Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
noe 😉 moderna mamina 😀
tak pozdrav ešte raz 😀 ahoj !!!!!!!!!!! 😀
mein fesacisko, bude lamac zenskych srdc, skoda , ze sme tak daleko 😉 inak davala som ti link na tie body biele 😉
rush blahozelaaaame k vymesaciu 😀
a vcera mala zvalka akto? a kde sa flaka zvalka? 😕
rush - všetko najlepšie edkovi 😉
plavat sa moze po ukonceni 3mesiaca....ja som tam bola cvicit...a videla som ako sa tam hrali a cvicili s babatkom...bolo to super...ta vyrivka je tak vysoka, take sa pri tom normalne stoji vonku mimo bazenika a babo je len vnutri...my ideme 7ho tusim...tak dam referencie a inde stoji jednorazove plavanie aj 500sk...takze kto si to nemoze dovolit, alebo jednoducho len tolko za to nechce dat...toto je super alternativa...my vyskusame pred tym kurzom...nech sa zoznamuje s vodickou...a dnes sa budeme kupat domaaaaaaaaaaaa vsetci vo velkej vani...a mozno napustim aj viacej vody...uvidime ako bude reagovat...nanajvys trochu vypustim ked sa mu nebude lubit....
a my dnes mame NARODENINY 😵 😵 😵 4mesiaciky...iwi aj vy...tak vseeeeeeeeeeeeeetko dobre zelame 😵
a aj zuzitka ma narodky tak HAPPY BIRTHDAY DARLING 😀 vela zdravicka tebe aj detom a prajem ti nech si v zivote velmi stastna... 😉
ste ma predbehli...kym som dopisala prispevok 😵 dakujeme krasne....
pandula, ked ich nie je vela, tak sa tym netrap 😉
mein, chutny je maly v tych riflikoch 😵
dakujeme 😵 😀
ja chcem dnes zacat davat mrkvu, tak uviime aka bude reakcia 😕 😀
inak simona normalne poockovani ozila, co ta vystraja? nemozem ju dat do polosedu, lebo slecna zatne paste a uuuuuz sa dviha 😀 😀 dam ju na brucho a normalne robi kliky 😀 😀 😀 a natahuje sa za hrackami..ja viem, ze vase babule to uz robia, ale simca bola taka lenoska pohodlna 😀 😀 tak sa z toho vytesujem 😀
iwa dik 😉 uz som kukala. len neviem, ake cislo kupit, tescove uz mam otestovane. kuknem este raz u nas, ak nie, poprosim niektoru z vas, ak natrafi, nech mi kupi a posle 😉
edik, simcadlo a alex maju dnes 4m? juuuj blahozelaaaame 😵
Noe,neviem ako ti to vysvetlit.Neviem ako poznas Nitru.Musis sa dostat k hradu.A potom to uz najdes v pohode.Ved sa opytajte nejakych okoloiducich.Aj ja som rozmyslala,ze zacnem s malym chodit plavat,ale potom som si to rozmyslela.Bojim sa aby tam nedostal nejaku infekciu.Ja ked osm bola mala stale som mala zapalene oci z vody a tak.My si na to este pockame 🙂
no nic idem ja pretriedit veci pre maleho, kym spi, lebo svokrusa ide posiela balik na 6-12m, tak nech viem, co ma dokupit
iwka - a zuzitka - tak aj vašim drobcom veľa šťastička
iwka - mala trenuje 😀 čo jej to pichli ako ju to naštartovalo 😀
mein nie alex ale zuzitka ma narodky 😉 😀 😀
inak dakujemeeee 😀
noe neviem ale nejako ozila, tak uz sa mi to paci viac, lebo doteraz len lezala a co bolo v dosahu, tak chytila a teraz sa uz konecne aj na bok otaca 😀 a na brusku sa jej mooooc lubi 😀
Aj my sa pripajame a oslavencom prajeme vsetko najlepsie.
meinkonka - aký fešák, to nabalíte na každý prst 5 kamošiek 🙂 😉
Iwa ani my sa nenatahujeme za hackami 😒 Nejak sa mu nechce.Ale mame chytat vlasy,to ano to sa mu paci.Baby ja mam zas dilemu co mu obliest 😒 Ma byt teplo ale fuka vietor....Nefiem.....
alex nije.....zuzitka ma narodky 😉 teda ak dobre viem 😅 idem kuk FB 😎
mein / tie bodynka urcite kup vacsie, nech netlacia guliky a na pliecka...ja tiez musim dokupit a aj pyzamka nejake....lebo ja davam body radsej o cislo vacsie...mam to osvedcene a nikde ho to aspon netlaci...najma pri spinkani...inak maly je skutocne rozkosny...ma take zvodne ocka uz teraz 😀
my stame rovnako obliekame dupačky a nato teplakovu supravu
pripadne rifle + svetrik
a dekou sme zakrity
babo mne este simca vlasy neobjavila 😀 😉 chvalabohu, lebo mi tak povypadali, ze mi uplne az kozu vidno ☹ ale zacali mi rast nove...normalne mam take mini vlasocky na hlave 😀 😀 😀 a mam dojem, ze ten sampon od vichy pomohol 😀
babo ja dnes dam body, fleesovy svetrik, dole teplacky, podkolienky, topanocky, ciapku, prikryjem dekou a zakryjem tym krytom kocikovym....podla mna staci...vcera sme tak boli...uz bez fusako...a mal pekne teplucke licka/nostek a nebol ani spoteny....takze my takto
no a na spodok som mu dala pre istotu tiez deku...
Mein dobre to mas zariadene s tym zasielanim veci 🙂 Ja tiez neviem co malemu kupit.Ci uz nejake veci na leto.Alebo co.Lebo este je tak vselijak.Aj teplo aj chladno.A hlavne neviem aku velkust mu kupit na leto....68 je nam teraz skoro akurat ale 74 je este veeelmi velke...
rush nemaju stranku ... no ved okukaj 7.ho a daj mi vediet !!!
idem sa venovat malemu nejaky je mrzuty vela nepospal hned bol hore a bez nalady asi nakojim a supnem do kocika a ideme fuc
Rush,ja mam skor opacny problem,aby mu nebolo teplo.My chodime bez fusaku uz dlho.Pred vcerom som mu aj deku vytiahla zo spodku z kocika a bol prikryty len takou tenuckou.A to ma oblecene len body,poldupky,a tenku teplakovu supravu a capicu.A dnes mu chcem vyskusat dat pancusky.Este nemal oblecene,tak som zvedava ci ho nebudu ominat.
babo ma sa zse ochladit 😒 ale ja obliekam ako rush pisala, len davam plus pancuchy 😀
Inak baby,to je normalne problem zohnat mikiny a vetrovky bez kapucne.Konecne som natrafila a hned som aj kupila ale dtahe boli jak slak.Lenze on ked ma capicu a kapucu,strasne sa poti.A zas sa mu bojim nedat ciapku.Lebo ta kapuca predsa neprikrje tie uska tak.
baby,ja musim ist s malou von,reve jak najata,vecer sa hlasime.pekny dnik,papa

pandi my mame hlieny v stolici nonstop, akoby sople kakal 😉 , ja myslim, ze je to v poriadku. kojene dieta moze mat akukolvek stolicu