icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

noemi01
25. mar 2010

myo - chcela ale nedam za kočik veľa a čo sa my pačia otočne sedačky tak 10000sk
a prehadzuje čo sa ručka ešte som nenajšla

noemi01
25. mar 2010

pandula - ťap ťap tapušky išla dominika na hrušky všetko spapala a potom veľa kakala
ja jej tak spievam 😀 😀

pandula
25. mar 2010

myo dievcatka sa drzia lepsie 🙂

my mame asi 6.5 kg mozno aj viac ideme vazit na buduci svrtok 😉

meinkonka
25. mar 2010

diky za rady, nakoniec som sa rozhodla, len este musim nastudovat ako sa to robi. ale asi jednoducho. chcem dusene s vajcom a kys. uhorkami a s ryzou. take nam v skole varili mnam

pietra
25. mar 2010

pandula, verzii tap tap tapusky je viac. Napr. tap tap tapusky, isli macky na hrusky, podriapali kozusky, povesali na vrata, pride kocur, poplata.
alebo .... popadali do blata, bude doma vyplata (tato verzia sa mi teda vobec nepaci 😒 )
a este boli nejake, ale neviem si teraz spomenut

pandula
25. mar 2010

hahahahaha noe 😀

barbarka
25. mar 2010

ahojte.
noe mne sa paci ten prvy tyrkysovy, ma krasnu farbu 😉

myounghee
25. mar 2010

pietra - presne ako pises!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kazda krabicka ina konzistencia 😠 !! 😕 sa cudujem ze som tieto prispevky nikde nenasla. Ale teraz uz viem ze to mlieko je sajr...t. s prepacenim 😅 . Tiez by som ho uz nikdy nekupila! Len nechapem, ako si moze taketo nieco dovolit vyrobca a hlavne hyggienici tu u nas!!?

noemi01
25. mar 2010

ja jej nevypravam originali ja si vymišlam rozne a vždy niečo ine a ona sa na tom bavi a ja tiež

rush
25. mar 2010

boise/chudatko leo 😨 skore zotavenie prajem....a co mu na tej plastickej chirurgii budu robit?? 😕
inak minule sme mali aj my zapareniny...ale ja netusim z coho...lebo pouzivam uz dlhsie tie iste plienky aj utierky...takze asi len tak z vlhkosti...tipujem...a to ho prebalujem kazdu chvilu 🙄 ale pomohol krem nivea fast repair...za par dni mal opat krasnu ritku 😵

pandul...my sme ten setik uz aj vyrastli 😒 ale som pozerala, ze mame viacero podobnych obleciek...aj to pasikave bodynko z mothercare/u a este nejake ale to si nespomeniem 😉 mas dobry vkus 😀

myounghee
25. mar 2010

inak mam doma este 4 krabicky keby niekto chcel 😀 😀 😀 .

j777
25. mar 2010

ja som aj kupila tu morsku vodu v spreji,aj ked bola aj pre novorodencov, tak som sa rozhodla jej to po par pouziti nedavat lebo som aj niekde citala ze sa nema striekat babatkam, iba vytierat, kvapkat, ze je tam dost silny ten tlak a nerobi to dobrotu..ako aj caste odsavanie , ze narusa tie stetinky ci co to je v nosteku...nasa spinka od 8mej 😕 kto by nespal ked v noci buntosi? 😀

barbarka
25. mar 2010

pandul este toto je pekna riekanka: ruky rucicky, mate pekne prsticky, mate pekne dlane, zatlieskame na ne

boise
25. mar 2010

na na tej plastike to maju len kuknut 😒 sa doktorka nevzrusovala, vraj mi tam na to daju naku mast a zmizne to...a ma to z tej zapareniny, on tam mal doslova dieru v zadku..do ziveho masa ☹ ☹ ani vtedy sa doktorka nevzrusovala... 😠 a potom tam ostalo toto...hlavne ze ma presviedcala vcera ze to ma iste od narodenia...isto...ja si poznam kazdu bunku na buchtikovi a toto vzniklo az potom ☹ ☹ ☹
a aby ma dorazila, porozpravala mi pribeh o babatku ktore to malo na celej tvaricke a muselo ist na onkologiu...ale ze to nic nebolo..blabla..tak si viete predstavit ako som asi spala... ☹ ☹ ☹ v pondelok pojdem na tu chiru...ani sa mi nesnivalo ze raz zabludim na plastiku..a ked tak, tak s vlastnymi prsami ☹

