujem ho chrobaka maleho 😵
noe mne sa na dizajn lubi ten druhy 😎 ale nepoznam tieto kociky...takze ja len tak podla vyzoru 😎
ja som namotana na golface maclaren momentalne...ale uvidime...je to palka tak ma to hadam prejde 😀
babo - aka voda kde nazov prosim !!!!!!!!! 😉
noe- prvy vyzera pohodlny bre babo aj teba
my kupili jeden kocik a da sa prerobit lahunko na sportovy a babo moze kukat na mna aj na svet 😉
rush- akurat obliekam malemu ten mickey sedy outfit 😉
babonr a to mu normalne streknes? neboji sa toho? ja som myslela, ze takto malym detom sa moze len kvapkat alebo vytierat, tie spreje mi pripadaju, ze maju ten prud taky silnejsi.
Mne sa prave preto libenar paci, ze vsetky ostatne "slane vody" su v spreji a to je neprijemne aj mne samej 😀
ahojte 🙂
my sme vcera absolvovali poradnu, 7kg a 65cm 😵 😵 a dve diery v nohach po ockovani, ktore sme znasali veeelmi zle, strasne plakal cely den...vecer som mu uz musela dat nurofen sirup lebo ani prisat sa na papanie nemohol ako plakal ☹ ☹ ☹ a aby toho nebolo malo, tak musime ist na plasticku chirurgiu lebo na zadku mu po zaparenine zo zltej pampersy ostala taka krvna podliatinka ☹ ☹ ☹
j777 - moja papala najprv to francuzske mlieko (ktore kazdy chvali), no od toho mliecka mi nekakala tak pekne ako teraz. Strasne ju zapekal. Tak ako pises, najprv bobky a az potom taka kasovita. A neskor sa to zhorsovalo, potom tlacila odusu, tvrdu stolicu a zacala vracat. Nahnevala som sa a zmenila mlileko na Humanu. Klop klop kaka pekne, brusko neboli a nevracia.
Porovnala som aj zlozenie mliek a vtom francz. bolo viac zeleza... Ale zasa niekomu len toto mliecko pasuje.
Mein - ja by som robila tiez perkelt, alebo ryzoto!
noe - mne sa paci najviac ten prvy kocik no x-lander ma asi vatsi sedak pre dieta. Nechcela si prehadzovaciu rukovat? alebo staci ked sa da pretacat sport.cast? ja som investovala do tohto, mamicky mi ho vychvalovali, tak som sa nanho dala. dufam, ze bude dobryyy
boise, jejda, chudatko leo ☹ ☹ to by clovek ani nepredpokladal, co moze jedna plienka sposobit ☹ a to mal tu zapareninu taku skaredu alebo ta podliatina vznikla len tak? juj, teraz sa budem bat zaparenin este viac 😖
boise ☹ ☹ ☹ chudatko majinke. ked kyda tak poriadne ! neboj ritulku bude mat peknucku a ockovanie je velmi individualne nas ruci ako tur u doktora ale doma je uz happy ! ale minule mi prepichol asi zilku strasne mu to krvacalo 😒
pietra - hej ani ja nestriekam ja som myslela že to ovzdušia striekne
dnes my to nepali 😀
boise - ☹ a určite je to z plienok??????
ale mate peknu vahu som zvedava na našho
ozaj baby ako ide ta rymovacka pre deti
tap tap tapusky isli macky na hrusky.... a dalej si to nepamatam poraddte prosim malemu sa to moc paci ale ja potom len mrnkam 😀
myo, to vazne francuzske je take chvalene? ja cca dva roky dozadu, co som zistovala o mliekach, tak prave na francuzske boli dost zle ohlasy, ze baba casto zvracali, boli zapecene a hlavne kazda krabica vyzerala inak, raz mastnejsie, raz tmavsie, inu vonu, .... ja som ho mala zaradene v kategorii nekupit ani keby traktory padali 😀
boise - chudak malinky ☹ , boze ze na plastiku - to mi je fakt luto! aj ty mas doma poriadneho chlapa 😀 to len mi sme take drobulinke?

dobre ranko
beruška - kočik je posledny zeleny lebo predajna bude iba do konca mesiaca to rušia
aj ja kojim pri notebuku a zaroven pišem 😉
gabika - ja neviem aky je toto model podľa mna to nebude ten novy ale asi ešte starši ved tam neni asi moc rozdiel nie???
a tiež sa my zda ťažky neviem
tinika - už papate a prečo večeru prvu???
ja mymslim že obedom sa začina , ranajky ...........a až neskor večere