icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

zuzitka
autor
7. sep 2010

alexko nechce vôbec dudel ...
ale ked som mala zápal prsníka, tak som mu dávala aj nutrilon asi 2x za deň, som sa bála, že moje mliečko mu nestačilo /kvôli zápalu, aj antibiotika som brala/ a vtedy pekne pil aj z flaše

dávam mu papať asi od 7.mesiaca kaše, ovocné výživy aj mäsko so zeleninou, ryžou ... ale vždy asi po hodine mu dám aj prso, pretože začne byť zlý. proste fňukoce, vymýšla, kričí ... dám mu pocuckať a je klud ... takže je asi závislý 😀

kuspitka
8. sep 2010

ahojte dievcata.tak co zuby uz deti maju?

dena69
8. sep 2010

@kuspitka ahoj mi máme šesť 🙂 tri dole tri hore 🙂 a dalšie dva na ceste 😉 a to nám tie vrchné vyšli naraz 😅 teraz mu ešte vychádza pravá horná jednotka a pravá dolná dvojka 😢 tak,že asi tak

zuzitka
autor
8. sep 2010

@kuspitka ahoj. máme 1 dole. a tuším aj druhý sa tlačí 🙂

kuspitka
8. sep 2010

@dena69 nam asi idu ocne zuby.
@zuzitka juj tak super moja.
ozaj chcete na zimu si kupit fusak do kocika?
ja neviem co mam varit malej

dena69
8. sep 2010

@kuspitka http://papam.cz/category/papaji-deti/ kuk sem ....mi fusak máme ale taký obyčajný čo sa neodopína ☹ tak uvidíme ...ked ešte nebude chodiť a bude kosa tak bude v ňom 🙂

flowerska
8. sep 2010

@zuzitka no to asi bude hehe moj ked sa najedol tak cusal nastastie ten vrestal len po par hodinach ked bol hladny,, musis skusat dalej to je len o zvyku

flowerska
8. sep 2010

@dena69 ty kokos to kedy mu zacali rast?ze ich ma tolko vela uz?

flowerska
8. sep 2010

@dena69 my mame len dolne dva, vysli tak pred mesiacom a teraz je vidiet uz horny

flowerska
8. sep 2010

@kuspitka ja uz mam doma fusak a mam v zalohe este jedne z ovcieho runa,
varila som dnes slivkove gule a sulance makove)))

dena69
8. sep 2010

@flowerska no prvý nám vyšiel hned po pol ročku 🙂 druhý za dva týždne tretí lavá dvojka sa nám tlačil veeelmiiii dlho a vyšiel asi pred mesiacom 🙂 a ostatné tri nám vyšli v nedelu naraz 😀 a už sa tisnú spodná dvojka a vrchná dvojka 😅 čo dodať

tinika
8. sep 2010

@dena69 waw, to kolko uz mate zubakov? my 9m. a len 2 dolne

mackulka
8. sep 2010

No my nemáme ešte ani jeden 😀

flowerska
9. sep 2010

@dena69 ty vole a ako to zvladate?

flowerska
9. sep 2010

aj my mame len dolne 2 takze pohodicka)))

dena69
9. sep 2010

@flowerska no kupodivu velmi dobre 😀teda cez deň...keby nebol v noci uplakaný ani neviem,že mu idú tie vrchné narz 😢 na noc som mu dala panadol sirup a potom pekne spinkal😉 akurát pri tej lavej spodnej dvojke bol trochu mrzutý ale dali sme calgel a bolo dobre 😉...inak sme mu kúpili tie gorálky ,tak neviem či aj to nepomohlo 😀

babula
9. sep 2010

ahojte.my mame 5zubkov a najviac nas potrapila spodna dvojka,teraz je chvilu klud tak asi ho to tak neboli,ale mam pocit,ze sa nam tlacia zadne,ma to naliate a masiruje si to.calgel nam pomaha,ale ked mu to natieram tak ma kuse,uz mi aj krv tiekla z prsta

katuska1974
9. sep 2010

Zdravim ,aj my sa mozme pridat?tiez sme decembrovy..sice a mesiac skor,ale to nevadi.Maly je sikula uz vyse mesiaca stvornozkuje...tak je ho cely byt...o vsetko sa stavia ,o prechyta sa pri nabytku...akurat teda este nemame zubky-ani jeden.

bluvatko
9. sep 2010

@katuska1974,ahoj,mi zubky mame dve,ale ešte ani neštvornožkuje a ani sa nestavia na nožky.každe dieťa je ine

flowerska
9. sep 2010

@dena69 calgel som daval aj ja je to dobra vec, panadol sirup doma mam ale ste som ho nemusela davat ani nemal horucky stacil omu v noci natriert tym gelom a ake myslis goralky?

flowerska
9. sep 2010

@babula jezis chudatko tak vela stastia a trpezlivosti)))

flowerska
9. sep 2010

@katuska1974 moj ma zuby, ale nelozi(((len chodi ked ho drzim za ruky, ale ani sa nestavia nic len zacina

dena69
9. sep 2010

@flowerska http://www.mimino.sk/?menu=detail&id_inzeratu=2... niečo takéto ale kúpiš to aj v DM-ke alebo v Rakúsku v Bipe a tam to stojí 9,90 €

dena69
9. sep 2010

no mi už štvornožkujeme o sto tristo 😵 aj sa staviame kde sa len dá 😀 tak,že mama musí mať oči aj na chrbte kým sa naučím poriadne padať ☹

flowerska
9. sep 2010

@dena69 no super o tom som ani nepocula my mame tiez goralky ale take umelohmotne z tesca

flowerska
9. sep 2010

v dmke som to ani nevidela

dena69
9. sep 2010

@flowerska ja som to videla ale tiež v Rakúsku...

aleela
9. sep 2010

My uz mame 8 zubov od pol roka 😅 . Prvy mu vysiel ako stvor mesacnemu a ostatne hned za nim. Teraz sa tlacia stolicky. Baby, kolko vam drobci cez den zjedia normalnej stravy? My sa dojcime a okrem toho papame 4x denne, ale mohol by spapat vacsiu porciu podla mna... zje tak okolo 100g na porcie. rano polku krajca chleba bez korky, obed okolo 100g zeleniny s masom, desiata 1ks ovocia (nektarnko, jablcko)+piskota, vecera 80ml kasa.

rush
10. sep 2010

@noemi01 no veru aj ja som bola zvedava, ze co sa to stalo 😅 😕 ale tak ked o tom nechces, tak respektujem 😉 ale keby sa ti predsa chcelo tak daj story 😎

rush
10. sep 2010

@rush no do zlej temy som prispela...ouuuuups 😅 😝 😝 😝 😝 😝 😝