Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
noe, my to mame uplne vypukle a minule to mala akoby znova nahnisane... Ale tak hadam dr. vie 😕
A čim natieras nozičky po očkovani? octanovou mastou?
včera sme skúšali to kúpacie vedierko od susedky - páčilo sa mu aj v hlbšej vodičke ale neviem, či je to až taký super vynález, stále som ho musela držať, bábetku tam môže zájsť tvárička pod hladinu raz dva
jaj a ona furt spí v tom kočíku a ja didi plné ☹
vidíte, aj toto by som tu radšej nepísala takto verejne
preto som aj fotky stiahla, kde bolo vidieť dom a čo ja viem čo...
vytvorme tú súkromnú tému asik
som nevedela, ze sa meni cas? idem nastudovat kedy a ako a idem do hajan. dobru kocky 😔
ja by som ten kýblik nechcela - je tam skrčená v takom sede, nemôže kopkať nožkami a ešte aj tá hlavička ako saska píše
ale trimi mala fotky prekrásne s tými kačičkami
noe, vidis, aj som skoro zabudla na ten preukaz ockovaci, ale aj tak to tam nie je uvedene, ze kedy dalsie..ale uz som kukala inde 😉
tak v druhej teme čo som je už sukromna 😀
ale aj tak na titulnej strane vidieť čo som pisala 😀
mein - v noci z 2 hodiny, na 3, takže o hodinu menej spíme 😒
Dôvod prečo súkromnú tému je u mňa aj tento:
hocikedy napíšeme, čafte baby idem kočíkovať - informácia pre zlodejov ako vyšitá
presne nad tymto som dnes rozmyslala co napisala saska
na koníkovi prispeivam len v tejto téme ale založiť by ju mal niekto, kto je tu pravidelne, ja už nejako niekedy nestíham aj dieťaťko, domácnosť, aj koníka
milada - nožičky octanovou masťou
a ručičku framikoinovou masťou
j7777 - mne tam piše aj datumy decka
saska - ale ani ja nemam všetko zachitene na kamere ako snažila som sa všetko pri malom už tak moc nenatačam
ale mam to v hlave to sa neda zabudnuť ako spravila prve kroky to ako keby bolo dnes 😉
saska - to by ma nenapadlo 😕 😕 😕 😕
tak rychlo s tou temou sem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
idemsem pustiť aj muža tak sa majte pekne
a založte to to je jedno kto
a s tym nazvom suhlasim vianočna edicia 😉
noe, ale kdeze, laura bola vzdy drobec, aj teraz ma len 152 cm a uz neporastie, ale ona bola vzdy taka pevna, nikdy nemala problem s jedenim
no s tymi zlodejmi je to pravda, ale na druhu stranu, to by museli presne vediet, kde kto byva.
noe, myslim, ze kludne mozes ty zalozit, ty si tu pravidelne varena-pečena, akčná zena, stihas vsetko, ty tu budes istá, ze sa zakladatelka, len tak nevyparí 😀
A mne sa páči ten názov, ze "Vianočná edícia" alebo od aely "Najlepšie na koniec"
ciefulik, no moja misula ma pozna urcite, ked niekedy vecer spusti take neutisitelne revy, mm ju moze akokolvek nosit, reve dalej, ale ja ked pridem a vezmem ju na ruky, hned je ticho 😀
caute- ledva stiham citat a uz sa mi oci krizia 😅
pozvete aj mna do sukromnej temy? 😅
a inak u nas ked mlady muz zbada ze mama vyhrna tricko, tak zacne take zvuky vydavat - akoze daj , rychlo, daj 😀 😀 a uz ma par raz aj riadne zdrapol za prsnik a tahal ho k sebe 😀
no idem k nemu 🙂
zelam vam sladke sny a som zvedava co s detickami urobi ten cas, alebo s rodicmi? 😀
Idem pozerať film na Film+, volá sa to Sólokapr
dobrú nocku všetkým mamičkám a ich detičkám 🙂
jaaaj, vy pisatelky 😀
monitor dychu - mame aj my, bez neho by som bola stratena, malu aj cez den davam spinkat do postielky a monitor zapnem vzdy. a v noci tiez len kuknem svetielko a kludne spim 🙂 tam veru staci zatriast babatkom, lebo sa "len" zabudne nadychnut 😔
a raz sa nam spustil, ale to ju mm dal asi trosku dalej od podlozky, alebo neviem co to bolo. ale vyzerala oki.
