icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

saska73
26. mar 2010

My ráno nekočíkujeme, lebo mladý pán zväčša spí 😀 on buď vstane o 6 alebo az o 8.30 a režim sa mu snažím robiť od začiatku ale neúspešne, včera aj cez deň 2 razy pekne zaspinkal v kočíku a potiahol aj doma a niekedy ani za svet, ani v kočíku. Chodievam najskôr von o 10.00, ked si už pretiera očká a chce sa mu spať.

saska73
26. mar 2010

Dneska som sa iša urehotať ako sa malý zobudil, zväčša sa na mňa krásne usmeje, ked sa mu prihovorím ale dnes nie - papulka na malú čiarku, kútiky dole, také nasrdené, veľké očiská mi pozerali najprv do očí a potom na prsia 😀 😀 tak chňapol po bradavke, chudáčik bol vyhladovaný 6 hodín spal vkuse

lia
26. mar 2010

ahojte,

rush dakujeme,nechodila som,je mi na houby.

ako znasali vase deti ockovanie??nas to caka v pondelok,ja sa tak bojim

noemi01
26. mar 2010

my ideme do školky a tento tyžden sme sami tak musi isť aj krpček

saska - 😀 tak aspon vidiš ako sa hneval že nepapal 😀
moj tak reaguje na svokru a na moju mamu ked ich zbada kutiky dole nepačia sa mu 😀

zuzankaro
26. mar 2010

hehe saska ten maly nema chybu 😀
my tiez nejako ideme len okolo rezimu 😅 malokedy sa trafime, ale aspon je to cca priblizne

noemi01
26. mar 2010

lia - ešte sme my neboli niekomu aj teplota vystupila ale to prejšlo na druhy den

a čo mala????

zuzankaro
26. mar 2010

lia ahoj, tak my sme boli v stredu ockovani a klop klop prezili sme to celkom dobre, maly bol len viac unaveny, a na vpich sme dali octanovu mast, ale za par tyzdnov znovu 😝 ideme

noemi01
26. mar 2010

zuzankaro no nas sople držali skoro mesiac
konečne už nema hlieniky v stolici

a stym spanim ja snivam už 4 roky 😀
ešte stale sa zobudzam a zakrivam dominiku
neviem spať v kuse vždy sa precitnem a kontrolujem ju

pandula
26. mar 2010

noe - preco su hlienky v stolici zle? my mame sem tam ale sopliky sme nikdy nemali nerozumiem

pandula
26. mar 2010

ahoj lius

ako sa mate? ockovanie my ziadna reakcia len unavko a na 2-3 den troska placlivy ale kazde babo to znasa inak

meinkonka
26. mar 2010

dneska som malemu prvykrat obliekla rifliky a poskusala svetriky, co bude nosit teraz vonku, co poviete??? ktoru slecinku zbalime??? 😀 😀 😵

meinkonka
26. mar 2010

zasa som fotky zabudla 😀

pietra
26. mar 2010

pandula, hlieny v stolici su vacsinou stecene sopliky. Niekedy je soplikov malo, alebo vsetky stecu, takze babo vie dychat, ale v stolici mu tie sopliky najdes

pietra
26. mar 2010

marco tiez zacal vcera vecer nejako soplikovat 😖

noemi01
26. mar 2010

pandula - sopliky ani nemožu mať kedže nesedia im to všetko steka dole
no mne sa to nepačilo že mesiac mal hlieny v stolici už konečne nemame

mein - no daj foto

zuzankaro
26. mar 2010

mein to je ale fesak! 😀 rifliky su super

babonr
26. mar 2010

Ahojte!Mein perfektny je!!!!Podla mna zbalite akzdu jednu 😉 Noemi park v NR je hned pod hradom,pri zimnom stadione.Teda presnejsie medzi zimnym stadionom a kupaliskom.Teda ak si sa pytala na ten 🙂 E je fakt super teraz porobeny.Ja sa uz tesim,ked budeme my chodit 😵 Ale to sa este nacakame

pandula
26. mar 2010

ahojte

rush/zuzankaro ja by som do toho reocentra zasla ked prideme domov cena je super tu je to trosku drahsie. od kedy babetka mozu vlastne ist plavat? 4 alebo 6 mesiacov !

