Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
pandy - kuk http://www.mothercare.com/Minnie-Mouse-romper-a...
😵 😵 😵
noe - uz som zapisala aj tu tvoju. no dakuuujeeeem holky
ked este nejake viete piste 😉
boise - neboj to bude dobre
ak si s deckou neni spokojna vymen
mala by poradiť ja moju otravujem do vtedy pokim niečo nenapiše alebo nepošle niekde
pandula - veľa viem ............teraz na tom fičim
aj v aute mame iba decke cd
nooo to je krasne myo 🙂 bola by fesulka
dnes mame tata doma ! ma day off. pospal do 8.30 rano a ja pospim v nedelu sme sa dohodli 😉
idem prat bodinko malemu nejak trosku uslo 😅
boise/neboj...bude dobre
kolačiky kolačiky dobre mam robil som ich v piesku sam ja chcem kolač pečeni sladky chutny farebny
hlava ruky bruško kolena kolena hlava ruky bruško kolena kolena oči usta uši nos na tele toho mame dosť mame dosť
cukriky cukriky podte sem maškrtny jazyček mam ja len ja chcem svoj cukrik krasne vonavy sladky chutny farebny
leť moj balonik čaka ťa dlhy let všetky deti pozdravuj obleť cely svet
mame nove auto janko skače salto tešime sa na vyletvyrazime a to hned
inak to všetko je z deckych hračiek od fisher price ................ 😉
herecka sa zobudila, napapame sa a sup do kocika na prechadzku. Inak tu nesvieti slnko,,, staci deka alebo mam dat fusak?
no musim sa aj umyt 😀 hehe od rana tu sedim v pyzame
myo - moja bude tiež cela červeno bodkovana
tenisky ma už aj klobučik aj leginy ešte tričko zohanam do toho 😉
ja tiez pyzamkujem este neumyta 😀
ale sme sa hrali a cakali na tata nech pospi ze nebudem ho tam rusit
pandi riekanky nahanas? mam doma knizky zo skolky, neskor mozem daco hodit 😉
noe a toto ty vsetko ovladas z hlavy???? ja sa tohto desim...lebo ja tiez len tie tap tap tapusky do polky ako pandula 😀 ja som vzdy nenavidela ucit sa v skole basnicky...no vyhrabala som knizky u nasich co sme boli deti...tam je ich kopa...tak si na to asi pomaly sadnem 😕
tap tap tapusky isli macky na hrusky, potrhali pancusky, povesali na vratka, pride Simca poplatka 😀 😀 😀
ja som chora jak slon, sople po kolena, stipu ma oci a som zvedava kedy to simca chyti 😠 😒
idem lebo mi tu !spieva"
Dobre ranko no pozeram ze ako si tu recitujete pekne 🙂 mi tiez ficime na riekankach a oblubena nasa je-
Ide ide vlacik ide ide vlak
a my mile deti podme nasadat
Odvezie nas do Ziliny , nakupime zeleniny,
ide ide vlacik ide ide vlak
a my mile deti podme na sadat
odvezie na s do Popradu kupime si cokoladu
ide ide vlacik ide ide vlak 🙂 a kto mu si povymyslame este kopu inych miest len si to nikdy neviem zapamatat 😀
myo - krasne take chcem biele s červenym kde si kupila???
rush - ja to počuvam od rana do večera tak sa už niečo na mna nalepilo
ani ja smo nič nevedela ale ked kupite hračky ktore spievaju sa naučite aj vy
a potom vela s cd a s knižok
noe - v Avione HandM. neboli ani drahe (podla mna) 6,95eur/cca210sk. mam dat fusak ked je vietor a nesvieti slnko?
robka - to je taka nekonečna basnička 😀
u nas svieti slnko
ja dam iba deku
rano o 7 bolo teplo u nas
bože ked u nas nič neni mna ide poraziť
no keby viem, tak by som ti kupila a poslala postou... pojdeme este do BA ale az v maji 😒
dik za podporu baby, potom vam napisem ze co bolo...ani nezaspim do vtedy...grrr ☹ ☹ ☹
myo - vej aj my sa chistame do blavy ked ešte viac otepli
alebo v maji ked už budeme papať trošku
švagrina tam byva tak prespime a niečo pobeham
rush, pandi, kukam, ze aj vy mate par oblubenych kuskov, kt. sa neviete vzdat. aj ja mam tieto teplacky, uz su mu ako vystrelene ale furt mu ich davam 😀
iwa, aj ja som chora, ale to mam aj od alergie, ja som hned z jari alergicka na prve pele, tak soplim, kycham, slzim, ale uz dnes pojdem k alergologicke po roku 😀
noe to hej ved prave preto je nasa oblubena 😀 ale ucim sa uz druhe lebo tato je fakt na nervy uz niekedy 😀
aela keby som nevedela, ze nie som alergik, tak tiez to tak tipujem 😉 uspala som krpca, idem k nej zalomit, dam si paralen an vypotenie a hadam pospime aspon dve hodky 😉 😀
moje najstarsie dieta ma dnes 14 rokov, musim nejake prekvapko vymysliet..sice sme jej uz blahozelali, ale aj tak...a vcera ju frajer nechal, tak hotova tragedia 😀 😀 😀 😀
mein, markusovi velmi ide tato supravicka, on ma tmave ocka vsak?
ja zas mojej davam take semiskove dupky s hribikom a uz su jej ltt, inac ja najradsej malej len bodynko a dupky davam, kocky ako pozeram fotky, vy uz dupacky nedavate vobec?

ano rush, zive maso ☹ ☹ ☹ a ona ze sudocrem na to ☹ ☹ ☹ asi vymenim lekarku..uvidim co na tej plastike..bojim bojim