mein, aj moja asi uz menej pribera, neriesim to, pokial je baculata, a spokojna, je to oki 😉
kojenie, davam na striedacku, niekedy davam aj tak, ze jeden prsnik dve kojenia, a az potom vymenim.
a tiez sa mi zda, ze zase je menej mliecka, resp. nechce sa jej tak tahat?? 😕 😕 neviem, ale pokial zaspi a neplace, UM nedavam.
nazov temy - suhlas s "Vianočná edícia 2009"
pietra - no neviem, co moze byt malemu 😕 😔
a uz si nepamatam, o com ste este tocili 🙂
jaaaj, a to preockovanie sa robi po 6 tyzdnoch, my ideme o tyzden ☹ a davam na vpich octanovu mast.
dik zval, my ideme o 2 tt 😒 sa mi to nezdalo, ale teraz sa rozpamatavam, ze preto teda mame termin po 6tt 😉 jA DAVAM studene obklady a az po par hod octanovu mast
a ked sem pridem ja, nikto tu nie je ☹ tak dobru nocku 😉
nakoniec som objednala stoličku Fabula, vraj je jedna z najkvalitnejšich a cenovo pristupnych. Vybrala som žltú 😉
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=4584781&tab=0
a túto cestovnú postielku do obyvačky a na cesty, lebo ma vsetky 4 strany priehladné 🙂
http://www.mimibazar.sk/foto_detail.php?id=6157...
Pekny vecer mamicky 🙂
ako sa mavate s babatkami nasimi krasnymi??? my po starom, rastieme 😀
vidim ze ste preberali monitor dychu - aj my ho mame a mam lepsi pocit, aj ked mi mm casto vravi, ze volakedy aj bez toho prezili deticky 😒 ale ja to zelene svetielko v noci kuk ockom a hned spim ako horal 🙂
sukromna tema-nechodim sem tak casto, ale ked bude rada budem aj tak, mne to vyhovuje aj tak aj tak!
a co znamen sukromna inak? ze tam mozu len neaky vyvolení??? ci ako?
my pouzivame na kupkanie podlozku zo spongie, takze mala ma kontakt s vodou a nesmyka sa predsa, ten kyblik mi neoporucali v obchode vraj je na obmedzeny cas! my sme mali vanicku a teraz uz pouzivame velku vanu 😀
uz sa tesim ked pojdeme na babatkovske plavanie 🙂
zvali, ja som tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 😀
chodite ešte niekto na kojenecke.eu. Ja mam ešte zlavovy kupon do konca marca, tak idem niečo objednat a maju tam aj tie hrkacie hračky na ručku so suchym zipsom 😉 Niekto ste minule spominali 😵
baby, vy uz davate detičky do velkej vane? Mne sa zda nasa stale dost mala do malej 🙂 A ja jej tam davam vody len tak skoro na dno, ze v nej ani nie je ponorena. Mozno preto sa tam nejako naradostene netvari 😅
sama si pisem? Uz začnem byt ako nasa pandula, kazda veta v novom prispevku 😀 😀 😀 A potom, ze tolko stran zapisanych 😀 😀 😀
jasne j777 - hned v ordinacii studeny obklad, doma octanovu mast 😉

ja som inak troška aj žiarlila na mm, lebo my sme s ňou takmer stále obidvaja a tešila sa obidvom, proste to nebol úplne taký vzťah a radosť, že aha MAMA...ale nie...však viete, čo chcem napísať. Preto som aj písala, že si myslím, že malá je ok u viacerých osôb, ale už začína mamičenku asik rozpoznávať, že toto je onaa 😀 😀