icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

idris
28. mar 2010

bre ranko babulky ako sme sa vyspinkali ?? ja cvirikam od 6 rana 🙂 Tak uz mame aj sukromnu skupinku xixixi 🙂snad tu budete aj nadalej chodit

tinika
28. mar 2010

rush ved to aby sme sa pobavili 🙂

ciefulik
28. mar 2010

jaj baby, ja neviem ☹
to teraz keď budem chceť vedieť, čo má napr. rush nového, to sa musím prehrabať všetkými témami
bléééé ☹
však to tu strávim viac času ako keď som musela 10 strán v starej téme prelistovať

rush
28. mar 2010

ahoj holky...idris sak si v kruhu 😀 mazaj tam 😉
cief...ja budem len vo vykecavackach...a tak by sme mali vsetky....v receptoch a stretku rieste len to a to konkretne a vecne...podla mna teda, aby sme sa z toho nezcvokli... 😉

tami_tami
28. mar 2010

ahojte fakt sranda teraz kolko toho je 😀 😀 😀 my sme dnes uz boli vyse hodinky vonku, uz sme napapany a uz aj v postielke 😉

pandula
28. mar 2010

baby a preco sem este chodite?????????

myounghee
28. mar 2010

pandy - namna kazdy zabudol, aj iwa a aj rush 😠 ....

pandula
28. mar 2010

dp riti ☹

rush
28. mar 2010

myo neboj...som vysvetlovala kluc akym som davala ludi...prvych 10str a posl. 10stran...budes tam o chvilu 😉 si nasa 😀

ciefulik
2. máj 2010

ahoj, ja len tak jedným očkom 😀

pandula
2. máj 2010

a ja druhym

j777
9. máj 2010

..niekto tretim... 😉

beruska.zuzanka
9. máj 2010

štvrtýýýýýým 😀 😎

janinka25
11. máj 2010

ahojte prikrmujete už niektora? ja si myslim, že Markovi moje mliečko už nestači lebo cez den len trošku potiahne a v noci sa budi kazde dve hodiny, pred tym sa budil 3x za noc. v poradni sme boli 2 tyzdnami a mal 8200g. tak neviem v čom je problem, že tak zrazu sa mu zmenil nočny rezim, pred tym sa aspon v noci pekne najedol a teraz fakt dva krat potiahne a spi dalej, ked ho položim do postielky tak sa len mrvi.

pandula
11. máj 2010

janinka to je len rastovy spurt to prejde 😉 my sme to tak mali 2 tyzdne. kazde 2 hodiny hore. neni to hladom. urcite hlavne nie s takymi krivkami 😅 😀 neboooj pekne vstavaj a prejde to. x 😉

zuzitka
autor
12. máj 2010

baby, ktoré ste tu aktívne písali a ešte nieste v našej novej súkromnej teme, tak sa ozvite RUSH do IP 🙂

súkromná téma sa volá "Vianočná edícia 2009"

🙂 🙂

pietra
12. máj 2010

janinka, my si tym prave tiez prechadzame, v noci kazde dve hodiny hore 😝 Ale kym pekne pribera, hladom to nie je 😉

janinka25
12. máj 2010

dakujem Vám, aspon, že nie som sama, ale ja by som sa uz chcela tak vyspat aspon jednu noc 😒 najnovsie vstavame rano o 5, jaj kde su tie časy ked spal do 7 no čo uz nejaku musime vydrzat

martineckac
12. máj 2010

Dievčatá, ja vstávam asi paťkrát v noci, a nemyslím, že je to tým , že malý je hladný, skär si myslím, že mu je dobre na prsníku 🙂.Už som skúsila aj kašu na noc a za tým vydudal prsním a aj tak to nepomohlo.

pietra
12. máj 2010

janinka, treba len vydrzat, neboj, aj take pride, ze prespata cela noc 😉 😀 a to sa budes budit a kontrolovat, ci je vsetko v poriadku, ked si nepyta jest 😀

pandula
12. máj 2010

pietra len kedy ????? 😀 ja by som taku pre zmenu prijala

pietra
12. máj 2010

pandula, radsej sa nepytaj,mam kamosky, ktore na nu este stale cakaju a deti uz budu mat cochvila tri roky 😀 😀 😀 Ale ber to pozitivne, kika mi celu noc prespala do 4 mesiacov, tak marcovi dohovaram, nech si berie zo sestricky priklad 😀

miau
21. máj 2010

tak nasa mala bola vzdy spachtos - spavala od 20:00-8:00 bez jedenia...terz tiez papa posledny rkat vecer o 20:00 a rnao o 8:00 ale uz enspi tak kludne, pravidelne vypluva dudlik a treba jej ho furt podavat a od 5:00 si "rozprava" 😀

my ideme od zajtra na prikrm lebo sme na UM

pietra
25. máj 2010

teeeda, tak to zavidim ten 12 hodinovy spanok.
Ja sa vytesujem,ze posledne tri dni vstaval v noci len raz 😀 a to tiez klamem tym, ze kojenie o 5.30 ratam uz ako ranne 😀

vichy77
26. máj 2010

Ahojte baby, ako sa paci vasim detaom na brusku? No mojej neuveritelne, aj sa sama v noci otaca na bok al. na brusko a haja. len problem je v tom, za nazad sa este nevie otocit, aj ked uz vidim velke pokusy a to, a preto vstavam v noci castejsie, bo sa mrvi ked ju uz otlaca, ale len ju prevratim a haja dalej. Inak tiez uz v noci papame 1-2x a vstavame okolo 6.

miau
26. máj 2010

pietra - moja je na umelom mliecku tak as je to aj tym, kym som si odsavala a to jej daval sme 2x v noci vstavali 😉

pandula
26. máj 2010

@vichy77 my spime na chrbatiku pekne celu noc nepomozem ti. ale otaca sa cez den v kuse. vlastne je stale na brusku, po papani ho musim dat do kresielka aby negrckal !!!!!!!

my vstavame niekedy aj 5x za noc. ale aj 2x. mame nejake divne obdobvie.

@pietra 😀 😀 😀 ... my vcera len 2 x po 2 hroznych nociach. konecne som sa vyspala uuufff

vichy77
26. máj 2010

Pandula, no aj nam to tak zacalo, cely den sa tocila, do hodiny ani nespocitam kolko x, len som obracala a obracala, ani hrat sa jej nechcelo, len obracat. Az raz pridem vecer za nou do postele a ona si pekne buva na brusku a od vtedy len na brusku hajame. Inak kedy deticky zacnu sa davat na 4 a lozit? Ja moju polozim na hraciu deku, neprejde ani minuta a najdem ju hocikde inde. Tak mam veru oci ako na stopkach.
A uz ste zacali s prikrmamy? My od vikendu zaciname, dr. nakazala, tak som zvedava ako jej bude chutit.

pietra
26. máj 2010

pandula, nesmej sa mi 😀

marco spava na chrbatiku, ale v bdelom stave sa stale toci hore-dole

miau, ja neverim na lepsi spanok detom pri UM 😉 bud spachotsko je alebo nie je, poznam kopu deti, co boli na UM a este aj v dvoch rokoch v noci vstavali na jedenie 😝 a naopak aj vela takych, co napriek kojeniu v noci krasne spali

s prikrmami zacneme az o mesiac

miau
27. máj 2010

pietra

moze byt, je to mozno len nahoda, moja nikdy nejak moc v noci nevstavala a aj cez den dost spi, cize je asi spachtoska 🙂
aj cez den je amx 2 hod hore a zas spi 😀 dakedy aj 3 hod vkuse