Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
Dneska som sa iša urehotať ako sa malý zobudil, zväčša sa na mňa krásne usmeje, ked sa mu prihovorím ale dnes nie - papulka na malú čiarku, kútiky dole, také nasrdené, veľké očiská mi pozerali najprv do očí a potom na prsia 😀 😀 tak chňapol po bradavke, chudáčik bol vyhladovaný 6 hodín spal vkuse
ahojte,
rush dakujeme,nechodila som,je mi na houby.
ako znasali vase deti ockovanie??nas to caka v pondelok,ja sa tak bojim
my ideme do školky a tento tyžden sme sami tak musi isť aj krpček
saska - 😀 tak aspon vidiš ako sa hneval že nepapal 😀
moj tak reaguje na svokru a na moju mamu ked ich zbada kutiky dole nepačia sa mu 😀
hehe saska ten maly nema chybu 😀
my tiez nejako ideme len okolo rezimu 😅 malokedy sa trafime, ale aspon je to cca priblizne
lia - ešte sme my neboli niekomu aj teplota vystupila ale to prejšlo na druhy den
a čo mala????
lia ahoj, tak my sme boli v stredu ockovani a klop klop prezili sme to celkom dobre, maly bol len viac unaveny, a na vpich sme dali octanovu mast, ale za par tyzdnov znovu 😝 ideme
zuzankaro no nas sople držali skoro mesiac
konečne už nema hlieniky v stolici
a stym spanim ja snivam už 4 roky 😀
ešte stale sa zobudzam a zakrivam dominiku
neviem spať v kuse vždy sa precitnem a kontrolujem ju
noe - preco su hlienky v stolici zle? my mame sem tam ale sopliky sme nikdy nemali nerozumiem
ahoj lius
ako sa mate? ockovanie my ziadna reakcia len unavko a na 2-3 den troska placlivy ale kazde babo to znasa inak
dneska som malemu prvykrat obliekla rifliky a poskusala svetriky, co bude nosit teraz vonku, co poviete??? ktoru slecinku zbalime??? 😀 😀 😵
pandula, hlieny v stolici su vacsinou stecene sopliky. Niekedy je soplikov malo, alebo vsetky stecu, takze babo vie dychat, ale v stolici mu tie sopliky najdes
marco tiez zacal vcera vecer nejako soplikovat 😖
pandula - sopliky ani nemožu mať kedže nesedia im to všetko steka dole
no mne sa to nepačilo že mesiac mal hlieny v stolici už konečne nemame
mein - no daj foto
mein to je ale fesak! 😀 rifliky su super
Ahojte!Mein perfektny je!!!!Podla mna zbalite akzdu jednu 😉 Noemi park v NR je hned pod hradom,pri zimnom stadione.Teda presnejsie medzi zimnym stadionom a kupaliskom.Teda ak si sa pytala na ten 🙂 E je fakt super teraz porobeny.Ja sa uz tesim,ked budeme my chodit 😵 Ale to sa este nacakame
ahojte
rush/zuzankaro ja by som do toho reocentra zasla ked prideme domov cena je super tu je to trosku drahsie. od kedy babetka mozu vlastne ist plavat? 4 alebo 6 mesiacov !
no idem to okuknut 😉
ten kocik je bombovy ale nie za 10 euro to skor tak pri smetaky postavit niekto si to uz zoberie 😉
mein - krasny ten pasikavi je dobry 😉
a take pančuška mame aj my a mala ho vždy prevraca a smeje sa ma slona na zadku 😀 alebo medvedika
inak tie rifliky su cherokee 0-3m. len som ich predlzila. taky sme chuducky 😀
mein mas maleho modela mu to sekne a krasne vecicky tie pancusky su naj 😉
pietra - a mam sa tym zaoberat??? alebo urcite mnozstvo hlienov v stolici je ok ?
tak 1x za den mame ! ja som sa tym vobec nezaoberala 😅
babo - neviem kde presne ale to je niekde na začiatku ???? nitri ???
ano ten a že niekde by mali biť aj zvieratka???????
no my tam pojdeme určite ked už bude trošku sedkať tak možeme stretnuť aj s lubkou 😉
pandula - 😀 ty nas zdraviš koľko krat 😀
diky diky, tesim sa, ze sa vam paci 🙂 , aspon viem, ze si budem mat z coho nevestu vyberat 😀 😀 😀
bre ranko....
lius / tak u nas ockovanie s teplotkou...ale mala som doma panadol sirup, cipky aj nurofen sirup 😀 som sa toho straaaaaaasne bala...ale maly sa usmieval a bol v poho...aj ked mal teplotku...dala som mu ten panadol sirup a pekne mu to teplotu stiahlo...takze nieco take si zadovaz....pre istotu dva druhy jeden na baze paracetamolu a jeden na baze ibalginu...lebo moze byt ze jeden nezaberie...to minule hovorili v telke...ze je dobre mat doma obe....menej agresivny je ten panadol sirup...tak som zacala s tym a pomohlo....o par tyzdnov nas to caka opat 😝 😒
my mame uz rezim pekne nastaveny....papame 7mej/8mej rano potom mama sprace byt, naranajkuje sa, da sa dokopy, konikuje, maly zatial spinka....obed o 12/13tej potom sa najem ja a o 13/14tej ideme von s kocikom do 16/17tej...potom papame...potom sa hrame najprv s hrackami, potom s tatom ked pride z roboty a vecer od 19tej kupeme, civice a o 20tej sa ukladame spinkat....nocne kojenie mame okolo2/3tej.....uvadzame hodinove intervaly lebo vsak nie vzdy je to na minute presne...ale vzdy v tomto rozmedzi...som spokojna...nech to takto zostane....niekedy aj ked vstavame skor...nedavam jest...este sa valame v posteli...aspon sa trochu unavy a ked sa napapa potom rychlo zalomi a mam doobedie pre seba...
my kojili v noci 2x po asi 5 dnoch !!! ufff esteze tak ale uz o 6 rano sme boli hore ale to isiel spat 7.30pm tak to chapem no teraz chrni po 5 minutovom boji uz pol hodinku
pandula - no my sme mavali plniu plienku a vždy tak mne to neprišlo dobre
to sa len tak tahalo po plienke
ked sem tam tak ok
a do riti, sak zatial my ho len maminy samych chalanov pochvalili 😅 😀 😀 😀
mein - ja mam aj babu heeeeeeeeeeeeeeeej ved staršia može biť 😀
noe - nedostatok spanku
zdravila som liu a potom az vas !!! pekne po poradku 😀

My ráno nekočíkujeme, lebo mladý pán zväčša spí 😀 on buď vstane o 6 alebo az o 8.30 a režim sa mu snažím robiť od začiatku ale neúspešne, včera aj cez deň 2 razy pekne zaspinkal v kočíku a potiahol aj doma a niekedy ani za svet, ani v kočíku. Chodievam najskôr von o 10.00, ked si už pretiera očká a chce sa mu spať.