Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
@bluvatko to nemate jednoduche.
@beruska.zuzanka skusim pozriet,ale neviem ci najdem ....
skusim jej dat dnes mrkvu ,ale neviem ci sa mi to podari...
@bluvatko jujha a čo je neocate? prepáč, že sa pýtam, ja sem chodím pomenej 😅
@kuspitka skús 😉 veľa veľa trpezlivosti prajem 😉 a dnes na desiatu napr. Emka spapala len asi 4 lyžičky ovocia... takže tak 🙂
@beruska.zuzanka len na mala zvracie ked spapa ten hipp kasu .
aj ovocie ,ked jej dam.
maslo nechce len rozok...
@kuspitka ale beriem to tak, že ani ja nejem každý deň rovnaké množstvo... a nútiť ju nikdy nenútim, aby som jej jedlo nesprotivila 🙂
@kuspitka a čo na to lekárka?
@beruska.zuzanka ze to moze byt este reflux co sme mali.zmenili sme mlieko a mala zvracala prudom 2dni pokial si zaludok jej nato ku zvykol.....no hroza.
tak sa jej snazim davat vsetko aj ,ked ona chce stale po hodine papani mlieko....
ved je horuco ani mne nechuti jest. 😀
@kuspitka lebo aj Ema grcia, ale ona kôli refluxu zo všetkého... nie veľa, ako keď bola malunká, ale neprestalo to zatiaľ a preto chodíme na gastro 🙂
@beruska.zuzanka aj my chodime na gastro idem 24 tak som zvedava co povie.nam povedala,ze jej nech davame tvroch ,ale to je este horsie.
a este nam, povedala ak maso nechce nenutme ju ona bude chciet neskor
@kuspitka tvaroh? ževra ten sa nemá, lebo zaťažuje obličky a aj žalúdok ... no, podľa mňa fakt len trpezlivosť 😉 a aké mliečko pije? my nutrilon AR a pohoda celkom 🙂
nutrilon.....nutrilonAR sme uz prestali papat.....
@beruska.zuzanka,je to špecialne mlieko bez bielkoviny lebo ma alergiu na bielkoviny kravskeho mlieka,chudatko tak by jedol a nemôze
@kuspitka aha a prečo obyč, keď má reflux? resp. grcká? 😕 nám pomáha stále, bo obyčajný nutrilon dostala n gastro vyšetrení teraz a ani piť ho nechcela, bo inak chutí a po vypití sa len posadila na grgnutie a už aj bol von... 😀 😀
@bluvatko fúha a príkrmy ešte nemôže kôli tomu?
@kaja73,nam predpisala neocate na gastre lebo maly vyzeral hrozne,cele telo sami ekzem,@beruska.zuzanka,skusala som kasu aj banan a na druhy den tvar cervena
@bluvatko My sme boli tiež cely ekzemovy.Dieta a alergy care nam pomohli. Skus dat malemu cukinu,ja som s nou začala a bolo to v pohode. Aj teraz všetka zelenina čo mu dávam ide do cukiny, tej je najviac a po troške som pridávala najskor špenat potom zemiak a teraz brokolicu ,ale fakt po troške. Mrkvu napr. nemože-vyhadzal sa z nej. Ovocie-zaklad je dusene jablko a zas po troške dusena slivka a teraz pomaly hruška.Kase skus od Alnatury-dostať v dm.ku.Napr pšenova je fajn-daš ju do neocate.Zasýti a je fakt nedráždiva.
no to vám nezávidím s tými ekzémami a diétami. My našťastie môžme úplne všetko, dúfam, že to aj tak ostane. Môj syn, keď bol mimi, tiež mal ekzém, ale akonáhle nám predpísali excipial mliečko na natieranie, zmizlo to, takže asi to nebolo z jedla
@beruska.zuzanka davaj aj Emku plakat,ked nevie zaspat?
aj my mame ockovanie...
@kuspitka kedy ako, ona väčšinou pekne zaspinká sama, ak nevie zahajať, tak hľadáme príčinu, ak nič nezaberá, necháme chvíľku poplakať, ale keď viem, že sa len jeduje, to poznám, to je taký iný plač, ak je to taký bolestivý, alebo sa chce tulkať, tak sa tulkáme, prípadne s mm inak "zakročíme" 😀 😀 prečo?
@beruska.zuzanka my tiez tak nejako, uz tiez viem kedy skusa a trucuje 🙂
@beruska.zuzanka malej nic nieje a vrieska ,ako besna som bezrdna.....
ja uz to nezvladam...cez den vobedz uz nespi
@bluvatko Nam sa ekzem najskor vyhodil len na lytkach, takže nas v 3 mesiacoch zaočkovali,ale to zhoršenie čo nastalo bolo otrasne-cca 12 dni po očkovaní sa objavil postupne na celom tele,vyzeral ako obareny.Skušali sme rozne kremy a kupele ale nič nezaberalo. 2 očkovanie sme mali preto posunuté o mesiac neskor.Po 5-6 týždnoch diety a natierania Skin capom sa tekmer uplne vytratil.Ale aj po2 očkovani došlo hned v ten den k novemu vysevu presne v okoli očkovania.Už teraz sa bojim čo bude pri najbižšom očkovaní.

mi nemôzeme nič okrem neocate dokonca ani ryžovu kašu,počkame za domacou mrkvičkou a uvidíme aka bude reakcia