Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
zvalka a nemozes sa dohodnut s doktorkou na skuske kojenia, teda zeby si ju odvazila u nej, nakojila a znovu odvazila?
Presne Zvali aj my sme to kvôli tomu kúpili. Lebo ma zaujíma koľko si vytiahne pri jednom papaní 😉 A kvôli tej žltačke ju aj v nemocnici vážili koľko by ma spapať.. No a teraz mi pomalinky priberá, tak to chcem kontrolovať, aby pekne začala priberať 😉
Pietra aj my chodíme každý týžden k dr. kvôli tomuto váženiu, len Sofi sa raz pekne napapá-teda vidím, že je spokojnučká a niekedy sa napapá, tak neviem či je hladná ešte ... A potom niekedy ked ju idem ešte dokrmiť, tak mi zas vygrcne, čo je zas prepaná..
Pietra,no moznost by bola.len ci by sa to lekarke nezdalo zbytocne,ked mi za 6t pribrala 2kg 😅
zvalka - tak to by zbytočné bolo, ked tak krásne papá. No poviem ti, že môj raz za 3 minúty vytiahol 130 ml, inokedy za 10 minút len 90, asi aký má apetít a ako mu to rýchlo tečie
Sasi,za 3min. 130ml? Tak to asi potom aj tami tak taha.ona papava tak 5min.
vlastulka, presne aj moja tak, ked zaspi okolo 13 h vonku, tak spi aj do 19 h, niekedy sa len na kojenie zobudi a spi dalej, ale vecer teda musi si odrevat aspon dve hodiny, vcera som brala, ze zaspala skoro, ked bola od pol osmej hore a zaspala o pol desiatej
vlastul, to tvoja mala tiez tak dlho spava ako vidim. ja mam z toho normalne traumu. asi ta zltacka nas poznacila. moj spi bezne 3-4hod, niekedy aj viac a dnes v noci rekord 7h spal a 8h nepapal /1h kym zaspal/. a vaha by sa nemala pouzivat koli zahe a zbytocnemu stresu pre dieta, ale ja aj tak obcas pouzivam.
ahojte ako sa mate
ja dne vazim, kontrolujem, kolko spapa. tak na ranajky /po 8 hodinach nejedenia/ 140ml, desiata 110ml, obed 100ml. som zvedava na vecer. sama sa cudujem, kolko som mala mliecka 😕 ale tesiiiiiiiiiiiiiiim sa 😵
aela a to sa ti budú tie hodiny bdenia ešte predlžovať, môj prespal ako mesačný aj 7 hodín vkuse a teraz sa niekedy po 2 hodinách zobudí a bud si dožaduje pozornosti alebo prso a dá to aj patrične hlasno a nahnevano najavo, ked sa mu nevyhovie, škrček malý s nami cvičí ako sa mu chce 🙂 😉
zvalka - však to aj počuješ, ked hlasno prehĺta ako o dušu, oči vytreštené, pästičky zo začiatku zaťaté, plné sústredenie
meinkonka- no vidíš ako sa ti to kojenie dobre rozbehlo, blahoželám 🙂 😉
noe, jej co je s tebou, uz som na teba myslela, ze si tu davno nebola 😀
baby sa normalne tesim z mm. vcera bol taky zlatucky. sme boli u dr. na injekciu s malym a boli tam este 3 dalsie deticky malicke. no a ked sme vychadzali, tak sme komentovali ake boli tie babatka obrovske oproti nasmu a mm zahlasil, ze ale ani jedno nebolo take pekne ako nase 😵 😵 😵 /vsetci to boli chlapci/
mein - tak už iba maleho kojiš
super
počkaj ako sa rozpapka on bol oblbnuty zo žltačky ta už ustupuje tak je super
tak moj maly nikdy nespal viac ako 4 hod a to iba raz v noci a cez den spi raz 3 hod inak nespi alebo iba pol hodinky si da
takže moj je ako pol ročne babo
Mein to je jasné, že každý máme doma to najkrajšie bábätko 😉 My už žltačku nemáme vôbec, sme boli minulý týžden na odberoch znovu, takže už sme chvalabohu zdravučké 🙂 Ale inak spinká pekne, ale tak mi spinkávala aj Viki vždy, tak dúfam, že sa Sofi nepokazí 😀
Mein a prečo by sa nemalo vážiť kvôli tej žáhe? Tomu nerozumiem.. 😕
aela - ale vieš dve detičky a potom sme veľa behali a konečne sme vybavili krst
a robim videa malej a fotky triedin a stale niečo
mein - pekne však každy sme iny bude šikovny v niečom iny
A neodpovedali ste mi na to pivo, ktorá ho pijete.... 😎
vlastulka ja nič nepijem iba čistu vodu
kamoška pila a mlieko nemala 😒
vlastulka neviem, co zabera, pijem aj caje na dojcenie, aj fenyklovy caj, aj nealko pivo, obcas aj vineu (predsa len to obsahuje konzervanty, to nie ako v minulosti, teraz je tam toho viac, tak raddsej opatrne) a vela vela vody. Jednoducho dostat do seba čo najviac tekutin, nie vzdy sa to da.
dnes sme dali spraviť tortu pre maleho na krst som zvedava aka bude je ale krasna
noe - moj presne tolko spi ako tvoj ... v noci aj styri a cez den najardsej ani oko nezazmurit 😀 dnes si dal ale poobedneho slofika... boli sme sa prejst... som ho takeho ochrapaneho preziekala ... 😉
som si bola kupit leginy kedze mi moje stare praskli 😅 na susure !!!! jaaaaj asi od porodu sa zvacsila 😀
ja niekedy nemam čas sa ani najesť ani napiť tak ja tej vody veľa nedam
a mliečka mam tak to je fakt ťažko
v malich prsiach je toho habadejjjjjjjjjjj 😀
noemi - šikulka, ze videa robíš a triediš a tak. Ja som rada, že stíham ako tak domácnost a niekedy sa na vsetko vykaslem a idem radsej na prechadzku. My este nemame nahlaseny krst, u nas stačí v ten týžden ako ho chceš mať.
Pandul 😀 😀 😀 😀
ja si dam feniklovy caj aj 2 denne, sladke drievko na ukludnenie pre maminu 🙂 a plno vody asi 6 velkych poharov tak snad to staci. mala som cierne pivo ale neviem ci sa malemu pacilo radsej nebudem vymyslat
pandula 😀 😀 😀
Mne sa včera podarilo dostať do riflí, čo som pred pôrodom nosila ( to mi ale boli velke), konečne sa mi tam zmestili stehná, ešteže sú bedrové - brušeta zostala vonku 😝 😅 , stale mam cca 15 kg navyse
ja mam DD cecule teraz .. 🙂 a mliecka asi dost. dnes maly zacucol a tieklo vsade som ho musela prezliect 😅
Ja pijem 1 šálku toho čaju a inak pijem iba ladový nestea čaj a to tak 2 litre denne.. Mliečka zatial mám, ale pri Viki som ho mala nadbytok, teraz myslím, že tak akurát...

Taku vahu by som aspon raz brala vyskusat,kolko ta nasa za tych 5 min stiahne.to by ma fakt zaujimalo 😅