Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
tami - aj ja chcem korčule 😉
no idem kupať a už prišiel ocino
ide zase do nemocnice s rukou zase do sadry asi ☹
odporucam si precitat knihu Pevné Puto...nadherna kniha...nadherna myslienka...
ahojte kocky, vidim, ze ste stihli popisat 10 stran, takze nemam sancu precitat, prisla som z bratislavy, zobrala som si dieta od mojich rodicov, doma som ju prebalila, prezliekla, nakrmila a uspala a to bolo vsetko, co bola dnes so mnou 😝 este si ju musim do velkej noci uzit ☹
aela a mangel co? nie je na MD? 😉 🙂
pevne puto od koho >? 😉
http://www.abcknihy.sk/Autor/alice-seboldova-10...
aj som si poplakala 😒 😉
iwa, tu knihu si chcem niekedy precitat, uz som o nej pocula, ale este ju ani doma nema
pietra ja som ju ivane kupovala k narodkam, no nadherna kniha vazne...tak hlboka a na zamyslenie, proste vas nuti rozmyslat, ze ostane po vas, ked umriete a paci sa mi ta myslienka s nebom, ze kazdy si mozme vytvorit vlastne nebo ked umrieme a budeme mat v nom to co sme tuzili mat na zemi 🙂
tak som spat...maly okupany spi, tato vypadol, ja mam nohy na stole....idem docitat 🙂
iwa, on brigadoval, ale nasi si malu chvalili, ze bola dobra cely den, mm pojde na MD po velkej noci, ked mi daju zmluvu
aela tak sa vam blyska na lepsie casy 😉 takze rodicia si uzivaju babatko? 😉
iwa ta kniha vyzera dobre diki za tip 😉
takze ste vychovavali?
ja sa mu budem snazit davat hlavne vela lasky...a potom dufat, ze z neho vyrastie dobry clovek s dobrymi mravmi...chcela by som aby mal vo mne doveru...budem sa snazit jeho problemy typu paci sa mi toto dievca prezivat s nim...pre nas mozno banalita...ale verim, ze pre neho to bude vtedy problem c.1...aby mal ku mne doveru...neviem...uvidime...strasne sa bojim vychovy...ale hadam s tou laskou to nejak zvladneme...
to este stihate aj citat? kedyyyyyyyyyyy? ja by som po 2vetach zaspala 😀 mam inak pripravene aj 3knizky...ale neviem kedy 😅
rush tato kniha ti neda zaspat 😉 je aj dobre pisana, tak putavo, lahko 😀
jaj a zabudla som, ze som dnes malemu slubila velku vanu 😅 omielam to tu stale...chystam sa na to uz mesiac....a potom zabudnem? 😝 ale to kvoli mm lebo sa strasne ponahlal prec...a ja som chcela aby bol doma kym ho okupem..no nic...tak zajtra 😵
no ja mam rozcitane 3 knizky ale nejak ma nenadchli preto sa nemozem dokopat docitat ich, ale tato by ma urcite bavila
ozaj, bety tu uz nejako nechodi, ale ma fakt pekne fotky na fb, maly je zlatucky
ani zvalka tu davno nebola
a ktovie co je s inkou ta tu pisala pred porodom
....akoze co si tym lahko myslela?! 😀 😀 😀
kto je inka? 😕
jedna baba co zije vo svajci, pisavala tu
baby, toto ste citali? http://www.osud.cz/cs/clanek.php?id=10350
marca maju po velkej noci ockovat, chcela som dat aj proti rotavirusom, ale po precitani tohto clanku teda neviem 😖
ahojte..my sa vobec nepretacame z bruska na chrbatik zatial..ale to by herecka musela chciet byt na brusku aj 😖
jaj uz viem...som ja ale truba...hadam je s nimi vsetko ok 😎
boze pietra ani to tu nedavaj, ja som dala maleho zaockovat proti tomu, teraz nebudeme s mm ani spat 😢
pietra tak dik..uz mame prvu vakcinu za sebou 😒
my tiez 😝
inka - sa tu ešte neozvala možno nevie ani o tejto teme 😕
ja nedam očkovať proti tomu
a na čo je ta vakcina vlastne ??????????

javascript:popupWindow('http://www.slnieckovo.sk/popup_image.php/pID/5328')
tie babiky taketo mini