Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
j777 aj simonka je spava dnes a to ma sople, ze odsavacka nestiha tahat, ale uz som jej dala nasivin, tak dufam, zaberie..
krasnucky su tí chalani, naozaj sa rocnik 2009 vydaril 😉 😀 😀 😀 bude z coho vyberat 😉
my sme sa boli autom previezt a simca sa u svokruse napapala a jasne, ze ked som ju dala so sedacky, tak natlacila,ale na to som dosla az doma, ked som ju prekladala do postielky a zapach strasny z plienky 😀 😀 😀 tak uz tak spi hodinu, dufam, ze jej ritku nevystipe 😀 😀
zuzankaro po zobudeni hopodrzbnad nejakou nadobkou ,mal by sa vycikat 😉
rush ved on vyzera ako trojrocny 😀 riadny frajer
panul na spapanie cokoladka 😵
davidko sa nam zacal tahat do sedu ked mu dam ruku tak sa chyti a dviha, sranda s nim ale pretacat sa nechce
Ahojte 🙂 Tak našej madam sa dneska akosi nechce v kuse spinkať, ťahá iba polhodinovky 😅
My ideme dneska na oslavu k švagrinej a zajtra sa má mm narodky, tak zasa oslava bude u nás 🙂 Tak bude veselo 😅
Sme sa boli troška prejsť, ale straaaaaašne tu fučí vetrisko 😒
Iwa to hej, bude z čoho vyberať pre tie naše nevesty 😉
vlasti aj u nas fuci jak sproste... 😠 inak je krasne teplucko...
my sme prave dopapali mrkvu 😀 😀 😀 normalne nam chutila a jaka sranda pozerat na simcu jak pochopila, ze ked otvori pusu ako vtacatko , tak dostane do nej lyzicku 😀 😀 😀 obidve sme zapatlane, lebo mlada si musela aj ruky pchat do pusinky, ale mame za sebou prvy prikrm, som zvedava aka bude reakcia 😀 😀 😀
boise, my máme hemangiom na nožke, takych mini 5 bodie, aj som sa ťa chcela spýtať, či to nemáte práve to, ale som zabudla 😉 to je nič, troška to vystúpi a potom to pekne zmizne. ak to doteraz extrémne nenarástlo, tak už ee
kamarátkn synček mal také obovské na tváričke, tak musí brať lieky ☹
takže ste dobre dopadli! teším sa 😉
pandul, mein, malí sú kjásni 🙂
iwi, wooow, aj my už chceme 😀 jeeej a fotku nemáme??
mne moja dnes ráno po kojení tak krásne "rozprávala", tak sa snažila, až nosné dierky sa jej hýbali ako zobáčikom hýbala 😀 😀 😀 som sa rozplakala 😅
zajtra ideme na "tour de hlohovec a nitra" 😀 , tak dúfam, že sa krpec predvedie aj na návštevách. ja som z nej hotová, keď vypráva! len to koníkovanie musíme pocvičiť, lebo nás dr po veľkej noci na poradni riadne sfúkne
jej a dnes sme boli s mm a aj so psíkom a kočíkom vonku, sadli do trávy a vyhrievali sa na slniečku)) a teraz mám chvíľu frei, lebo mm išiel so susedom, našou a ich malou "kočíkovať" - na pivo 😀
je tu niekto?
cief nemame lebo dosli baterky vo fotaku 😠 slahne ma...jak som nadavala 😒 nevadi, zajtra mame repete 😀 😀 😀
inak ja som jej dala tu prvu lyzicku od hami a chutilo jej to a aj ja som to chutnala a mnam chuti to ako mrkva cista pomixovana 😀 😀 a vystaci nam to na tri dni, odobrala som len cca tri lyzicky a zohriala, zajtra zvysime davku 😉 a v nedelu by sme uz mali spapat kolko bude chciet...teda pokial nebude ziadna zla reakcia ...
