icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

pandula
27. mar 2010

kvakame o tom istom uz 2 strany 😅

jak na jarmoku !!!! 😀

my ked zajtra vyjde pocasie ideme ku znamym na obed a potom na farmu s detmi kuknut poniky atd. no uvidime snad pocasie dopraje

noemi01
27. mar 2010

ja som neni unavena čim som staršia som šikovnejšia 😀 😀
a k tomu musim ešte aj muža obliekať ...............

babonr
27. mar 2010

Ahojte!Baby vy na com slaete?Noe porobene ako za tri dni,mein spalnu prestavanu 😀 Ja som akurat pradlo stihla vyvesat 😀 Aela,dobry nazov si vymyslela.Citala som par stran dozadu a vidim,ze ste tu mali veselo 🙂 Co sa tyka sukromnej temy,je to dobre z toho dovodu ako hovorila mein.Ale ze by sa nemohol pridat niekto druhy alebo ze vyradime niekoho kto tolko neprispieva,tak neviem...Ved to teda aj mna mozte vyradit,lebo ja nemam tolko casu aj keby som chcela viac pisat ale bohuzial ☹ Sak a ze baby pisu to je super!Na to tu tato tema je.Ved si hadam nebudeme davat limity,ktora kolko prispevkov ma napisat,ci nie?A baby ktore pribudli,nech len pribudaju.Ved kazdej nam dobre padne,ked si mozme pokecat s niekym kto ma podobne problemy.

pandula
27. mar 2010

noe 😀 😀 😀 😀 😀 muza obliekat ! dufam ze ma rifle na zips a nie gombiky

pandula
27. mar 2010

vykvet je hore !!!!!!! 😠 hned mu nalozim po tej malej ritke

noemi01
27. mar 2010

pandula - ano ved ma ruku ved vieš 😉

babonr
27. mar 2010

Noe,sak nech ho Dominika oblecie.Ved ta ma prax s babikami 😉

pandula
27. mar 2010

aj ja mam ruku noe. dokonca dve 😀

noemi01
27. mar 2010

babo - no ešte by mu gulky chitila 😀

no a nad ranom už mala bola nasačkovana vedľa mna

pandula
27. mar 2010

koncim. musim obliect seba maleho nakojit a na prechadzku + nakupy dnes sa toho nahromadilo 😒

noemi01
27. mar 2010

pandula - 😀 😀 😀 😀

pietra
27. mar 2010

ze limity na prispievanie 😀 😀

pandula
27. mar 2010

😀 😀 😀 gulky chytila

babonr
27. mar 2010

Jaj noe 😀 Pandula aj ty mas dve ruky?Aj ja 🙂

pandula
27. mar 2010

cafte 😵

pietra
27. mar 2010

mne by sa niekedy aj styri ruky hodili 😀

triminka
27. mar 2010

ahojte babule no co to tu citam??? jake separe?

som za sukromnu temu ale z dovodu urciteho sukromia ak sa rozoberaju intimnejsie veci...ale aj to sa da riesit IP 😉
vobec mi nevadi ze sa sem pridavaju nove baby...a vobec nepovazujem za nove pietru alebo j777 ...ved sa pekne zaclenili do kolektivu 😀 vobec nie su konfliktne 😀 😀 ale vazne....nemyslim si ze niekto prestal prispievat preto,ze sem prisiel niekto novy...
a ak bude sukromna tema podla coho tam budu pristupy? cief navrhla ze nie tie co neprispievaju pravidelne...ja som tu cele tehu aktivne a teraz si nemyslim ze pisem pravidelne...len ked stiham...a na vine nie su nove baby ale moje dieta a domacnost 🙂
takze ja nebudem mat pristup do novej sukr. temy lebo neprisievam pravidelne ??? hmmm co sa povazuje za pravidelnost???

no a teraz koncim,lebo ma caka jarne upratovanie...vyhadzat prec zimne veci a dat letne....ale jak sa mi nechce...este aj obed si musim navarit....a sama som domaaaa,muz do vecera v robote.... to je zivot 😵 ale pridem vas omrknut ze co a ako....

babonr
27. mar 2010

Triminka 🙂 Aj mne by sa zislo uz vymenit veci...Ale nejak sa mi do toho nechce. 😒

babonr
27. mar 2010

Baby idem ja.Ahojte a pekny den vam prajem.

noemi01
27. mar 2010

pandula - my limit na prispievanie nemožeme mať však by sme mali absťak

ja som zistili že som zavisla na čokolade , upratovani a teraz aj na konovi 😀

hej hej chitila mu ich raz (gulky)

ja neviem či dobre chapem ale zakladateľka temy može pustiť noveho člena do temy nie????
a ked napiše aj baby ktore malo prispievaju ,tak nam možu napisať čo maju nove nie??????

