Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
aela
http://www.inzercia.sk/inzerat-ALB5884-predam-v...
skus dat do googla bud kyblik na kupanie alebo vedierko na kupanie....
ciefulik, ja som dodnes tiez pouzivala lehatko, lebo ked bola malicka, tak velmi jacala bez lehatka a dnes som ju prvy raz kupkala bez lehatka, lezkala si vo vanicke a kukala, co sa deje 😀
cief asi aj ja by som pouzivala nejake lehatko keby sme kupali vo vanicke...hlavne ked bola taka malinka...to ja som sa ju bala kupat vo vanicke.ani v porodnici som nekupala,vzdy sestricka 😅
Pekný večer prajem 🙂 Dneska som unavená ako kôň 😝 Od rána sme iba lietali, pokúpili sme ešte nejaké stromčeky, kôru do skalky.., spravili nákup, bo v sobotu má tatino narodky, tak bude oslava 🙂
A ešte sme dali aj Sofinke prestreliť ušká, tak už máme náušničky, už je z nej riadne dievčatko 🙂 A baby verte-neverte, pri tom prestrelení ani slzu nevypustila, dokonca sa na tú pani usmievala od ucha k uchu.. Tak ju chválila, že ešte také bejby nemala, aby neplakalo 😅 No je teda statočná herečka moja 🙂
a nasla som teutonku ktoru by sme si mohli dovolit http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=8132242&tab=5
barbarka, tak to je super cena , ja som uz bola zvedava, ako ten tolko ospevovany kocik vyzera 😀
aela no len tento je z roku 0 😀 ten ospevovany vyzera napr. takto http://www.bambini.sk/sk/product/1963/teutonia-... 😉
keby som len vedela ci sa ovlada rovnako dobre 😒
hmmm barbarka no si sikovna....nepoznam tento typ ale teutonie su kvalitne....
aela kuk do mojho albumu,tam mam foto nasej teutonie
barbarka maly je zlatunkyyy 😀 maly plavec
trimi ako jazdi ta vasa? ja som zatial skusala iba spirit jaj skoro som plakala ked som sa musela vratit k mojmu polskemu 😀 esteze v nom bolo moje dieta inak by som ho z ruky nepustila 😀
pandul vdaka, ma velmi rad vodicku
saska - boise chodila ked sme este tehulkovali ??? 😕 to si urcite dobre pamatam 😉
a my sme tu furt tak nevyhovaram na nove 😀
tamarke vsetko naj k 4rom mesiacikom 😉
trimi - som ti pisala o tom kybliku na FB ze ho strasne chcem a neviem ho tu zohnat 😠
barbi super fotecky...uz sa tesiiiiiiiiiiiiiiiiiiim 😵 😵 😵
trimi...si zlata...ale netreba pozicat...skoda, len ze som si nenastudovala, ze to moze pomoct pri kolikach a tak...no uz nam hadam pomaly aj tie bolesti bruska prestanu...ci? uz je celkom oki,,,iba tie rana prdkacie 😝 😀
ja kupem od zaciatku bez akychkolvek pomocok a v pohode sa da...ja som sa nikdy nebala chytit si ho...
vlasti / no sikulaci ste 😵
bibika/ aj mne sa pozdava zabiatko...alebo este hrosik....este mam den sa rozhodnut 😀 som si dala deadline, ze tento tyzden uz nieco vyberiem...skoda ze nie sme druznejsie...ze by nas chodilo viac spolu...ale sak tam hadam na nejake podobne osamele mamicky natrafim 😀 ja som neni zvyknuta travit takto cele dni sama...mm ked pride vecer domov velmi nevykecava...ma toho dost v praci...no takze sa uz tesim ked tam budeme chodit...
mm mi zaspal na gauci, dajak by som ho mala presunut do postele. jaj maly dnes vecer bol taky uplakany, cez den malo spal tak uz bol unaveny.
neskusala som jazdit so spiritom,ale cief si velmi chvalila....a s nasim som tiez spokojna....lahko chodi...ale vravim,neviem porovnat so spiritom....ja som chcela ten,ale mm zasadne nechcel trojkolku...
hehe barbi,na dobre sa lahko zvyka 😵
aj nas !!! od 1 kupkania doma az doteraz nikdy nezaplackal len okale vyvali a clapoce nohami 😉
rush - tiez uz tesim na spolocne kupkanie
my pojdeme plavat do nr. mesiac 4krat stoji 35e. mm dovolil ze na mesiac mozeme, snad sa tam naucime co nacvicovat vo vani a potom by som ho chcela brat do hornych salib tam je taky teplejsi bazen.
barbarka no malinky rozdiel 😀 😀 😀
trimi a vies s nim ist aj po narocnejsom terene . faktom je ze tato polska rachotina prejde cez vsetko ale namakam sa jak kon 😀 uz len ked ho chcem dostat na obrubnik
pandul ved nech ti ho tu zozenie mamina ...mohli ti ho priniest....
aj my chceme ist v maji plavat....barbarka ale tam sa neucis co nacvicovat vo vani...aspon si myslim...je to taka zabavka pre deticky....a trauma pre mamicky heheh teda aspon pre mna lebo vyzeram jak dotrhany hroch 😔
aela, no je to teutonia len ci to tiez tak jazdi ale ako to zistit. este som taku nevidela nazivo
barbarka co je narocnejsi teren?
trimi tak trochu sa ucis ze ako ho drzat , tahat za rucicky a tak , on uz santi vo vode riadne, ja som tiez dotrhana ale ked tam budeme iba mamicky tak to snad bude ok 😉
trimi, pekny kociarik veru a tie predne kolieska o seba navzajom nezavadia? minule som vonku videla, netusim, co to bolo za znacka 😀 vpredu malo tiez take dve kolieska, ale boli dost velke a ked neboli otocene na rovnaku stranu, tak sa do seba zahackovali 😝 😀
trimi - ale cely kyblik trepkat ??? ved pri druhom si poriadime doma 😀
my kupkame tak ze tatino pridrza a mam drhne ! ale budem sa muset naucit sama coskoro lebo tatino zacne zase robit vecery kedze ho maju povisit 😒 co neni zase taka zla sprava
caute baby, tak uz sa k vam tak casto nebudem pridavat, ani citat uz nestiham ☹ blizia sa mi statnice, dopisujem diplomku, baby si pyta pozornost, okna nie su umyte....ach jaj, co vam poviem. Dnes tu bola svokra varovat, ale ta je jak vichor, pocut ju stale po dome, pred nou sa neskryjem 🙂 Potrebovala by som teraz na 2 mesiace vypadnut ze netreba varit, nic sa starat len sa ucit... ale ked sa mi niekto stara o maleho tak potom mam vycitky ze nie som s nim a furt za nim vybieham a len myslim ako sa chcem s nim hrat a kolko jeho usmevov mi ujde ☹
aela co by si s nim musela robit aby ti tie predne nesli rovnako 😕

ja používam stále toto umelé lehátko, je do 8kg, tak ešte v pohode a som tiež veľmi pokojná, iba ju tam položím a vôbec nedržím, ib umývam