Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
mi ešte nemáme ani jeden zúbok, ale teraz je taká nervózna a uplakaná, že už si asi nejaký razí cestičku von 🙂
bluvatko, ale vy ste o čosi mladší 😉, za tri týždne môže tvoj malý aj štvorkovať, no nie?
@kacenka1310 ja dávam malému Nutrilon skoro od narodenia a detsky nám predpísal vigantol,takže by sa asi mal dávať aj pri nutrilone...
@kvetinka2010,Riško je silny alergik a ma ekzem. po všetkom čo som mu skúšala davať tak sa mu ekzem zhoršil,tak zatiaľ mu iba ta kaša nerobi zle a aj na gastre doktorka nam kazala zatiaľ iba kašu.A Mäso už vôbec nie.
@bluvatko tak potom rozumiem....ja som sa ozvala,lebo poznam par velmi uskostlivych mam,co sa vsetkeho boja....ale toto ocividne nie je tvoj pripad.drzim palce,aby sa vam to nejako upravilo 😀
Uz mame konecne zub cislo 2, huraaaaaaa 🙂
@monika127 neskusala si nahodou madarsky nutrilon, ja som z ba a mame to kusok a je tam o polovicu lacnejsi, len sa vola milumil.....
@kvetinka2010,ďakujeme,on by tak papal zlatičko moje a nemôze,ale dufam že keď sa z toho dostane tak si to vynahradí.zase dcera môže všetko a nechce mi jesť.
ahojte kočky, davate uz drobcom aj treti príkrm kasu? lebo ja davam rano mliečko desiata ovocie, obed niečo mu uvarim, potom sa kojime, potom kasa, a večera zasa kojenie, neviem či tu kasu môžem davat stale kazdy večer uz, samozrejme neje stale tu istu 😉
a este uz chodia niektory drobci? nechce sa mi to čitat spätne, lebo marko uz pomaly začina ked ho chytime za ruky, nemame ani bežku, nechcela som to kupovat, az sa mi oči prevracaju ked počuvam, ze niektory davaju už v 5,6 mesiacoch deti tam, ved nas marko nevedel ani sam sediet v 5 mesiacoch len s oporou, no čo uz kazdy robi ako vie.
@janinka25 Moj Kubko papa kasu od 5 mesiacov kazdy vecer, spominala som to aj doktorke a je to v poriadku, myslim tym kasu Nutrilon rozne druhy a uz pomaly chcem prejst na krupicnu....Mame rano mliecko, desiata je ovocie, obed zelenina s masom, olovrant mliecko a vecer ta spominana kasa...
@kacenka1310 nasa aj ,ked vsetko ovocie aj zeleninu spapa,stale chce mlieko.dostava ho aj 4xdenne....
@kacenka1310 Ahoj,neskušala.Som sice zo Šamorína ale nechodievame nakupovať do Madarska
my este nechodime(bolo by to aj tak dost skoro).vecernu kasu mava uz dlhsie,a tiez si este po nej vypyta mlieko 😀 (mama je mama a prsnik je nenahraditelny)
ahojte baby mám tiež vianočné bábatko a chcem sa spýtať kolko krát cez den vám spinkajú detičky ,lebo mne sa zdá že posledné dni mu už stačí iba dva krát a to sme donedávna spinkali tri krát za deň....a to tak ,že vydržal byť hore také dve tri hodky a už by spinkal.....dakejem
ved aj malý mi tak spával ☹ ale teraz mám pociť,že už si to nejako predlžuje lebo aj ked som ho išla uspať tak mi spinkať nechcel a ked sa mi to aj podarilo tak sa mi potom zobudl s plačom 😠 je možné ,že už budú postupne spinkať len dva krát...
@dena69 je to mozne....su deti,co spia menej.moja uz tiez dost malo spi.a kolko hodin spi v noci?
dokonca kamoskyn synček ročny uz spi len raz denne
@kvetina2010 no on ide spinkať o 20-tej a vstáva tak okolo 6-stej 😎 alebo pol siedmej niekedy potiahne aj dlhšie ale to len ked vonku prší 🙂 a hore je aj dva tri krát je kojený...
@dena69 to je v pohode
@kvetina2010 vdaka ste zlaté 🙂
ahojte dievcata,
neviem preco mame ten problem,ze mala nevie zabuvat.
ja uz neviem ,ako ju mam uspat...

@mirka333,naš maly sa tiež len toči na bruchu,ale som rada,že ešte neštvornožkuje lebo kto by zaním behal,veď oni sa naučia.@kvetinka 2010,mi papame iba ryžovu kašičku a mlieko.Tiež mame iba dva zubky.