Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
majte saaaa 😉
oprava ruku v sadre 😀
už prchli všetky????????
ani ja niečo nežehlim
moj isiel chlastat s kamosmi...tiez cakam...lebo nechcem sa zatial sprchovat...keby maly nahodou nieco...tak sa mi uz oci zatvaraju...este ze ste ma tu dnes tak zabavali 😵
má zlomenú? si ani nepísala 😕
ja už idem teda do postele k ježkovi
dobrú nocku
rush - ved nebudeš pod sprchou dlho
no ale ani krpcom nezehlite? ja sa bojim nezehlit jemu este...nam to nemam problem nevyzehlit...ale malemu radsej spravim...
hej pisala som aspon myslim ešte minuli tyžden 😉
ja už neperem ani v deckom prachu ani avivaže a niečo neožehlim
rush, ty takto poctivo strážiš? 😕
ja dneska malú na terase /spala vo vajci na kočíku/, umyla som psa, vytrhala zelinu v skalke, vyvešala práčku, naložila umývačku a keď sa zobudila, vysmiata som ju privítala 🙂
ja sa sprchujem, keď zaspí - doobeda a aj večer
ale co ti ja viem noe...mam nejaky blok...bojim sa, ze by som ho nepocula...
no ja ked idem do sprchi berem aj maleho
dam ho do vajca položim pred sprchač a pozera na mna a občas nohou potrasem nim 😀
rush - chapem viem si predstaviť
cez den nie som taka uskostliva...ale v noci sa neviem preco vzdy viac bojim..cez den ani monitor nemam zapnuty...mame vystahovanu postielku v obyvke a v pohode si aj vlasy umyvam...to mam asi este taky blok ked bol maly a zacinal ten reflux, tak sme ani nespali ako sme pri nom stale niekto bdel aby sa neudusil 😕
neboj sa ked je na boku a zo šikma nič sa nestane
ja som asi zlá mama, ja ju vôbec tak nestrážim ☹ normálne nad tým rozmýšľam
ale veď keď je v postieľke, v kočíku..a chodíš ho pozrieť a to počuješ aj keď len zmrnká, neboj
nechaj si otvorené dvere
a nič sa mu nestane, keď nedobehneš za 3 sekundy
to si nesmieme pripušťať že sa može niečo zle stať aby si to neprivolala
no nič, idem ja k tomu červíkovi
papa
ja si vzdy vecer poviem...nech je uz rano...neviem preco...ja celkovo nemam rada noc...je taka temna...strasidelna pre mna 😨
ciefulik - nie si zla
ani ja maleho tak nekontrolujem pri dominike som skakala teraz už nie
niekedy my ho je luto lebo musi počkať aj ked sa jeduje ked napriklad rano obliekam dominiku do školky až potom jeho
alebo ked ich kupam najprv jeho potom ju
tak musi biť trpezlivy aj dominika už neskačem iba okolo nej
ja na to nemyslim ze sa mu nieco ma stat...ja len tak nejak automaticky a instinktivne pockam mm a az potom vlezem do tej sprchy 😀 😀
to iste som si vravela ked som bola decko nech už je rano
už som z toho asi vyrastla
ty musiš biť silnejšia ako on
ked narastie nech vidi v tebe že sa nemusi ničoho bať
a začala my vimišlať v školke už druhy den čo plakala sa jej tam nechcelo
ako v pohode prideme do školky sa teši ako nahle prejde za dvere koniec
a dnes ma nebude vitlačať konečne spi vo svojej postely 😀 huraaaaaaaaaaaa
bozinku ale som sa na vas narehotala, az mi slzy tiekli 😀 cief ten tvoj pes nema chybu!
ja viem noe...sak ja to zase na sebe nedam znat...to len vam som sa tu zdoverila 😎 inak uz som z toho vonku....len stale mam radsej den ako noc 😀
to prvy krat spi sama? tak to som zvedava...ale zato cakaj nocnu navstevu podla mna 😀
rush - nie nespi prvy krat už spala vo svojem potom sa zas nasačkovala ku mne a tak do kola
ako kedy sa jej chce
ale už by tam mohla spať
ja spim z damiankom ešte 😀
pozeram tie chaty a nič neviem vybrať skuste vy niečo pohladať
všade pišu mali počet ludi
a nas bude koľko cez 20 ???????či viac??????
paanecku dievcata sa tu tiez uz smejem jak zmyslov zbavena - som sa pobavila ked som to tak naraz vsetko citala 😀 😀 😀 😀 no takze s dobou naladou do postele 😀 😀 😀 😀

rush, poradím ti
nežehli 😀
celkom dobre mi to tak funguje 😅 /samozrejme v prípade núdze a na požiadanie, sem-tam, keď čas vyjde...tak to áno/
mala by som ísť drichmať