icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

j777
26. mar 2010

ja pozeram ceny liposukcie 😀 😀 akoze nemam co nosit a dnes v obchode to bola hroza..fuuujjj...ako to dat dole?nech uz zacnu behat krpce nech mozme za nimi lietat.. 😉

pietra
26. mar 2010

noemi, proti rotavirusom, ktore sposobuju silne hnacky

noemi01
26. mar 2010

j777 - ak kojiš tak schudneš ked prestaneš kojiť 😉
a počkaj ako nahle nam budu behať cez zimu tak my za nimi a to bude kondička

pandula
26. mar 2010

iwa - tu knihu som citala asi 6 rokov dozadu v angline ! vola sa to lovely bones. je uzasna. ale velmi smutna az drsna z casti ale pekne napisana. nechapem co to je za preklad. teraz z toho urobili film zevraj je to hnus oproti knihe ako vzdy 😉

pandula
26. mar 2010

zuzankaro - minule som sa pytala na inku a nikdo nereagoval 😒 maly by sme jej napisat vela pisala pred porodom taaak sa ho bala ! dufam ze vsetko dobe dopadlo aj babo by sme chceli vidiet

no ani millada tu nebola a aj zvalka asi si otvorili sukromnu temu 😀 😀 😀

rush
26. mar 2010

j777 som dnes pisala ako chudnem....vlacim sa s malym, pridadne s vajickom z 3posch.bez vytahu, vytahujem konstrukciu kocika, nakladam, vykladam, skladam, vyberam dieta z auta...potom vsetko naspat...jednoduchsie ked len kocikujeme...ale dakujem pekne... 😀

ciefulik
26. mar 2010

ja si zoženiem, ale ja som skôr na také naivné zamilované s.ačky 😀 , aby človek troška unikol realite 😉
za tých 7 týždňov v nemocnici som prečítala 30 kníh 😲 dobrá, že? teraz ich môžem znova až tak o pár rokov, nech si ich nepamätám))

rush
26. mar 2010

pandul...som sa rehotala...takze mili a zvalka su uz v sukr.teme? 😀

pandula
26. mar 2010

noe - slubujes slubujes tak sa uvidi ! lebo mne padaju nove rifle ale schudnut som urcite neschudla

pandula
26. mar 2010

rush - sak kde inde su teda??? 😎 😀

ciefulik
26. mar 2010

baby, koľko ml denne by malo približne vypiť 4 mesačné dieťa?

pandula
26. mar 2010

jeden cecek druhy cecek a este zopar krat zopakovat ciefi !!!! 😉

j777
26. mar 2010

noe, uz nekojim 😒 a ze pockat do zimy? to sa asi prestahuje niekam na sever, lebo aj vcera, aj dnes, vsade len so zapnutou mikinou 😀 😀 v lete skapem 😀

rush, ty mas teda peknu vahu na nosenie, mne staci ,ked malu obliekam, som spotena jak hovado 😀

rush
26. mar 2010

a minule tu niekto zistoval...tusim noe ako sa to robi....co to nespravime? noe nechce sa ti? ty si taka mamina sikovnica, stihas a zvladas aj nemozne 😉

rush
26. mar 2010

cief tolko aby nebolo hladne 😀

ciefulik
26. mar 2010

jeej a ja som dnes natiahla takú rifľovú sukničku, som sa tešila, že si mám čo zajtra obliecť na oslavu a mm ma bude po dlhej dobe vidieť v niečom inom ako v pyžame a teplákoch 😀
................ale to bude iba tým, že je elastická 😎
škoda

ozaj a vy dokedy chcete kojiť? keď začneme prikrmovať v 6 mes, tak potom ešte koľko? či furt?

pandula
26. mar 2010

furt kojit ???? 😀 😀 😀 😀 😀 😀

pietra
26. mar 2010

cief, ja chcem aspon do roka

rush
26. mar 2010

az do smrti cief 😀 bosse sa tu rehocem...ake sme kozy 😀

pandula
26. mar 2010

teplaky + mastne vlasy + spotena zena = mama

rush
26. mar 2010

mam taku dobru naladu...sa na vsetkom co pisete skerim...
ja by som chcela min. pol roka a potom uvidime...tak do 9mesiacov mozno? neviem ako to funguje...a ako bude mlieeeeeeecko 😵

ciefulik
26. mar 2010

ja sa len tak pýtam, že kedy to teda schudnem 😀
mne teraz Linda nejak málo priberá a keď ju odvážim tak vypije 60, 80, 90ml - taká zmena oproti predtým, ale je spokojná, kako praženica, všecko ok - asik diétuje a na veľkú noc bude žrutiť ako my všetci 😀

rush
26. mar 2010

pandul 😀 😀 😀

ciefulik
26. mar 2010

raš 😀 😀 😀 😀

pandula
26. mar 2010

cief - do roka urcite 😉

ciefulik
26. mar 2010

pandula, no konec
mňa keby tu niekto videl
ešte že je tu len pes, aj ten sa na mňa trocha hnevá, lebo som ho okúpala

iwa1
26. mar 2010

pandul 😀 😀 😀 😀 😀 ze jeden cecek druhy cecek 😀 😀 😀 😀

v originaly moze byt ta kniha lepsia, film neviem , dnes som na HBO viela ukazky, tak som zveava 😉

cief 6x150ml 😉

ja vojdem do vsetkeho,ale bohuzial ja uz nemam z tehu ale zpred tehu kila naviac 😠 ale vymyslela som sutaz doma, ze kto spravi najviac brusakov za minutu, tak kazdy vecer s deckami brusakujem- ja mam teda vynimku, ze mozem sa trepat jak kapor na suchu 😀 😀 😀 lebo nemam ziadne brusne svaly 😉

pandula
26. mar 2010

aj ja rush 😀 😀 😀 bude tym ze je piatok 😉

rush
26. mar 2010

cief 😀
bosse ale nam je veselo 😀 skoda ze nemozem pit este...dieta spi, mm nie je doma...to by bol vecer 😀

rush
26. mar 2010

pandul mne sa tie dni tak zlievaju...pre mna je kazdy den piatok 😀
a to ty akoze si davas na vikend pokoj, ci ako? 😀 ja som mama aj cez vikendy 😝 😀