icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

pandula
27. mar 2010

boise aj ja som z petrzky ... kde prense byvas? napis do ip 😉

typicky priklad preco by mala byt tema sukromna mimochodom

pandula
27. mar 2010

inak moj fotoblog je odteraz sukromny ked chcete vidiet fotky poslem kod inak na FB ich je milion 😀 😅

boise
27. mar 2010

pandul 😀 😀 😀 ze som ani inu reakciu necakala 😀 😀 😀
fiha jak to stihas..ja sama doma..aj zajtra..mm v praci 😖 enem navarene... ☹

aela
27. mar 2010

trimi presne, aj my spime rano vo velkej posteli, bud spime spolu, alebo ju necham samu a idem sa do kupelne uclovecit, kym sa zobudi 😀 😀 😀

pandula
27. mar 2010

ja nevarim to tu uz rok vypravam 😀 😀 😀 😀

to preto a mna vidiet upratovat. to lieta vsetko bucha spliecha vrtule nastartovane ... ja mam vzdy upratane ale nie nejak puntickarsky cisto !!!! odtal potal ja si nepotrpim a moj tiez nie

boise
27. mar 2010

eeeh ja zas nako nestiham upratovat 🙄 ale tak co uz...raz to pride 🙂 a tiez bude vsetko lietat 🙂 ja upratujem narazovo, secko vyhadzujem a tak 🙂 potom ide mangel na 10x do smeti 🙂 🙂

aela
27. mar 2010

pandula a preco nevaris? to zas mm nevari, zvladne iba sackovu polievku a pecene zemiaky a pecene kura s ryzou, ale to len jeden jediny raz, ked som bola v nemocnici a to bolo jeho jedine jedlo za 2 tyzdne 😀 ja musim varit, lebo by ma ti moji hladosi zjedli, ja zas skoro vobec neupratujem, lebo nemam cas, upratuje mm a rad a laura, ked musi 😀 😀

pandula
27. mar 2010

haha si to viem predstavit mna tiez rapel sem tam chyti ale kedze nebyvame vo svojom minimalizujeme kraviny v byte

pandula
27. mar 2010

aela chlap kuchaar 🙂

ja viem varit a dobre ale on je rychlejsiii 🙂

aela
27. mar 2010

pandula, tak to mas super, mna to uz niekedy poriadne unavuje, ked len ja mam doma varit, ale ked je laura prinutena hladom, tak aj ona niekedy navari 😀 😀

boise
27. mar 2010

dobre kocky, idem okuknut malemu tu prdel, ze jak nam to mizne a hrat sa s nim...prajem este nice weekend 😉 😉 😉

pandula
27. mar 2010

caf

aela aj jemu to niekedy lezie na nervy ale nevie/nechce upratovat takto nam to vyhovuje 🙂

tami_tami
27. mar 2010

caute caute tak ja som stravila 2,5 hodky vonku s malym - vo vysokych cizmach takze au au... ale som rada treba si opat zvykat na podpatky na ktorych som pred tehu stale ficala 😉 teraz maly pozera v sedacke telku s dedkom a babinkou pekne napapny, prebaleny a v dobrej nalade kedze sa vyspinkal v kociari do ruzova... 😉 juuj keby aj zajtra chcelo byt pekne...

tami_tami
27. mar 2010

jee aj ja som si ten fotoblog zakodovala 😉

rush
27. mar 2010

tak docitane 😝 uffff ste toho ale nakvakali...tak ja so za sukr.temu, ale nie preto aby tam nove maminy nemali pristup...to urcite nie...ani zeby som strasne intimnosti chcela na nete rozoberat...ale by sa mi tak lepsie dychalo..ze sa na tom vsetkom co tu naklabosime neukaja nejaky zvrhlik a tak...inak ja nemam problem s novymi ludmi...ja rada spoznavam novych ludi...a teraz v posl.dobe sa to vykristovalizovalo aj tak tak, ze vzdy je tu ina banda...kazda mame iny rezim s malymi a vzdy sa tu zide ina grupa...a vsimla som si, ze uz niektore malo prispievaju...ale ked nemaju cas alebo nechcu kazdeho osobna vec, ja sa za to na nikoho hnevat nebudem...su dni kedy sem ani ja nepachnem...no niekedy nie a nie sa odtrhnut 😀

inak doobeda som riesila domacnost...poobeda sme sa prechadzali a konecne som si sadla aspon na chvilu...lebo okolo 19tej pojdeme kupat...