myounghee
25. mar 2010

rush - kde sa u nas nachadza mothercare obchod? pozeram ich stranku, no nenormalne vecicky!!!!!!!!! drahe, ale sem tam dostane peniazky od babky tak by sa to dalo

noemi01
25. mar 2010

barbarka - aj mne sa pači farba

a tu riekanku tiež použivame je pekna

to mame aj na cd ako pesničku

pietra
25. mar 2010

alebo paci paci pacičky tatko kúpil botičky a mamička remeň, za štrbavý hrebeň 😀 😀

pietra
25. mar 2010

myo, v auparku maju obchod 😉 a su tam aj super hracky elc 😵

noemi01
25. mar 2010

boise - zbožnujem ked ma decka tiež presviedča o niečom čo neni pravda

pietra
25. mar 2010

noemi, ja si tiez vela vymyslam, len si to nikdy nezapamatam a kika potom chce, nech jej to rovnako zopakujem a nadava mi, ze tak to predtam nebolo 😀 😀

myounghee
25. mar 2010

v maji pojdeme S malinou do BA, tak tam pojdeme. Vcera som bola v h and m /c and a. Narychlo som jej kupila par veci, vsetko 74cislo. To bude hadam akurat na leto.

pandula
25. mar 2010

dakujem pietra 😀

ja si pamatam tu z kocurom ...

uz som maleho ohucala aj sme spolu tapkali n o 10 minut ho to bavilo 😉

noemi01
25. mar 2010

5 prštekou na ruke 5 kvietočkou na luke 5 guločok v jednej jamke utekajme k našej mamke
1,2,3,4,5,spočitam si všetko hned
1,2,3,4,5 už to vieme naspamäť

a dominika my každy den pride zo školky z novou basničkou ale nepametam ja si všetky

noemi01
25. mar 2010

pietra - taku nepoznam 😀
a to si viem predstaviť moja sa bude dohadovať to tak nie 😀

rush
25. mar 2010

myo v auparku...ja tam kupujem vo vypredaji 😉 ale teraz na jar som sa ulakomila aj na par nevypredajovych veciciek...tiez sme dostali peniazky...

rush
25. mar 2010

my uz 74ky nosime 🤐

pandula
25. mar 2010

rush - no my mame vela mothercare a next vecicky ! vela som aj dostala ale ten mickey outfit je moja srdcovka. sme kupili za 4 libry v zlave ked sme cakali akoze dievcatko ale teraz banujem ze sme nekupili viacej velkosti lebo mu to sekne a je to take akurat na doma ani teplo ani zima. 😉

dakujem barbi uz som si ju zapisala je velmi pekna. 😉

rush
25. mar 2010

boise/ zive maso??????????????? 😕 😲 a to ti na to nic vtedy nepovedala???? to ako mohla tak zanedbat???? 😝 neboj dopredu...vsetko bude dobre...to sa prelieci...nemysli na zle...nechapem preco ta stresuje?! takyto pristup lekarov...by som ju zbila....

aela
25. mar 2010

myoung, inac aj ja si myslim, ze malicki uz dobre vedia, kto ich pestuje, moja sice je cez den dobra a nasi ju mali vcera cely den a bez problemov, ale vecer mava niekedy take zachvaty placu, ze ani mm ju nevie utisit a vtedy staci, ze ju vezmem ja na ruky a je ticho

rush
25. mar 2010

pandul aj my sme toho mikeyho zboznovali...presne ako pises...ani teplo ani zima este v tom bol aj fesi ked niekto nahodou prisiel 😉 ja som hladala u nas vacsie cislo...ale najvacsie som nasla 62ku 😝 takze nic....ale ten vrch este sem tam obleciem...ma to take kratsie...ale este ako tak do toho vlezie 😀 nohavice su nam uz uzke v pase 😀

pandula
25. mar 2010

rush ale vy ste takyyy dlhyyy

my susnikujeme na 62 cm ... este nosim 0-3 m