Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
baby o tom nerozhodujem ja, zasadne stalicova komisia a rozhodne sa
ahojte
..tak ako to bude s nami nie skalnymi? 😀 tiez mam taky isty nazor ako pietra....mylsim, ze ak sme navyse da sa to povedat a nemam problem prestat otravovat, ale tiez nam dobre padne vymenit dake tie nazory a skusenosti za rovnako stare deticky..a ze sme neboli skor na spravnom mieste a v spravnom case, tak s tym uz nic neurobime...
ja viem, ze vam to pride tak, ze vas chceme vyhodit alebo neprijat medzi seba. nejde o to. ide o to, ze fakt je nas tu neurekom a neda sa to citat. lebo kopec starych cleniek odbudlo prave koli tomu. viem to, lebo si piseme ip.
ale ja uz radsej mlcim, lebo tu ostanem za harpiu a to nechcem.
j777, tak tu ostaneme my dve a budeme kecat spolu 😀 ked sme teda vinne za to, ze stalice nestihaju citat 😀 😀
ako ja fakt nemam presny prehlad o tom, kto je tu od sameho zaciatku a kto sa pridal podobne ako ja az po narodeni drobca, ale fakt si nemyslim, ze my nove sme sposobili to, ze sa tak vela pise 😔
navyse si myslim, zeby ferovejsie bolo povedat to hned. Ja som sa napr. hned pytala, ci sa ku vam mozem pridat. A keby mi vtedy bolo povedane, ze nie, ze ste uzavreta skupina, tak mi to sice luto pride, ale po par dnoch na to zabudnem, lebo som vas nepoznala. A teraz si s vami uz nejaky ten tyzden pisem a odrazu patrim medzi nechcene ☹
nuz asi je to moj osud, kedze nieco podobne s "nechcenstvom" riesim teraz aj sukromne 😔
a este jedna otazka. Ked ich kopec odbudlo a kopec pribudlo, tak sa predsa pocet asi vyrovnal. Tak potom fakt nechapem, ako to, ze my nove mozeme za to, ze sa pise viac 😕
xi no komu by to uz len mohlo inemu napadnut ako mne, co som rodila na silvestra 😀 😀 😀 😀 😀
to kto vypotil ze ste navyse??? 😲
mne nevadite aspon pekne pisete a je o to viac srandy a pietra vie vela o babetkach vzdy poradi to sa mi paci
no idem to docitat
pietra, ja som sa pridala asi v 7. mesiaci, ked som ostala doma a chcela som sa trocha zaclenit medzi mamicky cakatelky, nakolko som uz aj zabudla, co to je xi
ja si myslím, že pietra nám tu už dosť x poradila a j777 tiež dosť píše, takže ak sa bude hlasovať o prijatí, ja som za 😉
neprijmú sa kočky, čo sa naozaj ozvú raz za čas - toť môj názor
baby, ja mám teraz aké vzrúšo - obliekam skoro po roku silonky 😀 😀 😀 😎
ciefulik 😕
ja nosila silonky v poslednom stadiu tehu take speci !!!! obrovske aby prekryli brucho lebo popri tlacenia aj zimu mojasusurka pocitovala 😖
cief, aj to oslavis? 😀 😀 😀 taka vzacna udalost, silonky 😀 😀 😀
ja som tiez v tehu nosila silonky, ale nekupovala som si specialne tehu, tie mi prisli drahe, kupila som si take lacne obrovskeeeeeeeeee, o niekolko cisiel vacsie ako nosim a brusko sa zmestilo 😀
co sa tyka sukromnej temy podla mna vymrie lebo stale prestanu pisat a potom co?