triminka
27. mar 2010

babo ved ja som uz vo stvrtok dala zimne von,ale su polozene na posteli v druhej izbe a nechce sa miiiiii juuujjj

mein len tak ma teraz napadlo....doteraz a hlavne ked sme boli tehu a aj po porode si myslim ze sme tu rozoberali vela roznych intimnych zalezitosti...len kym neslo spravit sukromne temy,tak to nikomu nevadilo 😅

jaj ale uz idem pracovat....ked teraz 6hod nic nenapisem,dufam ze nebudem zaradena medzi nepravidelne prispievatelky 😀 😀

pietra
27. mar 2010

noemi, tak som to pochopila aj ja, ze zakladatelka pusta novych clenov. Ale otazne je ako, ci mu posle nejaky kod alebo ona niekde odklikne, ze dotycny moze ist. Ale to zistime asi az ked tu temu zalozime

j777
27. mar 2010

no ak teda sme ako tak chcene 😀 tak ja som za tu sukromnu temu...niezeby som tu s vami kvakali roky, ale predsa dake to sukromie je namieste, a nejde mi o to ze to tu cita niekto z hornej dolnej co nevie co som kto som, ale o to, ze ozaj ma tu niekto ma pod drobnohladom co ma pozna a to nemusim....ked o tom dotycnom neviem..no, jak hotentot ale ved chapete...
..a nasa noc...ze mm dnes bude mat sichtu...tak sme boli vsetci hore od 2.15-4.00 😀 😀 ....on sa na nu skeril, zobral ju do obyvacky, kym vymenil plienku, pustil si k tomu TV, sopliky odsavat isiel...mala hladna jak hovado lebo tato cela starostlivost trvala asi 15-20 min, a mala revala hladna, tak ja utekala papat urobit...a mala potom spokojna, vyrehotana, vyspana, lebo ved pustime v noci TV k rychlemu obriadeniu...a rano kukam a mm jej umyva ritus protexom tekutym mydlom.. 😀 😀 😀

pietra
27. mar 2010

j777, no aspon ho ma antibakterialne umyte 😀 😀

j777
27. mar 2010

no nic, idem ja daco robit, lebo ,mm uz ma pripomienky 😀 😀 dnes mame navstevu..ehm...no dako to pretrpim, nech uz je vecer a som tu s5 😀 😀

noemi01
27. mar 2010

a ešte mam pocit že nove členky sa k nam nedostanu
a tak nespozname nove maminky lebo nebudu si mať ako prečitať naše prispevky
a doteraz ked niejaka mamička nam napisala do temy tak s tym že sa jej pači ako si radime , že sa pozname , ...........

pietra
27. mar 2010

noemi, ak by bolo z nazvu jasne, ze ide o maminky vianocnych deticiek, tak aj nove clenky mozu zakladatelku poziadat o pristup. Ale myslim, ze toto sa takmer vobec nebude diat

noemi01
27. mar 2010

mne je jedno ja sa prisposobim aj do novej temy aj v tejto starej 😉

ideme na vylet je krasne papa

zvalka
27. mar 2010

ahojte 🙂
tak sa hlasim od pondelka 😉 citala som vas len vcera vecer - no pred polnocou som si docitala vcerajsi vecer a dnes kukam 😉 ste mali z nas s milli peknu srandu, ze sme uz v sukromnej 😀 potvory 😉 😎
a moje vyjadrenie k veci:
zacala som byt kapanek na konikovi zavisla, a nemohlo mi nic ujst, tak som vsetko docivala, a kedze uz toho bolo neurekom, tak som si dala terapiu bez konika 😀 lebo to sa uz nedalo vsetko stihat, aby doma fungovali aj ostatne veci a hlavne aby som neoberala o cas Tamarku 😔 lebo tak to uz bolo, vykrikovala na mna, a ja len konika a to naozaj nechcem 🙂 proste, neviem sklbit dve veci "mat precitaneho celeho konika a aj venovat sa dostatocne tamarke", co si uz teraz fakt dost casu vyzaduje.
a ten postreh, ze ako sme tu spomenuli sukromnu temu, sa tu objavilo vela novych - som mala aj ja. asi nahoda, ktovie.
som za sukromnu temu, lebo tu nas cita hocikto, a najhorsie, ked je to niekto, kto nas pozna osobne a takto "smiruje" 😒 urcite sa najdu aj taki.
tiez som chcela urobit sukromnu temu nas, co sme tu od zaciatku, plus samozrejme aj pridane zabehnute - j777, pietra... - ved su prinosom. 😉 ale zase nikoho nechceme od nas odhodit apod. tak neviem ako to riesit...lebo v sukromnej teme som chcela mat pocit, ze si piseme baby, co sa pozname, vieme o sebe uz co - to...take osobnejsie, dovernejsie, priatelskejsie by to bolo.
a myslela som si, ze by sa tam pisalo "menej" - akoze tipy, rady, zazitky a take ako otazky, problemy, objavy...a nie uplne vsetko, ako kocikujem, upratujem, a tak...ale na druhej strane, ked pandula napisala, ze ste tu niektore osamele, tak je pravda, ze aj pre take tato tema je... 😉
takze navrhujem dat sukromnu temu - a nech sa tam pise kolkokolvek a kto to nestiha - napr. ja pridem sem-tam pozriem poslednu stranku a prispejem. lebo vase tempo uz nestiham, ale nevadi, musim sa zmierit s tym, ze nemusim byt stale v obraze 😀 a moze mi nieco aj ujst 😉 aj tento prispevok pisem na 3krat, co odbieham k malej 😉
a podme do sukromnej vsetky, ktore maju o to zaujem. nech sa vytvori tema, a ktora sa citi, ze patri medzi nas, ze je uprimna a citi sa byt "nasa" - napr. ja sa citim 😀 😀 a rada sa s nami podeli o svoje skusenosti a pod. nech si posle ziadost a bude prijata - to je moj nazor, hm?

zvalka
27. mar 2010

a este j777 😀 ty by si nam mohla ukazat svoju pravu tvar, hm?
malicku mas naaaaadhernu, len co je pravda, o tom potom, ale ako vyzeras ty? my sme tebe odokryte 😉 takto sme uz pocas tehu "nutili" taketo tajnostkarky sa odhalit 😀 takze teraz tebe asi nedam/e pokoj 😉 😵