idem nachystat kupanie, lebo simcadlo je uz unavene a sucha si ocicka 😉
rush - na tej fotke edko vizera ako ročni 😉
boise - neboj to prejde ako vravely
mein - my mame presne take iste aj topanočky štrikovane svetrik čapičku 😉 som mu to nikdy nedala 😒
a pretačať z bruška na chrbatik by už mali to je jednoduche
zložitejšie a za pokrok považujem z chrbatika na bruško 😉
iwka - pekne, tak jej chutilo papkačke
no dominika my hned prvy krat plnu misku tak jej chutilo
ešte tym jazyčkom tak vypluvala pokim prišla na to ako sa papa 😉
mne už je smutno bez tej malej ☹ kedy už prídu..chcem jej dať papu a lažkáme si do veľkej postieľky a budeme cvičiť na brušku 🙂
hrozne sa teším na to, ako to bude tým jazýčkom vyhadzovať z hubičky 😀 😀
a napadlo ma, BABONR, či kto to ráno kakáva 😀 , neskúšali ste ho dať do tej polohy ako pri bezplienkovej metóde, nám to celkom funguje, do minútky vykakaná - väčšinou už kakáva ráno po poslednom prebudení a vtedy ju tak dám a super
iwi vy uz tiez papate tuhe? ten cas ale letiiiiiiiiiiiiiiiiiii bosse mooooj...zachvilu maju 18 😀
noe/ no veru....ved hovorim ze nosime 74ky...to je na 6/9mesiacov 😅 dnes sme boli v medickej a tam mamicka mala na rukach take male babatko...male v porovnani s nasim...ale potom ho polozila na nohy a ono uz utekalo 😕 😲 😀 tak som si domyslela, ze bude mat okolo 1roka....xixi...
sme sa inak akurat vratili z prechadzku...som povesala, nakrmila a konecne si vykladam nohy lebo som dnes nabehala tusim aj 1000km..akoze sa vobec necudujem, ze na mne pomaly vsetky gate co mam vysia....z 3posch bez vytahu trepat 8kilove dieta pripadne este aj vajicko ked ideme autom....k tomu taska...potom vybrat podvozok kocika toto vsetko nalozit do auta...potom vylozit...a naspat to iste...uffff som hovota dnes uz nic nerobim....muz ide na nejaku kolaudaciu bytu ku kamosom...ja si vykladam nohy!
noe keby som jj dala, tak verim, ze zje celu tu flasticku 😀 😀 no a nasmiala som sa presne na tom, ze kym dosla na to , ze jak ma jazyk pouzivat 😀 😀 😀 to najprv vypluvala jazykom a az tak dosla na to, ze to ma preg´hltnut a potom uz len ustocka otvarala 😀 😀 😀
noemi, si ma teda "potesila" , ze jednoduche. Marco sa este neprevracia ☹ len na bok a aj to sa mi zda, ze len do jednej strany
dnes som mu dala teplaciky a podkolienky, ked ste pisali, ze podkolienky si nevyzuje. a o chvilu uz bol bosy a podkolienku ozuzlaval 😀 tak som ponozky vymenila, dala na deku pod hrazdicku a isla zehlit. Po navrate do obyvacky marco mimo deky, hrazdicka posunuta a ponozky na opacnom konci za jeho hlavou 😀 😀
ciefulik - to si viem predstaviť
aj ked tu mam maleho ale chyba mi dominika je tu bez nej ticho
s nou to tu ožije 😉
a ešte ešte, že bývalá kolegyňka /sme sa pár rokov nevideli, až teraz som ju našla na fb/ je v 8. mesiaci a čaká 2 chlapčekov 😀
hovota = hotova 😝
booooooze fuuuuj, pozerate spravy? ja nemozem...mesacne babo mrtve - udusilo sa 🙄 jaaaj az mam zimomriavky..
cief aj ked chcem aby sa vykakala, tak ju dam do sedacky a ide 😉 😀 😀 😀
pietra)))))))))
cief a aka je to poloha?
iwka - musela biť zlata
ciefulik - aj my kakame rano vždy okolo 5 ale nechce sa mi s nim nacvičovať nad šerblom 😉
rush - len aby na stretku aj tvoj tam už nebehal 😀
iwi a teraz kukáš správy 😀 😀
pietra - vidiš aspon ponožky vie vizuvať moj nie
ten je lenivy nohy dvihať 😀 ten len kotrmelce by robil 😀

pandi zlaty je! pozor na tom gauci aby sa nepretocil a nespadol