no idem to okuknut 😉

ten kocik je bombovy ale nie za 10 euro to skor tak pri smetaky postavit niekto si to uz zoberie 😉

noemi01
26. mar 2010

mein - krasny ten pasikavi je dobry 😉
a take pančuška mame aj my a mala ho vždy prevraca a smeje sa ma slona na zadku 😀 alebo medvedika

meinkonka
26. mar 2010

inak tie rifliky su cherokee 0-3m. len som ich predlzila. taky sme chuducky 😀

pandula
26. mar 2010

mein mas maleho modela mu to sekne a krasne vecicky tie pancusky su naj 😉

pandula
26. mar 2010

pietra - a mam sa tym zaoberat??? alebo urcite mnozstvo hlienov v stolici je ok ?

tak 1x za den mame ! ja som sa tym vobec nezaoberala 😅

noemi01
26. mar 2010

babo - neviem kde presne ale to je niekde na začiatku ???? nitri ???
ano ten a že niekde by mali biť aj zvieratka???????
no my tam pojdeme určite ked už bude trošku sedkať tak možeme stretnuť aj s lubkou 😉

pandula - 😀 ty nas zdraviš koľko krat 😀

meinkonka
26. mar 2010

diky diky, tesim sa, ze sa vam paci 🙂 , aspon viem, ze si budem mat z coho nevestu vyberat 😀 😀 😀

rush
26. mar 2010

bre ranko....
lius / tak u nas ockovanie s teplotkou...ale mala som doma panadol sirup, cipky aj nurofen sirup 😀 som sa toho straaaaaaasne bala...ale maly sa usmieval a bol v poho...aj ked mal teplotku...dala som mu ten panadol sirup a pekne mu to teplotu stiahlo...takze nieco take si zadovaz....pre istotu dva druhy jeden na baze paracetamolu a jeden na baze ibalginu...lebo moze byt ze jeden nezaberie...to minule hovorili v telke...ze je dobre mat doma obe....menej agresivny je ten panadol sirup...tak som zacala s tym a pomohlo....o par tyzdnov nas to caka opat 😝 😒

my mame uz rezim pekne nastaveny....papame 7mej/8mej rano potom mama sprace byt, naranajkuje sa, da sa dokopy, konikuje, maly zatial spinka....obed o 12/13tej potom sa najem ja a o 13/14tej ideme von s kocikom do 16/17tej...potom papame...potom sa hrame najprv s hrackami, potom s tatom ked pride z roboty a vecer od 19tej kupeme, civice a o 20tej sa ukladame spinkat....nocne kojenie mame okolo2/3tej.....uvadzame hodinove intervaly lebo vsak nie vzdy je to na minute presne...ale vzdy v tomto rozmedzi...som spokojna...nech to takto zostane....niekedy aj ked vstavame skor...nedavam jest...este sa valame v posteli...aspon sa trochu unavy a ked sa napapa potom rychlo zalomi a mam doobedie pre seba...

pandula
26. mar 2010

my kojili v noci 2x po asi 5 dnoch !!! ufff esteze tak ale uz o 6 rano sme boli hore ale to isiel spat 7.30pm tak to chapem no teraz chrni po 5 minutovom boji uz pol hodinku

noemi01
26. mar 2010

pandula - no my sme mavali plniu plienku a vždy tak mne to neprišlo dobre
to sa len tak tahalo po plienke
ked sem tam tak ok

meinkonka
26. mar 2010

a do riti, sak zatial my ho len maminy samych chalanov pochvalili 😅 😀 😀 😀

noemi01
26. mar 2010

mein - ja mam aj babu heeeeeeeeeeeeeeeej ved staršia može biť 😀

pandula