Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
miau je to len nahoda, ja som uz v 3. mesiacoch prespala noc a moj maly este nikdy 😀
ahojky 🙂
alexo sa furt točí na brucho a potom začne kvíliť, lebo sa mu tam nepáči 😝
a v noci sa na to aj zobudí a plače ..... zbytočne mu vysvetlujem, nech sa teda nepretáča na bruch, ked sa mu to nelúbi, furt si robí čo chce 😀 😀
a dnes som dávala poprvé mrkvu 😉
zajtra má A. presne 6 mesiacov 😉
zizi 🙂 ahoj mame sa fajn, maly je smejko furt sa len smeje akurat zubky sa občas ozyvaju ta sa v noci často budi a čo vy?
nejak chodim len do par tem a nestiham všetko čitat, potom stracam prehlad 🙂
🙂 tesi ma ze ste si spomenuli ja furt len preletim kna ta jaksi fakt uz nemam času bo sme furt vonku, no ja prikrmujem uz od 4m. lebo maly bol kojeny len do 3,5 nemala som dost mlieka a na flasu si rychlo zvykol tak som rada ze sa mi podarilo aspon tak dlho. papame uz roznu zeleninu a ovocie, aj masko. sme boli minulu stredu na poradni tak vazime 8030g .) som sa zasmiala o mal presnepol roka v stredu ked sme boli u lekarky a ona ze no mate presne polroka tak mozte začat prikrmovat hihi a pritom som sa jej 2tt predym niečo o prikrmoch aj pytala a aj UM nama predpisovala a aj tak jej nedoslo ze nie je plne dojčeny, ja mam pocit ze to zalezi aj od lekarky kazda inač hovori, kamoskyn maly je o mesiac mladsi ako nas a lekarka jej povedala ze v poho uz moze aj piskoty skusat a tak a moja ze nieeee prikrmy az od 5m a tak
a vy ako? prikrmujete? my cvičime vojtovku tak ssom sa bala ze bude mat neskorsi vyvin ale zatial ako hovori rehabilitačna stiha v pohode hlavicku dviha uz davno, pretača sa z bruska na chrbatik aj spat, po posteli putuje v noci jak hodinky 🙂) a ked je na brusku drži sa jednou ručko a druhou sa natahuje za hračkami abo si pusta hrazdičku, sediet vie sam ked ho dam do rohu sedačky v obyvke ale este sam nevie nema stabilitu este ale vraj je to v poho.
a co vy uz mate zubky? a ako vasi drobci rastu?
ja davam maleho spat na chrbat a on sa stale na bok pretoci zopne ručky, hlavu pritlači o zabradlie a chrni hihi abo na brucho sa vytoči najčastejsie chrape nie po dlhie ale po širke postielky a nohy vystrči von 🙂 sranda na neho kukat, mam foto na fb ak chcete pridajte si ma medzi priatelov ak ste tam, do IP dam meno 🙂
inac nas tiez od 2m spal celu noc od 5-6aelbo 7 a teraz vstava aj kazdu hodinu a place je nepokojny, su noci ked je uz o 3 alebo 5 niekedy spi do 6-7 takze si zvykam zase na nocne vstavanie 🙂)
ahojte.zuzitka tak som prisla....
alexko ide spinkať večer asi o 20.30h
potom kojím okolo 23h
a potom v noci asi ešte 2x
🙂
alex v 5.mesiacoch vážil 9280g a meral 70cm 🙂 🙂 je čisto kojený 🙂
až teda dnes som mu navarila mrkvu 😀
zuzi šikulka že sama sebe hihi inac tato tema znova ožila, bo uz bola sukromna ne? ten vas drobec je fajny ked uz mal 9 kil 🙂 a nas ma 70cm co som ho minule merala 🙂
zuzi a gratulujem k polročiku 🙂 ale to leti strasne nedavno sme rodili
kuspi nas uz od 3m. vsetko papa a slini ale zubky vraj tak skoro este neuvidime povedala doktorka, hoci ked mu prejdem po dasienku tak hlavne tie očne su uz dost ostre
aj ja chodievam na víkendy k rodičom na dedinu 😉
ale toto počasie je teda o ničom 😝
nedá sa nič robiť
zuzi ved viem ja som bola v sukromnej teme ale nestiham tam stale chodim ta mozno sa tam uz nedostanem 🙂 a tuto viem nakuknut furt tak som rada ze to tu ozilo
ahojte. ja by som bola tiez za, keby to tu ozilo. Bo je pravda, ze nie kazda ma cas a chit kazdy den vypisovat. Ale zas kazda sa rada s niecim pochvali al. poradi, kedze mame priblizne rovnako stare deticky.
tinika, odkedy sa pretaca naspat na z bruska na chrbatik? nasa sa o to snazi, ale podarilo sa jej to zatial len 2 x, aj to asi po nahode. A nasa presne tak isto sa toci v posteli v smere ruciciek, si len tak jednu cez druhu preklada.
vichy ani presne neviem, len sa minule pytala rehabilitačna ze či aj naspat sa pretača a ja som sa zarazila ze ved hej len netusim od kedy, on skoro asi naraz začal. Neboj kazde babo je ine, nas asi bude sediet neskor este nema stabilitu a pevne svaly, vlastne kvoli tomu aj cvičime vojtovku
tak kočky ideme k nasim na vikend, dufam že nam dovtedy presov nevytopi je to tu hroza vsade okolo
@vichy77 ahoj. alex sa ešte nevie pretočiť naspäť z brucha na chrbát 😅 len sa snaží ... tak smiešne zakloní hlavu doboku, ale nejde mu to pretočiť sa.... a to už má 6.mes ..... presne dnes 😀
v noci necestuje a netočí sa nijak, lebo spinká so mnou na posteli pod jedným paplonom 🙂 len na bok sa občas dá

no ja som bola zhyckana kikou, ta je spachtoska riadna. A marco pravy opak, ten snad spat ani nepotrebuje 😒