Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
aela nie,nevadia si tie kolieska navzajom...ved to je co za blbost?to je v podstate nefunkcny kocik,nie? 😝
barbi ja sa bojim ze tam budu mamicky modelky xixix...ja si uz chystam nejaky neopren alebo co 😀
baby co nechcete dat vela e/cok za to plavanie...lebo akoze je to drahe jak slak...odporucam v petrzalke na jankolovej ulici rehabilitacne a balneologicke centrum ci ako sa to vola...tusim REOCENTRUM...tam maju taku veliku vyrivku a tam cvicia s babtkami sestricky...mamicky su samozrejme pri tom ale vo vode je len babatko a sestricka ho tak drzi...videla som to na zivo...superske to je...aspon na uvod mi pojdeme...maleho trochu rozhibat....stoji to iba 3 alebo 5eur...si teraz nepamatam 😅 dobre je, ze tam je vo vode iba babatko a pravidelne sa to cisti a udrzuje....
rush kebyze sme z blavy idem, to plavanie je strasne drahe. mm som ukecala na jeden mesiac tak uvidime ake to bude
barbarka https://www.modrykonik.sk/bazar/golfky/fugi/tro...
ci drahe?
trimi neboj sak su vsetky po tehu, a na vacsine sa to podpisalo 😉 inak nad tym ako budem vyzerat v plavkach som este neuvazovala ale teraz ked kojim z jedneho prska budem mat este aj tuto chybicku, no budem origos. dodriapana z jednym prsom 3x takym ako druhym 😀
trimi ze hroch :D nebud sisi...ja mam este stale ciaru na bruchu...hovoria ze ma zmiznut..sice trochu bledne...ale na 2dielne plavky sa necitim... 😅
jeeeej kraaaasny je. ale to by som musela mlieko predavat, aby som na neho zarobila. 😒
ja som sa nejak rozkecala zase budem rano skemrat davidko este spi prosiiiim 🙂
trimi si mi pripomenula ze aj my mame kacicky, musim ich zaviest uz 😵
baby nekupite? 😀 https://www.modrykonik.sk/bazar/golfky/bevl/koc...
vidis trimi aj my mame kacicky...no zajtra budu mat premieru 😀
barbi aj ja tak prosim 😀 😀
kokso rush aka klasika...ja zdochnem...ale k nasim na balkon by stacil 😀 hehe
no nahodou su baby ktorym sa prave retro kociky pacia 🙂 ale ja by som ho nechcela ani zadarmo, jedine ze podrzat este 10 rokov a potom strelit do muzea 😀
ahojky
rush ... ja len modrou indulonou natieram + nechtíkovou to striedam .... po tom probleme u Samka so suchou pokožkou môžem len chváliť modrú indulonu 😉 nič iné ani doma nemám
dupačky ... ja som ani moc neobliekala alexovi, mám len tepláky alebo poldupačky.
dnes sa drobček len v nákupných vozíkoch vozil 😀 v Ikea, v Kika a v Mobelixe .... mamina mi kúpila sadu šálky + tanieriky + taniere, sestra mi kúpila 3-rámik na foto. ešte fotky dať doňho vyvolať 😎 😎
kika je dobre drahá 😝 tam stála 12-dielna sada /4 šálky, 4 podšálky, 4 tanieriky/ 900sk
v mobelixe 20-dielna sada len 750sk
baby jasne,kacicky su super...teda nam sa velmi pacia
a inak nasa dnes straaaasne citala knizky....take male makke ma...a tak ich pchala do pusy,jedna radost 😀 tusim ju uz zacinaju zubky strasit,ma trosku blede jasno....
rush ... cha cháááá ... ten kočár ..... ja mám žltý na povale u našich 😀 😀 😀
no super dnik ste mali zuzit...a dufam teda ze ta modra indulona bude mat uspech aj u nas 😵
... ja jedla klobásu, aj vepřo, knedlo, zelo, aj fazulovú polievku .... a teda Alex nič na to nepovedal 😉
pomaranč džús občas slopcem a kakao občas .... a po tomto sa mi zdá, že má sem-tam vyrážku 😅
zajtra zavedieme kacicky
dievky koncim idem spat, predsa len tie deti vsavaju skor nez by sme chceli 😉
dobru nocku
rush ... ale najprv nám kožná dala na premastenie suchej pokožky nejakú masť a ked sa z toho dostal, tak len indulona fičala.
u alexa od narodenia ... a je v pohode, pokožku má ako batola 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
cief ... to lehátko na kúpanie by som aj ja prijala .... 🙂
no idem pustit mm a dam si sprchu...potom uz musim zalahnut, lebo sa mi uz oci zatvaraju 🙄
bru nocku...zajtra sa vidime 😎
rush jeeeej aky retro kocik 😀 to teda neviem ako by som ho napchala do nasho stihleho vytahu 😀
a mas nejaky kontakt do toho reocentra? my by sme tiez sli sa vykupkat a pocvicit
čujte, LIA sa dlho neozvala, že?
dobré ránko,
malý spí, tak mám chvíľu času, mám nejaké daňové priznania spraviť a stránka daňovákov nejde, najskôr o 7.00
zuzitka - lia tu akurát včera bola 😉
dobre rano,
no my sme uz zasoplene obe az strach, rano sme vytiahli vysavac a odsavali aj ked sa simci moc nelubilo, lebo som jej to tahala az z paty 😒 to bude den... musim ist kupit nasivin ☹
kde ste?
ja mam poslednu dobu, ze si pisem sama 😕
ahoj iwa, akurát som malému objednala cestovnú postielku. Stránka daňovákom už ide ale chcela som vyplniť tlačivo na nete (nech mi to systém skontroluje) a hádže mi to divnú chybu, asi sa idem najesť, lebo drobec sa už pokúša vstať 🙂
ahoj Sasi, aj ja musim najst nejaku cestovnu lacnu postielku, lebo ked chodime ku svokre, tak ju len po rukach vlacime a tak by som ju dala v kuchyni do postielky a vybavene 😀

idem doru noc