icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

j777
27. mar 2010

mili, ja este kupem vo vanicke malu ale nemoze poriadne ani kopkat ani nic...teda kopka riadne, vsetko je od vody 😀 a davam jej tam vela vody, lebo som jej robila aj take kupele lebo ma suchu pokozku tak reku nech je ponorena co najviac...skoro po krk...dako sa na velku vanu necitim este..ale uz to bude coskoro musiet byt... 😉

rush
27. mar 2010

ahojte...kym vas docitam vsetky prchate 😀
maly pekne haja a ja sa chystam za nim...lebo som uuuuplne hotova...minulu noc nejak zase grckal a otacal hlavu hore, tak som toho vela nenaspala...dufam, ze dnes bude v pohode...ale som unavena ako pes....cez den som nesedela hadam ani 5minut...

monitor aj my mame, dokonca 2podlozkovy aj tak sme mali uz par krat plany poplach...maly pekne funel...tak neviem 😕 ale urcite kludnejsie spim...

to prsko som myslela v pripade ze prehadzujete pocas kojenia...ja tak robim...mojmu by z jedneho nestacilo, to ked ho davam v polke odgrgnut place az strach 😀

my tu temu hadam nikdy nezalozime... 😀 😝 ja by som zalozit zalozila to je najmenej...ale vsetky vas pozyvat a cojaviemco...no kedy?! sak aj ta moja tabulka netabulka trci v albume nedoplnena..

zvalka
27. mar 2010

my sa kupeme v malej vanicke, cela kupelna je mokra, davam jej viac vodicky, nech sa vytesi, a potom sme obaja aj my s mm mokri 😀 raz sme sa kupali vo velkej spolu 😵
milli, ako dobre, ze si tu 😉
pekne si kupila stolicku aj postielku, my mame postielku tiez cestovnu a zatial ju mam v obyvacke 🙂

aela
27. mar 2010

moja uz pri kupani neplacka, ale je este stale strasne vyplasena a sa sponuje pri kupkani, musim ju kupkat skor, aby sa mala kedy ukludnit, kym zaspi, pamatam, ze laura sa tiez strasne rada kupkala, clapkala a usmievala sa pritom

zvalka
27. mar 2010

rush, ja som hovorila, nech si kazda poziada o vstup, ktora ma o to zaujem, nebudes ty skumat 😉
ja si poziadam, nemam s tym problem 😵 😵 😵
zaloz a hotovo 🙂

j777
27. mar 2010

zvalka-s tym poziadanim - ono to tam je tak, ze sa maju vypisat nicky a potom sa da pridavat dalsie...lebo ked by to niekto zalozil , napr. rush a potom by tam mala po jednom pridavat ludi co ju poziadaju tak by ju asi piclo 😉

rush
27. mar 2010

hej, ale to musis doplnat do toho zoznamu, ktory tam musis uviest...ze komu povolujes...a sak je nas ako rusov...som si otvorila tu zuzitkinu tabulku zo skalicaniek...no dovi/dopo 😀
tak sa dohodnime takto...ked uz ste vsetky take lenive a spolah je tu len na mna 😀 ja to teraz idem zalozit....skopcim koho som tam dala...ale pojdem iba podla toho co ma napadne ze poznam...supnem to sem a kto este chce nech mi da IP a ja budem snazit nezabudnut doplnit...ale teda tu temu tak cca tyzden/dva velmi intenzivne nevyuzivajme...kym sa to podari dat nejak dokopy a potom mi uz dajte pokoj 😀 😀 😀 😀
just a joke...idem na to aj ked padam od unavy...na stretku...ak nejake bude mam u vas jednu bezkofeinovu ladovu kavu s vanilkovou zmrzlinou a slahackou 😀

zvalka
27. mar 2010

jasne, ved take co vie z hlavy prida hned ona, a ked zabudne na niekoho, tak jej napise a prida 😉
a este som pisala, ze ak sa bude jednat o novu, mohla by sa predstavit a tak, a moze sa pridat 😉

pietra
27. mar 2010

ja monitor dychu nemam, pri kike som rozmyslala aj nad nim, ale nakoniec ani neviem, preco sme ho nekupili. A potom som asi pred dvomi rokmi citala v nejakom casopise, tusim mama a ja, ale nie som si ista, o tom syndrome nahleho umrtia. A tam pisali, ze monitory su sice dobra vec, ale nie su vsemocne. Lebo vraj pri tom syndrome to ma nieco s mozgom a to darmo trasiete babatkom. To zatrasenie pomoze len ked dieta akoby zabudla sa nadychnut, ale v tom clanku pisali, ze by sa tie deti nadychli aj tak same. Tak neviem, ako to vlastne je. Ale kazdopadne si myslim, ze je to dobra vec, najma ak to dodava mamine vacsi pocit kludu