ja pisem od zaciatku registrovania na vianocny darcek a teraz sem nikdy indy som neprispievala do inej temy, mne len prislo divne ked sme zacali hovorit o sukromnej teme zrazu plno novych sa objavilo ale moze byt aj nahoda 😉
a ja pisem vela aj noe !!!!!!!!!!!!!! a co nestihate citat ??? 😀 😀 😀 😀 nic vam neujde aj tak kraviny sa pisu. ja necitam vzdy dozadu len to akutalne ! ved sa to bude omielat znova zase niekedy inokedy 😉
dobre ranko bambulky
ja už veci potriedene zimne zabalene
topanky vidrhnute ešte ma čakaju okna
dnes je krasne
no vidite, pietra, j777. ja som nikdy nepovedala, ze ste nechcene. dokonca ste chcene 😀 😀 😀 . jednoducho vec dohody
no sikula si !!!!! ja mam bordel v kuchyni aj zehlenie caka a kvacim tu 🤐
musim pochvalit minulu noc sme krmili len 2x ako sme zvykli pekne spinkal od 8-2 a od 2-5 a este do 7 😉
pandula, mozno to je nahoda, mozno sa ozvali, lebo to tu citali a chceli sa stat sucastou, ale mozno sa hanbili skor pridat alebo neviem. Dovod, ze nechcete/nechceme dalej pisat sem a zalozit sukrmonu temu, aby ju nemohol citat nikto, kto sem nepatri, beriem. Vsak kvoli tomu aj sukrmone temy vznikli. Ale zalozit sukromnu temu preto, aby sa uz nikto novy nepridaval, mi pripada trosku zvlastne. Vsak mozno konika niekto objavi po dalsom pol roku a chcel by sa pridat, aby si mohol vymenit skusenosti s rovnako starymi detmi. A nebude moct len preto, ze temu alebo stranku nasiel "neskoro"?
ja by som velmi rada ostala medzi vami a potesi ma, ak mi poslete pristup do sukromnej temy (neviem, ako presne to funguje). Ale priamo si ho asi nevypytam 😔
ja len priblizim podstatu tej sukromnej temy. a myslim, ze budem hovorit za vsetky, co ju chcu. ide o to, ze niekedy sa potrebujeme poradit aj ohladne intimnejsich zalezitosti a tu sa to neda, kedze ako sme si mohli vsimnut, cita nas kopec ludi, aj taki, ktori neprispievaju. mozno aj vas manzel, sef, ci nejaka neprajnicka.
pietra, bolo tu uz skor spomenute, ze nove sa budu moct pridavat, ale musia mat "vianocne darceky" , aby nemohol citat uplne hocikto ale mamicky s rovnako starymi detickami, teda aspon tak som to ja pocopila
pietra ved to je to iste si myslim. ked sa teme bude volat to najlepsie prislo nakoniec, tak ako sa ti tam niekto prida, ked netusi, o com to je. takze aj tak aj tak sa nemoze nikto pridat a nebude sa tym padom viac pisat. ci nie? chapem to zle?
noemi, ty fungujes na baterky alebo solarnu energiu? 😀 😀 kde ty beries tolko energie a ako toho tak vela stihas? 😀 Nechces prist umyt okna aj ku nam? uz ostava len 1,5 okna 😀
no neboj ak ta tema vobec vznikne urcite sa na vas nezabudne. mne tiez vyhovuje sukromna tema lebo by sme sa mohli otvorenejsie bavit aj o problemoch atd nie vzdy tu budem vykladat o vsetkom ale tato tema by sa mala zanechat aj koli novym aj ako hovoris novym mamickam co pripudnu neskor. ja by som aj sem chodila kukuc. lebo menej ludi v sukromnej znamena ze tam bude viac ticho 😕
rush - si my ale dala
ja som si to až dnes prečitala čo si včera pisala
ja to neviem založte vy 😀 😀 😀 ja sa pridam 🙂
ja som prave prestavala spalnu, som si dala postielku ku posteli, aby sa maly tam naucil spat. lebo je so mnou v posteli. no ale vyzera to tam teraz strasne. jak u ciganov 😀 😀 😀
mein, ja si to neviem presne zratat, lebo neviem, kolko zo starych prispievatelok odbudlo a kolko pribudlo. Ale podla toho, co si napisala, tak si myslim, ze pocet sa vyrovnal. Ja si naozaj nemyslim, ze sa vela pise preto, ze niekto pribudol. Ale tak nemozem to porovnat, kedze fakt netusim, kolko z vas odbudlo a hlavne, kolko ste toho pisali pocas tehu
a velkym dovodom ze tu tak prispievame vacsina z nas je ze sme osamale ! teda ja sa tak citim pocas dna! ked maly spi tak som tu vzdy, nemam kamartky naokolo na kocikovanie a stare na mna kaslu kedze mam dieta ! aj ked nahlas to nepovedia svojou nepritomnostou kricia. asi 2 kamosky ma vzdy pridu pozriet ked maju cas tot vse 😒
podlamna ubudlo dost bab
min. 10
ja mam nazov na novu temu ,, STAROSTLIVE MAMIĆKY ,, MAMIĆKY KRASNYCH DETIĆIEK ,,
ale pači sa my mein nazov

aela no to je super nazov 😵 😵 😵 beriem ta za vitazku 😉