icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

pandula
25. mar 2010

no bolo dobre o tom potom

maly sa zobudil ;po45minutovom slofiku

ideme teda treba sa venovat rodinke

caute

pandula
25. mar 2010

rush ja som 2 dni dozadu pisala ako dracica 😀 treba treba

pandula
25. mar 2010

aela - ze sadla do kocika a bolo po nom 😀 😀 😀

no ja som minule na ulici videla chlapceka krasneho blondacika a tlacil ruzovy kocik z babikou pred sebou 😀 taky bol zlaty normalne na zozranie a taaak ho to bavilo !

ja som mala doma auticka aj babiky vsetko ma bavilo 😉

meinkonka
25. mar 2010

aela nie nie, on ma sivo-modre ocka ako vacsina deti

noemi01
25. mar 2010

rush - presne ako si opisala všetko sme to ovladali a tu gumu som skakala ako o dušu
dominika tiež hravala donedavna iba autička , vlačiky , .............. my sme jej kupili poschodovu garaž
ale teraz neviem či pre ocina či pre nu 😀
ale teraz povedala že da bračekovi autička že ona ma babiky

teraz sme na jahodke a little pet shop a my little pony

noemi01
25. mar 2010

prcham možno sa uvidime večer papa
krasne je vonku

beruska.zuzanka
25. mar 2010

Ahojky 🙂

Tuná sa nejako zatiahlo 😲 a fučííí 😠

baby čo riekanky zháňate, kuk sem 😉

http://www.burko.sk/deti/index.htm

meinkonka
25. mar 2010

baby to aj vase deti su furt take ugrevcane, nespokojne? moj maly ked sa napapa, tak place koli refluxu a grganiu, potom je chvilu ticho, trosku sa dokaze pohrat a zasa kvili. uz to nevladzem pocuvat. on by sa len na rukach nosil, lebo ked ho vezmeme, hned je ticho. a najlepsie, ked sa s nim prechadzame. 😒 ☹ co s tym?

rush
25. mar 2010

no mein...moj skoro vobec neplace....fakt su dni, kedy vobec nezaplace...tak neviem....vela sa mojkajte...skus ho nevlacit...ale poloz na postel a tak sa hrajkajte....mne by ruka odpadla keby som ho musela vlacit 😅

rush
25. mar 2010

maleho mam obriadeneho...dojem obed a ficim von...len dufam, ze nebude prsat 😝

boise
25. mar 2010

mein aj moj je taky placlivy...a tak ho nosim a mojkam sa s nim kolko to len ide...mozno to nie je ten spravny pristup, ale uz nikdy nebudem mat tolko priestoru aby som sa s nim mohla mojkat ako teraz...vlastne uz teraz mu obcas leziem na nerv a odtlaca ma 😀 ako to ze mi uz savno vydochla chrbtica je uz ina vec 😖
a btw ked mi vonku zacne revat z kocika, tak to je ine divadlo... 😅 cely kocik sa natriasa, obcas vystreli ruka, obcas sa to nadvihne tam kde su nohy..a krik ako keby som ho z koze drala 🙄

rush
25. mar 2010

ono to je straaaaaaaasne indivindi a kazde dieta chce nieco ine...takze nemyslim si, ze nieco by bolo v neporiadku ze je placlivy...je to o tom, ze si ziada jednoducho iny pristup

meinkonka
25. mar 2010

rush no hovor mi o tom, chrbtica v riti, ramena a zapastia povyklbovane 😠 . on nebol nauceny na ruky, ale odkedy sme mu ten reflux zistili, tak tak sa mu najlepsie vygrgava

boise tak asi vies o com hovorim, sak ja uz nemam nervy, normalne az na neho dakedy skricim, ze ci musi tak vystrajat.

meinkonka
25. mar 2010

rush, len keby mi niekto vedel povedat, aky pristup zvolit

noemi01
25. mar 2010

mein - ani moj neplače
ale dominika si vižadovala aby som s nou kecala a jej všeličo vypravala, ukazovala
myslim ako aj rush pisala ked ho položiš a niečim ho budeš zabavať prihovarať sa mu odputaš tak jeho pozornosť nebude ti určite plakať
po chvili možno hej tak skusiš na neho inu fintu 😉
poprechadzaš sa s nim
a možno mu je dobre na ručičkach komu sa nepači aj našmu
ale to všetko prejde
počkaj ako začnu sedieť to už bude o inom potom začnu pokusi lozenia a žiadne že na ruky to už ich bude zaujmať iny svet
všetko čo najdu na podlahe
😀

noemi01
25. mar 2010

mein - ty musiš vedieť čo ho najviac bavi
ja viem že detičky bavi všetko iba chvilu

rush
25. mar 2010

mein/ no podla mna vela vela laaaasky v hocijakej podobe 😉 aj fialka pisala, ze si tak maly navykol kvoli tomu refluxu ze ho dlho vlacila na rukach aby vygrgaval....tak ja ci som vlacila ci nie aj tak grckal...takze iba polohujem vzdy a vsade a da sa...sem tam si grcne tak ho prezleciem....teraz mame niekedy horsie dni...kedze je aktivnejsi pohybovo...tak ked mu zle sadne grcka v jednom kuse 😝 ale hadam z toho vyrastieme coskoro...nastastie odkedy davam ten gastrotuss vobec ho ten reflux netrapi...nepali zaha, ziadne krce...fakt nam to pomohlo velmi...