saska73
27. mar 2010

Ahojte, priznám sa, že ja už spätne poctivo dočítávam len mamičky s kt. si píšem viac ako rok a ostatné len zbežne prebehnem pohľadom a ak ma niečo zaujme, dočítam, prip. zareagujem - teraz 15 nových strán mi dalo zabrať, ale aj som sa nasmiala.

Návrh našej témy: Malí šibali a ich mamičky 😀

saska73
27. mar 2010

mein - blahoželám k dobrým výsledkom malinkého
boise - to má akože od narodenia ?

pandula
27. mar 2010

jak vcera rush 😀

ozaj poradte sa mi zda ze mam menej mliecka v jednom prsku je to mozne??? maly z laveho pije vzdy kratko a z praveho dlhsie ale v noci sa mi to zda rovnake. tak neviem nechapem 😒

rush
27. mar 2010

pandul aj ja tak s tym mlieckom 😕

rush
27. mar 2010

bibka ani ja som piatok nestihla objednat 😵 tiez by som chcela od maja...tak dufam, ze stihame 😨 vraj je vsade plno...ja este stale neviem ci hrosik ci zabiatko... 😕 ja sa v posl.dobe tak tazko rozhodujem 😝

pietra
27. mar 2010

pandula, ja som na tom rovnako a pocula som o viacerych, ze jeden prsnik bol skratka vykonejsi 😀 Ale mozno je to tym, ze babo ten jeden viac uprednostnuje a tak sa v nom aj viac tvori mliecka

noemi01
27. mar 2010

pandula - ja mam jedno večšie druhe menšie
a jedno tvrde a druhe mekke
ale papa asi rovnako z nich

zvalka - tak založ temu a nazov ešte vyberte boli tu už dobre navrhi na nazov 😉

saska73
27. mar 2010

z jedného prska mu asi viac tečie, preto z neho pije krátko

pandula
27. mar 2010

to mi nejde do hlavy ! lebo ked si stlacim mliecko je ale ide asi tazko von zeby sa ten tok spomalil preto menej taha 😕

kto vie? 🙄 ale moc sa tym netrapim ved je a hlavne ze v noci mu staci lave ked sa zobudi my len z jedneho kojim a potom neskor z druheho atd..

rush
27. mar 2010

ja to robim tak, ze nakuknem do prostriedku strany...ked su prispevky k niecomu co ma zaujme tak docitam dopredu ked su to len take vykecavacky, tak preskakujem 😎

noemi01
27. mar 2010

mne je pohodlnejšie kojiť z praveho ako z laveho
tak preto aj v pravom sa mi viac tvori

pandula
27. mar 2010

diky baby ! kde sa vas tu tolko nabralo 😀

necham to tak nebudem to rozoberat 😉

pandula
27. mar 2010

no a mne sa praveze lepsie koji z toho laveho lebo je mensie lepsie si ho chnapne ked prave musim ho kontrolovat co robi 🙄 jak naschval

noemi01
27. mar 2010

ja striedam aj v noci aj prsniky aj polohu maleho raz lavy bok raz pravy
nech ma peknu hlavičku

rush
27. mar 2010

teraz som mal trochu odveci prispevok 😀 ale ja stale este o tom tocim ako si dat rady s mnohymi zapisanymi stranami 😀
skus dat pandul to prsko prve v ktorom mas menej mliecka, lebo ked je hladny, viac sa prisaje a viac sa potom tvori...vraj to funguje...u mna sice nie...ale za vyskusanie nedas nic 😀