Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
A ešte by som vás rada poprosila o radu...akú deku dávate do kočiarika? Máte inú na leto? Aký rozmer, materiál, hrúbka, sa vám zatiaľ najviac osvedčil?vďaka
Ahoj Veronika citam ze ste si toho uz dost prezili ja prajem Kubkovi hlavne vela zdravicka 😉 len si nic nevycitaj urcite zato nemozes 🙂 Malicky je krasny chlapcek a krasne rastie a pribera mi sme na tom rovnako tiez rastieme ako z vody 😀
inak mam asi tri deky dve tensie jednu hrubsiu vsetko sme dostali ako darcek a doteraz som vyuzivala skor tu hrubsiu ale zacnem uz pouzivat tensie ked sa nam tak otepluje tie tenke su flisove 🙂
Dobre ranko aku sme mali noc ? Malal mi toho vela nenaspala lebo prespala poku dna a v noci sa nam nechcelo 😠 teraz sa este hrajka ale tajne dufam ze sa scenar nebude zase opakoavat. K tomu je stale mrzuta lebo ani nekakala (7 den) a aj zubky nam pomalicky idu 😖 len ju tajne ukecavam ze nech pusti hovienko von ze bude lepsie 😉
ahojte kocky, uz som myslela, ze tu dnes budem prva, vcera som nestihala citat, tak uz neviem, co vam bolo take smiesne, ale ten havo s ciapkou bol stobodovy, to sme sa aj my zasmiali 😀
veronika, drzim palceky, nech ste uz len zdravucki, ja som malej predvcerom vytiahla z kocika fusak, ale zatocila som ju este do zavinovacky, lebo som isla k nasim a ti ju najradsej nosia v nej, lebo je drobna a ti ked videli, ako je mala oblecena, to spustili taky cirkus 😝 ze mi tam zmrzne chudiatko pri 18 stupnoch vonku 😀 no ale aj tak sa ochladilo, tak som fusak este nechala
ozaj a presne do roka a do dna od poslednej mrchy som dostala mrchu, takze keby som chcela dalsieho silvetra stravit v porodnici, mozeme sa najblizsie 2 tyzdne snazit 😀 😀 😀 😀 😀
ahojte, chybala som vam? 😀 😀 😀 Nejako vas nestiham, pisete strasneeeeee, tolko stran 😝 Venovala som sa malej a jarnemu upratovaniu. Velkonočnu vyzdobu mam uz dva dni, vsade visia vajcia 😀
ahojte, ako sa zaklada sukromna tema? sak sme ju chceli ci nie? ja do nej idem, lebo toto uz nestiham citat, ked este kopec novych bab pribudne, tak uz sem ani nezajdem. 😒
dobre ranko...aela...no bolo nam vcera vtipne hadam vsetko... 😵 joj a jaky paradny silvester by to bol 😀 ides do toho? 😉
my sme mali taku divnu noc....celu noc bol nekludny...stale sa vrtel, mrcal, grckal...neviem ci som nieco zjedla alebo co...ale celu noc prespal v nasej posteli....teraz taha uz dve hodky, co cakam ze sa zobudi aby sme papali, jedol naposledy o 2hej 😕 ale mlady pan asi dospava zameskane...tak som aspon zatial upratala a periem...inak som krava...neviem preco nespim aj ja?! ale postel ma uz vyhodila...tak sa snazim byt aspon trochu uzitocna....
kukam dnes je vonku zimaaaaaaaa a fuuuuuuuuuuka....sla by som von ked je doma aj mm...niekam vypadnut dalej ako zvyknem chodit...ale co ja viem...dost fuci teda 😨
no chuda veronika...nezavidim...a prajem aby vsetko bolo ok...
mein / noe to vie...ale nechyta sa cinu 😉 som ju chcela podporit, ze nech zalozi...ona je tu hadam zo vsetkych najzdatnejsia...stiha 2deti, domacnost, prechadzky, konika...ale zatial nist 😀
clenstvo navrhujem ako pocas tehu +/- 😀
rush, no presne moj nazor 😉 len nechcem byt sprosta 🤐
noeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 😠
no idem to zalozit...a ako sa chceme volat?
lebo som si vsimla, ze sa nam vytratili povodne konikarky, odkedy je nas tak vela. urcite to nestihaju pri takom tempe
rush pockajme si na nazory ohladne nazvu a vecer zalozis. ci vymyslime to same??? 🙂
no a ako sa chceme volat? v podstate to je jedno...ale tak nieco navrhnite vy....
ja mam teraz cas...ked nezalozim teraz potom my uz obavam sa nevyjde krok...
