Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
ahojte dievcata.tak co zuby uz deti maju?
@kuspitka http://papam.cz/category/papaji-deti/ kuk sem ....mi fusak máme ale taký obyčajný čo sa neodopína ☹ tak uvidíme ...ked ešte nebude chodiť a bude kosa tak bude v ňom 🙂
No my nemáme ešte ani jeden 😀
aj my mame len dolne 2 takze pohodicka)))
@flowerska no kupodivu velmi dobre 😀teda cez deň...keby nebol v noci uplakaný ani neviem,že mu idú tie vrchné narz 😢 na noc som mu dala panadol sirup a potom pekne spinkal😉 akurát pri tej lavej spodnej dvojke bol trochu mrzutý ale dali sme calgel a bolo dobre 😉...inak sme mu kúpili tie gorálky ,tak neviem či aj to nepomohlo 😀
ahojte.my mame 5zubkov a najviac nas potrapila spodna dvojka,teraz je chvilu klud tak asi ho to tak neboli,ale mam pocit,ze sa nam tlacia zadne,ma to naliate a masiruje si to.calgel nam pomaha,ale ked mu to natieram tak ma kuse,uz mi aj krv tiekla z prsta
Zdravim ,aj my sa mozme pridat?tiez sme decembrovy..sice a mesiac skor,ale to nevadi.Maly je sikula uz vyse mesiaca stvornozkuje...tak je ho cely byt...o vsetko sa stavia ,o prechyta sa pri nabytku...akurat teda este nemame zubky-ani jeden.
@katuska1974,ahoj,mi zubky mame dve,ale ešte ani neštvornožkuje a ani sa nestavia na nožky.každe dieťa je ine
@katuska1974 moj ma zuby, ale nelozi(((len chodi ked ho drzim za ruky, ale ani sa nestavia nic len zacina
@flowerska http://www.mimino.sk/?menu=detail&id_inzeratu=2... niečo takéto ale kúpiš to aj v DM-ke alebo v Rakúsku v Bipe a tam to stojí 9,90 €
no mi už štvornožkujeme o sto tristo 😵 aj sa staviame kde sa len dá 😀 tak,že mama musí mať oči aj na chrbte kým sa naučím poriadne padať ☹
v dmke som to ani nevidela
My uz mame 8 zubov od pol roka 😅 . Prvy mu vysiel ako stvor mesacnemu a ostatne hned za nim. Teraz sa tlacia stolicky. Baby, kolko vam drobci cez den zjedia normalnej stravy? My sa dojcime a okrem toho papame 4x denne, ale mohol by spapat vacsiu porciu podla mna... zje tak okolo 100g na porcie. rano polku krajca chleba bez korky, obed okolo 100g zeleniny s masom, desiata 1ks ovocia (nektarnko, jablcko)+piskota, vecera 80ml kasa.

alexko nechce vôbec dudel ...
ale ked som mala zápal prsníka, tak som mu dávala aj nutrilon asi 2x za deň, som sa bála, že moje mliečko mu nestačilo /kvôli zápalu, aj antibiotika som brala/ a vtedy pekne pil aj z flaše
dávam mu papať asi od 7.mesiaca kaše, ovocné výživy aj mäsko so zeleninou, ryžou ... ale vždy asi po hodine mu dám aj prso, pretože začne byť zlý. proste fňukoce, vymýšla, kričí ... dám mu pocuckať a je klud ... takže je asi závislý 😀