rush
25. mar 2010

tak a ked prisiel cas odchodu maly zalomil...idem ho ale budit...lebo ja sa potrebujem vyvencit 😀

noemi01
25. mar 2010

aj my všetko polohujeme či postieľku či kočik či na gauči všade
a grckame teraz dosť dnes som po nom už 2 krat umyvala a prezliekala
a lubi sa nam na brušku ale čo z toho ked tiež vygrcne
grckať nam nebudu dlho potom zas až v puberte ak tak po opici 😀

boise
25. mar 2010

rush ten gastrotuss je len na predpis?
mein aj ja som uz na maleho zasycala a potom som plakala jak male decko ze ma to mrzi ☹ ☹ ☹ ale niekedy sa uz citim ako total neschopna matka a to ma vytaca najviac...to ze neviem ako pomoct, ako utisit, co mu je...

meinkonka
25. mar 2010

no nic, tak musime to pretrpiet, niektore deti su lepsie, niektore menej, tak dufajme, ze tie nase vymyslave budu potom lepsie a naopak 😀 /nech si kazda mamka uzije 😉 /

boise
25. mar 2010

mein ja som tak cakala do tretieho mesiaca a dufala ze to prejde...ale kdepak...no ale aspon v noci dobre spavame...klop klop...to mam asi za to 🙂 Hlavne nech su tie detuchy zdrave, vsak my to uz nako zvladneme...a za par rokov si na to ani nespomenieme a pokojne zamiesame dalsie 😀 😀

ciefulik
25. mar 2010

mein, dik 😀 že nech si každá užije

pietra
25. mar 2010

zas tu nikto nie je, ked som tu ja? 😀

marco tiez dost zvracal, na sone mu potom potvrdili reflux a radili mat ho po napapani aj pol hodiny vo zvislej polohe, a ze cakat aj dlhsie, kym si odgrgne a marco stale zvracal. A potom som sa na to vykaslala, ze ved ani kiku som nedavala nejako extra odgrgnut a odkedy s nim nemanipulujem po najedeni, tak aj grckanie a zvracanie akoby zazrakom preslo. Tak neviem, ci je to nahoda a vyrastol z toho, alebo mu vadilo prave to nadvihovanie po jedle

pietra
25. mar 2010

myo, tak dala si fusak na prechadzku? Ja teda neviem, kolko stupnov je u vas, ale asi to velky rozdiel oproti BA nebude. A tu by som teda fusak nedala ani omylom, vsak je vonku 19C 😕 sice fuka, ale do vanicky predsa nenafuka. Ja som dnes zase marca odkryvala spod deky, len cez nohy som mu nechala prehodenu deku. Aj som rozmyslala, zeby uz mal namiesto podsiteho svetriku dostat nieco ine. Asi mu budem musiet kupit nejaku tenku bundicku

pietra
25. mar 2010

uz neviem, kto sa to pytal na dupacky. Ja na doma dupacky este stale davam, mne to pripada ako najpohodlnejsi kus oblecenia. Na nozickach sa nevyhrna, nema si to ako skopat ako ponozky a ani to na brusku nikde netlaci ziadna guma. Takze dupackovat doma budeme este veeeelmi dlho

ciefulik
25. mar 2010

ja už ani deku nedávam 😅 , iba ráno a podvečer
a máme aj dupky, aj poldupky, aj súpravičky
pre bábo sú určite dupky najpohodlnejšie, keď ho netlačí gumka na brušku
ideme von, vezmeme aj psíka, pa zatim 😎

pandula
25. mar 2010

malo pisete. boli sme na prechadzke maly moc nepospal dnes ale spal tak vela a dobre uz dlho ze jeden den mu odpustime 😀

zacalo tu prsat a prsi stale hned na spanie atmoska

tak idem chnurit po internete

noemi01
25. mar 2010

tiež davam body dokonca ešte aj dominike aspon nema hole križe

no inak dnes pekne fukalo

rano bolo krajšie ako teraz

mein - tak dik
hadam sa to u nas neprehodi
ale ja som bola dobre decko aj manžel tak to ma po nas
a zase dominika my trošku viac vižadovala pozornosti a toto druhe dieťa je ako medik
možno aj tie vaše druhe deti budu dobručke

lubkaeck
25. mar 2010

caute 😉

mein - aj nas je taky umrncany 😝 ale celkom na neho sedi ta charakteristika "narocneho dieta" tak som sa s tym dajako zmierila 😉

konecne sme doma, akoze nic proti nasim, ale zase ho budem tyzdne oducat od nosenia na rukach 😝 a nejako sa nam pokazil dopoludnajsi spanok 😠 dufam, ze to bolo len tym ze sme boli mimo, lebo fakt je poobede zly ked nespi dopoludnia dlhsie ☹

noe - noo kamoska ma druhe dieta a tiez mi vravela ze ked je prve narocne, tak druhe je ako med, ze sa jej to potvrdilo aj u nej a aj u jej kamosiek 😉 len neviem kto ma na to druhe ukeca 😀