Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
nie moj robi cez vikend !!!
ja som mala vzdy rada piatok ... maly vikend 😉
iwi tak drzim palce...brusaky som mala rada...ale si upravila aj stravu? lebo brusaky bez upravy stravy = 0bodov! 😉
kam ste sa zutekali ???? zeby po tie drinky ???
iwa uz dopila bavoraka
kto je narade
ten bavorak to na dnes zabil...ani sa nenamahaj s cvicenim 😀 😀 😀 😀 😀 😀
ja som akurat studovala za tie brusaky, ze to nema vyznam ak sa nerobia spravne a aj samotne , ze nemaju zmysel...a hlavne ak je vela podkozneho tuku..tak som presla na liposukciu 😀 😀
ale dala by som si take mojito !!!! mnam aj 3 !!!!!! 😝 😝 😝
ach jo 😔
idu sprsit a asi hajat zajtra potiahnem dlhsie tato mi v nedelu da dospat a bude sa venovat malemu 😎
cief 😀 😀 😀 😀 otvaram fotku a cakala som ze tam bude linduska...ty kokso a tam pes....som sa normalne rozrehotala nahlas...az som musela ist checknut krpca ci som ho nezobudila 😀
no jasne, som na bodovej diete 😉 😀 😀 😀
ale uz papam viac ovocia a tesim sa na zeleninu 😀
KOKOOOOOOOOOS, iwa, kým som to vynásobila 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
zavádzam nové heslo: kojíš - nevíš 😉
cief 😀 😀 nema chybu !!!
j777 😀 😀 no dnes sa na nas dobre bavim...banda jedna 😀
kojis nevis 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
cief 😀 😀 😀 😀 😀 umrem 😀 😀 😀 aj z psa a aj z matiky 😀 😀 😀
no tisko zavidte bavoraka 😉 😀 😀
j777 😀 😀 😀 potom nam daj vediet ako bolo 😀 😀 😀
matka roka-pouzila prispevok pri narodeni dietata na liposukciu 😀 😀
j777 potom daj linky a aj na plastiku poprsia, lebo ja mam teraz didy obludy 😀 😀 😀 sa ich furt zlaknem, ked ich vidim 😀 😀 😀
sukromna tema
Kojis nevis a ked vis das bavoraka
stiahla by som teraz cokolvek...mojito mnaaaaaaaaaaam...fernet mnaaaaaaaaaaaam....sampanske mnaaaaaaaaaam...no teraz vyzeram ako alkacka...ale ked mne tak chutiiiiiiiiii...teda chutilo...uz som vyse roka nic nemala v puse 😒
j777 😀 😀 😀 😀 😀 😀
moja pubiska sa tu na mna kuka ci mi nesibe 😀 😀 😀 😀 som sa uz dlho tak nenasmiala 😀 😀 😀
pandul 😀 😀 😀 😀 tak zaloz..originalnejsi nazov tu hadam ani nebol 😀
iwa, ja nie ze sa tych mojich zlaknem ale ja si musim normlane klaknut aby som ich videla v zrkadle jak to visi 😀
tak to moja vypije toľko
možno
asi
na 9-10 krát))
skúšala som ju aj nechať hladnú 3,5 hodiny a potom naštopať jak kačicu a nedá sa, krpec krpatý) predtým dala aj tých 150 a potom 70 a tak
ani spat mi nepojde ! som si ulozila cief tu fotku !!! nenormalny havo je !!!! vyzera ako robos 😀
j777 ale apson sa mi vyrovnaju vrasky na tvari, svina zemska pritazlivost 😀 😀 😀 😀
pandula - tak ti ich priateľ roztiahol
my aspon do jedneho roka kojiť
j777 matka roka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
co roztiahol? 😕
akurat prefrcal moj frajer a kuka na hava ze : To co je??? a ja ze pes s ciapkou !!! a on ze to vidim !!!!! 😀
j7, no pekne, že lipo))
minule som niekde čítala, že preto si všetky "star" dávajú robiť cisaráky, lebo im hneď pri tom aj z brucha uberú...čo ja viem 😕
ale s tým alkoholom, tak ja každý deň malé nealko pivo /je mi to dobré na mliečko/, mala som už aj alko tmavé a na oslavách normálne pohár šampusu, alebo niekedy deci červeného vínka)
iwa nohy roztiahol???!!!! 😀 😀 😀 😀

nooo moja prva cela kniha co precitala v english iwa !!!!! a fakt stala za to vrelo odporucam 😉