Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
rush ved to aby sme sa pobavili 🙂
jaj baby, ja neviem ☹
to teraz keď budem chceť vedieť, čo má napr. rush nového, to sa musím prehrabať všetkými témami
bléééé ☹
však to tu strávim viac času ako keď som musela 10 strán v starej téme prelistovať
ahoj holky...idris sak si v kruhu 😀 mazaj tam 😉
cief...ja budem len vo vykecavackach...a tak by sme mali vsetky....v receptoch a stretku rieste len to a to konkretne a vecne...podla mna teda, aby sme sa z toho nezcvokli... 😉
ahojte fakt sranda teraz kolko toho je 😀 😀 😀 my sme dnes uz boli vyse hodinky vonku, uz sme napapany a uz aj v postielke 😉
baby a preco sem este chodite?????????
pandy - namna kazdy zabudol, aj iwa a aj rush 😠 ....
dp riti ☹
myo neboj...som vysvetlovala kluc akym som davala ludi...prvych 10str a posl. 10stran...budes tam o chvilu 😉 si nasa 😀
ahoj, ja len tak jedným očkom 😀
a ja druhym
..niekto tretim... 😉
štvrtýýýýýým 😀 😎
ahojte prikrmujete už niektora? ja si myslim, že Markovi moje mliečko už nestači lebo cez den len trošku potiahne a v noci sa budi kazde dve hodiny, pred tym sa budil 3x za noc. v poradni sme boli 2 tyzdnami a mal 8200g. tak neviem v čom je problem, že tak zrazu sa mu zmenil nočny rezim, pred tym sa aspon v noci pekne najedol a teraz fakt dva krat potiahne a spi dalej, ked ho položim do postielky tak sa len mrvi.
janinka to je len rastovy spurt to prejde 😉 my sme to tak mali 2 tyzdne. kazde 2 hodiny hore. neni to hladom. urcite hlavne nie s takymi krivkami 😅 😀 neboooj pekne vstavaj a prejde to. x 😉
baby, ktoré ste tu aktívne písali a ešte nieste v našej novej súkromnej teme, tak sa ozvite RUSH do IP 🙂
súkromná téma sa volá "Vianočná edícia 2009"
🙂 🙂
janinka, my si tym prave tiez prechadzame, v noci kazde dve hodiny hore 😝 Ale kym pekne pribera, hladom to nie je 😉
dakujem Vám, aspon, že nie som sama, ale ja by som sa uz chcela tak vyspat aspon jednu noc 😒 najnovsie vstavame rano o 5, jaj kde su tie časy ked spal do 7 no čo uz nejaku musime vydrzat
Dievčatá, ja vstávam asi paťkrát v noci, a nemyslím, že je to tým , že malý je hladný, skär si myslím, že mu je dobre na prsníku 🙂.Už som skúsila aj kašu na noc a za tým vydudal prsním a aj tak to nepomohlo.
janinka, treba len vydrzat, neboj, aj take pride, ze prespata cela noc 😉 😀 a to sa budes budit a kontrolovat, ci je vsetko v poriadku, ked si nepyta jest 😀
pietra len kedy ????? 😀 ja by som taku pre zmenu prijala
pandula, radsej sa nepytaj,mam kamosky, ktore na nu este stale cakaju a deti uz budu mat cochvila tri roky 😀 😀 😀 Ale ber to pozitivne, kika mi celu noc prespala do 4 mesiacov, tak marcovi dohovaram, nech si berie zo sestricky priklad 😀
tak nasa mala bola vzdy spachtos - spavala od 20:00-8:00 bez jedenia...terz tiez papa posledny rkat vecer o 20:00 a rnao o 8:00 ale uz enspi tak kludne, pravidelne vypluva dudlik a treba jej ho furt podavat a od 5:00 si "rozprava" 😀
my ideme od zajtra na prikrm lebo sme na UM
teeeda, tak to zavidim ten 12 hodinovy spanok.
Ja sa vytesujem,ze posledne tri dni vstaval v noci len raz 😀 a to tiez klamem tym, ze kojenie o 5.30 ratam uz ako ranne 😀
Ahojte baby, ako sa paci vasim detaom na brusku? No mojej neuveritelne, aj sa sama v noci otaca na bok al. na brusko a haja. len problem je v tom, za nazad sa este nevie otocit, aj ked uz vidim velke pokusy a to, a preto vstavam v noci castejsie, bo sa mrvi ked ju uz otlaca, ale len ju prevratim a haja dalej. Inak tiez uz v noci papame 1-2x a vstavame okolo 6.
pietra - moja je na umelom mliecku tak as je to aj tym, kym som si odsavala a to jej daval sme 2x v noci vstavali 😉
@vichy77 my spime na chrbatiku pekne celu noc nepomozem ti. ale otaca sa cez den v kuse. vlastne je stale na brusku, po papani ho musim dat do kresielka aby negrckal !!!!!!!
my vstavame niekedy aj 5x za noc. ale aj 2x. mame nejake divne obdobvie.
@pietra 😀 😀 😀 ... my vcera len 2 x po 2 hroznych nociach. konecne som sa vyspala uuufff
Pandula, no aj nam to tak zacalo, cely den sa tocila, do hodiny ani nespocitam kolko x, len som obracala a obracala, ani hrat sa jej nechcelo, len obracat. Az raz pridem vecer za nou do postele a ona si pekne buva na brusku a od vtedy len na brusku hajame. Inak kedy deticky zacnu sa davat na 4 a lozit? Ja moju polozim na hraciu deku, neprejde ani minuta a najdem ju hocikde inde. Tak mam veru oci ako na stopkach.
A uz ste zacali s prikrmamy? My od vikendu zaciname, dr. nakazala, tak som zvedava ako jej bude chutit.
pandula, nesmej sa mi 😀
marco spava na chrbatiku, ale v bdelom stave sa stale toci hore-dole
miau, ja neverim na lepsi spanok detom pri UM 😉 bud spachotsko je alebo nie je, poznam kopu deti, co boli na UM a este aj v dvoch rokoch v noci vstavali na jedenie 😝 a naopak aj vela takych, co napriek kojeniu v noci krasne spali
s prikrmami zacneme az o mesiac
pietra
moze byt, je to mozno len nahoda, moja nikdy nejak moc v noci nevstavala a aj cez den dost spi, cize je asi spachtoska 🙂
aj cez den je amx 2 hod hore a zas spi 😀 dakedy aj 3 hod vkuse

bre ranko babulky ako sme sa vyspinkali ?? ja cvirikam od 6 rana 🙂 Tak uz mame aj sukromnu skupinku xixixi 🙂snad tu budete aj nadalej chodit