kupeme stale v malej vanicke a dufam, ze tam vydrzime co najdlhsie. Mne to vyhovuje, vanicka na konstrukcii prebalovaku, takze sa nad nic nesklanam a neboli ma chrbat a hned ho supnem na prebalovak po okupani a nemusim ho nikam nosit ani nic, je to hned vedla seba

marca som nechala lezat teraz len tak nezakryteho v pyzamku, aby nebol zbytocne prehrievany a zda sa mi, ze uz celo nema take teple. Tak snad to bolo len take nejake jednorazove vystupenie teploty

millada
27. mar 2010

zvali, nešla si spat 😉

a kupete na podlozke alebo len na ruke drzite detičky? Lebo mam tu latkovu podlozku, ale tak tam potom nemozem dat vela vody, lebo by bola cela aj s hlavičkou ponorena 😀 Nema to zasa taky sklon 😕

tinika
27. mar 2010

ahojte, tak nas Patko sa kupala velmi rad, ale čo nam hnisalo ramienko, sme len tak umyvali zinkou a asi si odvikol, dva dni plakal, dnes uz nie ale nadseny nebol :(

a čo o novej teme? a čo za tabulka? nestiham čitat tak som mimo

iwa1
27. mar 2010

rush uz je zalozena...lebo vas citam a neviete sa rozhodnut...ci?

iwa1
27. mar 2010

rush uz si zalozila?

pietra
27. mar 2010

rush, ze potom mi uz dajte pokoj 😀 😀 😀

millada
27. mar 2010

rushik, jasne mas u kazdej jednu kavu za to 😀

pietra
27. mar 2010

millada, ja ho len tak drzim na ruke
a ked bude trosku vacsi, tak ho tam posadim, nasa vanicka ma take vytvarovane akoby sedatko. Ale teraz mi tam viac zavadzia, mi to pride ako hlupost, ze to tam dali

iwa1
27. mar 2010

ups tak ja som zalozila tiez, tak ju zmazem...akoze citam cely den vase nazory jak sa neviete rozhodnut a niektore sa mi teda voooobec nelubili 😉 suhlasila som so zvalkou.... zavislost je mrcha 😀 😀

lubka vies kolko mi dalo roboty nad tebou vyhrat? 😀 😀 😀 😀 aspon na chvilku...idem checknut ci si ma zase dala dole 😀 😀

zvalka
27. mar 2010

rush, ty nas zlatuuuuusik 😎 😉

tinika
27. mar 2010

budem aj ja ta vyvolena do sukromnej temy?

iwa1
27. mar 2010

haloooooo...ja som sa asi minula s rush a zalozila temu : vianocna edicia 2009 - to naj na koniec!!!! mam to uzatvorit? 😕 😕

pietra
27. mar 2010

iwa, tak posi rush IP, tak si to podla mna skor vsimne. Vsak ked si to uz zalozila, tak naco to mazat a zakladat znovu? 😕 nie je jedno, kto to zalozi?

aela
27. mar 2010

iwa a rush ma aku temu? tvoju tam vidim ale jej nie 😕

millada
27. mar 2010

no zrazu dve akčne zeny, budu dve rovnake temy zalozene 😀 A rush nas teraz asi nečita, lebo zaklada temu. Ale iwi počkaj chvilu, ešte nemaz, mozno si vsimne, ze tam uz niečo take je 😀

aela
27. mar 2010

jasne iwi, posli rush upozko a ona si tu temu mozno aj vsimne, ved to nejde si nevsimnut alebo ? 😀 😀 😀

iwa1
27. mar 2010

😀 😀 😀 no lebo som sa teraz dostala ku PC a furt citam, ze sa neviete rozhodnut, tak si vravim ...zalozim ju a po probleme 😀 😀 😀 a potom citam a rushik sa tiez rozhodla 😀 😀 😀

zvalka
27. mar 2010

nesla milli, nesla, sa to tu rozbehlo 😀
milli, ja som nikdy nemala ziadne lehatko, kupem na ruke, a aj mm sa tak uz naucil 😉
ja mam monitor zadarmo z unionu - neviem, ci by som ho aj kupila, keby nebola taka moznost, ale dava mi to pocit istoty velky.

j777
27. mar 2010

uz su tam obe 😀

iwa1
27. mar 2010

dala som zatial po pamati clenov, ale kludne ked ostane, tak mi piste...aj ked neprispievam, tak citam 😉 ale pockame na rush...

millada
27. mar 2010

hej zvali, rozbehlo 😀 A nie len v pisani ale aj zakladani tem 😀 😀 😀

monitor mame aj my od svagrovcov. Oni kupili, potom dali nam, tak sme im polovicu zaplatili. A je to super vec pre mna 😵

iwa1
27. mar 2010

rush uz zalozila 😉 tak pockame...a jednu zrusime 😀 😀 😀 najprv nist a potom dve 😀 😀 😀