aela daj navrh nazvu aj ty...aj ty mein...dam aj ja a mili to rozhodne 😀
napr. Najvydarenejsie deticky roku 2009 😀 😀 😀
jaj, tak vy robite vyberove konania na nove clenky ☹ tak prepacte, ze som sa vam sem vtirkla
ale nemyslim, ze popisane strany suvisia s novymi, ja som tu sice kazdy den a aj pisem, ale co som si vsimla, tak tie naposledy pridene kocky napisali len par prispevkov
pietra nic v zlom, vobec to nepovazujeme za vtierkstvo, len sa potrebujeme nejako rozclenit, lebo pri mamickovskych povinnostiach sa toto uz neda zvladnut.
mein, to chapem, len keby som zalozila novu temu pre "nechcene", tak mi ju zas admini zamknu, ze taka tema spadajuca pod spolocny termin tu uz je
je mi to skratka luto, lebo som si chcela pisat aj s niekym, kto ma rovnako stare deti ako marco. Na konikovi som cez tri roky a este sa mi v ziadnej teme nestalo, aby niekto "vyhadzoval" ostatnych 😔 A vzdy to tak bolo, ze po case niektore odbudli, ine pribudli
alebo len pozmenime slovicko "Vianocne darceky 2009" vec darceky sme mali aj v predchadzajucej teme nie?
pietra ved mi nikoho nevyhadzujeme, len tym padom uz nebudu moct pribudat dalsie. a ved tato tema tu stale ostane, tu si mozeme pisat aj dalej
mein, mas na mysli nieco ako to najlepsie prislo nakoniec 😀 😀 😀
mein, len pochybujem, ze niekto bude pisat do dvoch tem s rovnakymi ucastnickami, skratka to dopadne tak, ze vy stalice budete mat sukromnu temu a tato casom zapadne prachom. Alebo ked si niektora z bab, co sem uz prispela, vypyta od vas pristup, tak ju odmietnete? (co inak pochybujem, ze bude niektora mat odvahu 😔 )
aela tak to je velmi vistizne 😵 😵 😵 😵
pietra plne s tebou suhlasim raz niekto pride potom odide ale skalne ostanu

Ahojte,baby, my doma máme tiež vianočný darček, ale už strašne dlho sa mi nedarilo sem nakuknúť. Vidím však, že stále máme podobné starosti 🙂 konkrétne aktuálne: ako obliecť bábo. 😀 Snažím sa nebyť veľmi háklivá,ale len pred 3 týždňami nás prepustili z nemocky a ešte ďalšie 3 týždne pokračuje doliečenie s antibiotikami a následne spústa vyšetrení, aby sa odhalila príčina alebo následky prekonaného zápalu ľadviny. Cez víkend mal vtedy Kubko horúčky, začalo to 38,6 a stúpalo až do 39.6( tom sme dali aj diazepam a zábal), pekne reagoval na panadol, bol len trošku unavený, ale inak v dobrej nálade a mal slabú hnačku. Žiaden plač, žiadna dehydratácia. V pondelok som šla k dr. a po vyšetrení z krvi nás lifrovala do nemocky, že to je podľa jej skúseností zrejme zápal močových ciest a musí dostať atb do žily. Neprajem Vám toto zažiť, malý sa síce tváril, že je len na dovolenke a balil sestričky,ale ja som si zatie dni dookola spytovala svedomie...ako,kde,prečo...vraj to nemože byť moja chyba,ale ten pocit je strašný. Od teraz pri každej teplote musíme odobrať moč, aby mohli vylúčiť opakovaný zápal. No čakajú nás pekné nervy. A to sa nám skutočne zdal relatívne v pohode, len tie teploty...mám pocit, že ma sklamal moj úsudok.Takže teraz, keď sa chystáme von, už od rána sledujem poveternostné podmienky a preberám možné kombinácie oblečenia s fusakom a bez...Našťastie, aj napriek tým trampotám, nám Kubko rastie pod očami,v 12.týždni mal 66 cm a 7300g a niekedy mám pocit, že pri takom rýchlom tempe kompetnej výmeny šatníka do 2 rokov zbankrotujeme.56 a 62 sme nosili po 3 týždne,teraz 68 po 6 týždňoch už je tiež malá a zostáva mi len dúfať, že letné vecičky z mojej tajnej zásoby ešte ozaj v lete olečie 😀 To je všetko, pekne vás zravím a len som Vás chcela trošku varovať, že čo sa tomu malému može stať, a nikto ani nevie, jak.Dobrú noc