Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
noemi, proti rotavirusom, ktore sposobuju silne hnacky
j777 - ak kojiš tak schudneš ked prestaneš kojiť 😉
a počkaj ako nahle nam budu behať cez zimu tak my za nimi a to bude kondička
iwa - tu knihu som citala asi 6 rokov dozadu v angline ! vola sa to lovely bones. je uzasna. ale velmi smutna az drsna z casti ale pekne napisana. nechapem co to je za preklad. teraz z toho urobili film zevraj je to hnus oproti knihe ako vzdy 😉
zuzankaro - minule som sa pytala na inku a nikdo nereagoval 😒 maly by sme jej napisat vela pisala pred porodom taaak sa ho bala ! dufam ze vsetko dobe dopadlo aj babo by sme chceli vidiet
no ani millada tu nebola a aj zvalka asi si otvorili sukromnu temu 😀 😀 😀
j777 som dnes pisala ako chudnem....vlacim sa s malym, pridadne s vajickom z 3posch.bez vytahu, vytahujem konstrukciu kocika, nakladam, vykladam, skladam, vyberam dieta z auta...potom vsetko naspat...jednoduchsie ked len kocikujeme...ale dakujem pekne... 😀
ja si zoženiem, ale ja som skôr na také naivné zamilované s.ačky 😀 , aby človek troška unikol realite 😉
za tých 7 týždňov v nemocnici som prečítala 30 kníh 😲 dobrá, že? teraz ich môžem znova až tak o pár rokov, nech si ich nepamätám))
pandul...som sa rehotala...takze mili a zvalka su uz v sukr.teme? 😀
noe - slubujes slubujes tak sa uvidi ! lebo mne padaju nove rifle ale schudnut som urcite neschudla
rush - sak kde inde su teda??? 😎 😀
baby, koľko ml denne by malo približne vypiť 4 mesačné dieťa?
jeden cecek druhy cecek a este zopar krat zopakovat ciefi !!!! 😉
noe, uz nekojim 😒 a ze pockat do zimy? to sa asi prestahuje niekam na sever, lebo aj vcera, aj dnes, vsade len so zapnutou mikinou 😀 😀 v lete skapem 😀
rush, ty mas teda peknu vahu na nosenie, mne staci ,ked malu obliekam, som spotena jak hovado 😀
a minule tu niekto zistoval...tusim noe ako sa to robi....co to nespravime? noe nechce sa ti? ty si taka mamina sikovnica, stihas a zvladas aj nemozne 😉
cief tolko aby nebolo hladne 😀
jeej a ja som dnes natiahla takú rifľovú sukničku, som sa tešila, že si mám čo zajtra obliecť na oslavu a mm ma bude po dlhej dobe vidieť v niečom inom ako v pyžame a teplákoch 😀
................ale to bude iba tým, že je elastická 😎
škoda
ozaj a vy dokedy chcete kojiť? keď začneme prikrmovať v 6 mes, tak potom ešte koľko? či furt?
furt kojit ???? 😀 😀 😀 😀 😀 😀
cief, ja chcem aspon do roka
az do smrti cief 😀 bosse sa tu rehocem...ake sme kozy 😀
teplaky + mastne vlasy + spotena zena = mama
mam taku dobru naladu...sa na vsetkom co pisete skerim...
ja by som chcela min. pol roka a potom uvidime...tak do 9mesiacov mozno? neviem ako to funguje...a ako bude mlieeeeeeecko 😵
ja sa len tak pýtam, že kedy to teda schudnem 😀
mne teraz Linda nejak málo priberá a keď ju odvážim tak vypije 60, 80, 90ml - taká zmena oproti predtým, ale je spokojná, kako praženica, všecko ok - asik diétuje a na veľkú noc bude žrutiť ako my všetci 😀
pandul 😀 😀 😀
raš 😀 😀 😀 😀
cief - do roka urcite 😉
pandula, no konec
mňa keby tu niekto videl
ešte že je tu len pes, aj ten sa na mňa trocha hnevá, lebo som ho okúpala
pandul 😀 😀 😀 😀 😀 ze jeden cecek druhy cecek 😀 😀 😀 😀
v originaly moze byt ta kniha lepsia, film neviem , dnes som na HBO viela ukazky, tak som zveava 😉
cief 6x150ml 😉
ja vojdem do vsetkeho,ale bohuzial ja uz nemam z tehu ale zpred tehu kila naviac 😠 ale vymyslela som sutaz doma, ze kto spravi najviac brusakov za minutu, tak kazdy vecer s deckami brusakujem- ja mam teda vynimku, ze mozem sa trepat jak kapor na suchu 😀 😀 😀 lebo nemam ziadne brusne svaly 😉
aj ja rush 😀 😀 😀 bude tym ze je piatok 😉
cief 😀
bosse ale nam je veselo 😀 skoda ze nemozem pit este...dieta spi, mm nie je doma...to by bol vecer 😀
pandul mne sa tie dni tak zlievaju...pre mna je kazdy den piatok 😀
a to ty akoze si davas na vikend pokoj, ci ako? 😀 ja som mama aj cez vikendy 😝 😀

ja pozeram ceny liposukcie 😀 😀 akoze nemam co nosit a dnes v obchode to bola hroza..fuuujjj...ako to dat dole?nech uz zacnu behat krpce nech mozme za nimi lietat.. 😉