Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
rush - už i ja sem chodím pomenej, lebo je tu aj veľa nových a nejako to nestíham evidovať, už mám z toho chaos, na pietru a boise som si zvykla 😉
MInule si písala, že keď si chystala pre návštevu, tak malý ako keby to vedel a spinkal - tak som si dnes na teba spomenula, lebo aj Mário dnes detto, Ráno chrnel až do 8.15, niekedy vstáva už o 6.15 a keď sme prišli z doobednej vychádzky, tak potiahol ešte 1,5 hod v kočíku, normálne som nechápala - tak som stihla navariť aj poupratovať.
kacicky som kupovala cez net,este je k nim velka mama kacica 😉 ale videla som take aj bezne v hrackarstvach...a malej sa velmi pacia,nahana ich 😀
rush - kamoška kúpe malého v otrubách, normálne lyžicu otrúb zaleje horúcou vodou a potom to cez sítko preleje do vaničky - krásne sa jej z toho dostal, myslím zo suchej pokožky a indulonou tiež nič nepokazíš, to je dobrý krém
sasi ano,tak si v tom kybliku sedi....a uplne super je,ked si tam poprdkava alebo sa pokaka 🙂 potom sa presuvame do kupelky a osprchujeme ju 😀 ale je to z toho,ze su tam tak skrcene a dobre im to robi na bruska.preto sa kyblik odporuca pri kolikach a problemoch s kakanim
triminka - keby mi neočakávane nezaspinkal, tak už je v ňom 😀 teraz neviem, či ho mám okúpať, ked sa zobudí alebo sa na to vykašlem, lenže ani včera sme ho nestihli okúpať 😅 inak zvyknem kúpať každý druhý deň
triminka a ten kyblik, to je nejaky specialny na kupkanie? ale malicka je fakt podarena v nom 😀
sasi co su to otruby? 😅
no su to poklady tie nase deturence 😵 ja mam niekedy az taky pocit, ze mi maly normalne rozumie 😵 akoze blbost ja viem, ale taky rozumny ksichtik vie nahodit niekedy...
no trimi to si nemohla skor napisat?!? 😀 kde sa tie kyble kupuju??? 😀 😀 no u nas asi bezpredmetne...my sa tam uz asi ani nezmestime 🙄
sasi nechaj ho spinkat,radsej to nechaj na zajtra....ved ho spina nezozerie 😉
aela ano,to je speci na kupanie deticiek....lebo ten spodok nema rovny jak normalne vedro,ale taky ovalny...skratka je v nom pohodlne xixi ani raz tam neplakala...prave naopak,vzdy sa tam ukludni 🙂
aela...nie...to kupila v domacich potrebach 😀 😀 😀
just a joke...
sasi my sme predvcerom ked sme boli ockovani tiez nekupali...nic sa malemu nestane...rano ho strc do umyvadla pod tecucu vodu aspon ritku a pipika mu poumyvas...ja tak zvyknem ked neokupem pre nieco...ale inak tiez kazdy den....
rush ja som uz davno vravela,ze kupeme v kybliku 🙂 aj fotky som nejake davala 😅
http://forum.rodinka.sk/viewtopic.php?t=93786
skusim dat aj ja tak menej vody...my tam davame 10l takze je tak viac na stojaka 🙂 na fotkach z toho linku tam malinky tak viac lezi....a vedierka kupis v detskych predajniach a aj na nete
som si dala dnes polku klobasy 😝 😝 neodolala som 😔 zhresila takto niektora z vas co koji? malo to nasledky? 😨
rush - kúpiš pšenišné alebo ovsené otruby bud v zdravej výžive alebo aj v kauflanda, ale 50 centov to stojí, vlastne sú to tie šupky z obilia, niekto si to aj dáva do jogurtu a tuším aj v odvare z ovsenných vločiek sa kúpe
ale to ze tam pekne prdka a kaka si nehovorila 😠 😀 no u nas uz v pase...lebo ked je to do 6mesiacov...tak sa tam asi nevpraceme...
sasi a vy sa este zmestite? 😨
dik sasi...skusim 😉
rush - však Edko má už skoro 4 mesiace, už môžeš postupne jesť skoro všetko 😉
Ja som sa raz pýtala, či môžem jesť čerstvý ananás a odpovedala mi samotná Annag - poradkyňa dojčenia, že kľudne môžem skúsiť aj citrusy, len sledovať 24 hodín reakciu a že sa nemám vyhýbať strukovinám kvôli živinám a už si aj dávam ale varím zo saturejkou alebo rascou, alebo aj aj a malému to nevadí, trošku viac si poprdká a inak nič
64 cm a cca 6500g - nejako ho tam strčím 😀 drobúšika
fajn riekanky 🙂 😉
http://pekarikova.szm.com/data/pohybovky.html
rush ja jem uz aj cokoladu a vcera a dnes tlacim pistaci 😅 a malinka v pohode....aj pri klobaske bola ok....takze nem boj...len ho odsleduj ako pise saska....
ja si myslim ze sa zmestia do kyblika este...ved skuste....
rush nemas si od koho pozicat kyblik?
no jake dobre spravy sasi 😀 na ananas mam taku neskrotnu chut ze az...ale to si este pockam...lebo ja sa pri dvoch kolieckach neviem zastavit...polku musim dat minimum 😵
a skusala si uz nejake citrusy? lebo dostali sme od svokry 😝 cervene pomarance...akoze pre mna 😝 vie ze kojim...no nic...tak by som skusila, lebo moja mama si dala a hovorila ze su fajne...sladke...
neskúšala som citrusy, ani môj obľúbený grep, a z ananásu mi mm nechcel dať viac ako 1 kúsok 😠 To keď je akcia na ananás, tak si s mm kúujeme hned 3 kusy
aela - ten kýblik som pozerala 28 € 😝 , ešteže mi ho požičala suseda
sasi nejaky drahy.....kuk
http://www.babytrend.sk/bebejou-kupaci-kyblik-b...
ooooo trimi coko ja uz od zaciatku 😀 😀 toho som sa nedokazala vzdat...a maly vyzera ze si zvykol 😅
nemam 😒 od teba? 😀 ale nie...my sa uz ideme prestahovat do velkej vane...ale ja tam pridem o krize...my ju mame taku hlboku a dvojmiestnu 😝
triminka - tu u nás majú tuším len drahé veci 😠 😠 😠 a tento kýblik, čo si sem dala link, vyzerá ešte lepšie 😉
rush, citrusy som ešte nejedla, ale inak všetko možné - jaterničku, guláš, morské príšerky atď
inak malá mi nejak menej priberá ☹ , som ju prevažovala a málo papá, šupla som si homeo, nech je viac mliečka - uvidíme
rush tak sa kup vo vani s nim....a krize usetris 🙂 mozem ti pozicat kyblik....jeden den ti ho mm prinesie a druhy ho pride zobrat...hmmmm???
sasi my mame ten isty kyblik co som sem dala link....ja som s tym fakt velmi spokojna....
trimi, na mmb som nasla ten kyblik za 15 eciek pouzity, no ti ludia uz nevedia, co za to pytat ☹
hehe aela v tom obchode co som link davala tak maju novy za 14€ 😉

zajtra ma nas krpec dovrseny 4mesiac...tak v ramci oslav sa budeme spolu kuuuuuuuuuupat....tak sa tesiiiiiiiiim 😵
a dnes ma zvalkina tamarka vymesacie, vsak? vseeeeeeeeeeeeeeeetko najlepsie tamarke 😵