icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

bluvatko
4. okt 2010

@zuzitka,no pekne môj mi neotvori usta ani za svet,nam ako tretí zubček ide horna dvojka.

tami_tami
4. okt 2010

my mame dolne 😕 jednotky a vidno mu lave horne jednotku a dvojku - naraz mu idu - na pravej strane nevidiet nic zatial

zuzitka
autor
4. okt 2010

@bluvatko šak ani on neotvoril pusu dobrovolne 😀

@tami_tami my máme 2 dolné a 1 horný zub

zuzitka
autor
4. okt 2010

@katuska1974 pri prvom synovi som varila. nekupovala som žiadne príkrmy. len kaše. varila som doma.
len teraz som nejaká lenivá ... kým by som mu to uvarila, chudák doteraz by bol len kojený 😀
a teda nieže by som bola nejaká milionárka, ale tak 4-5 príkrmov do týždňa kúpim 🙂
pohodlnosť.... 😨

katuska1974
4. okt 2010

@zuzitka aj jemu bez teploty a bez placu ,som prekvapena,u prveho som si to uzila-dva mu vyliezli v styroch mesiacoch a so 40 teplotami,uvidime kedy budu dalsie 😀

katuska1974
4. okt 2010

@zuzitka inac aj ja by som kupovala,ale i tak vstavam skoro ,tak uz mu vzdy uvarim,pre neho sa dobre vari,je toho trocha,horsie je to so mnou 😒 to sa mi nechce varit 😖

katuska1974
4. okt 2010

@zuzitka gratulujeme k 10.mesiacom,ale to to uteka ze? 😀

zuzitka
autor
4. okt 2010

@katuska1974
vdaka 🙂

http://zuzitka.blogspot.com/

kuk, moj blog 🙂

kaja73
4. okt 2010

@zuzitka Tie nechutili ani mojmu.Skus tie spaldove.Obsahuju spaldu ,trstinovy cukor , palmovy tuk a setrne kypridlo-vinny kamen..Maju tvar ako cokolada -mačacie jazyčky.Vieš maly je alergik,tak zhanam hypoalergenne, zdrave potraviny,ktore sa daju aj jesť. 😎

katuska1974
4. okt 2010

@zuzitka mas to super spravene,skoda ze neviem tak upravovat fotky 😢

zuzitka
autor
4. okt 2010

@katuska1974 do toho blogu nemusíš upravovať fotky. tam ich len nahráš ako napríklad sem na koníka alebo ako na facebook.
do blogu dáš foto + komentáre .... 😉

ja si foto upravujem v powerpointe

katuska1974
4. okt 2010

@zuzitka to viem ze sem ani na facebook to netreba ,ale v powerpointe neviem robit....skoda ☹

babula
4. okt 2010

@zuzitka aj my gratulujeme k 10 mesiacom,ten cas strasne leti.my mame stale 5 zubkov uz mesuac,teraz je akysi nekludny tak uvidime ci nieco vyleze.pred 2 tyzdnami sme odsavali sopliky a zas zostava nakapaty,mna uz z toho porazi

dena69
4. okt 2010

no tak máme po poradni váha 9750 dlžka 74cm 😉 a prvý krát máme soplíky 😠 asi zo zúbkou aspoň dúfam ☹ inak ich máme už osem 😵

babula
5. okt 2010

my mame tiez po poradnivaha 11480g vyska 78cm.a mozeme zasodsavat,maly uz ma z toho panicky strach a ja tiez.o tyzden ockovanie.

kaja73
5. okt 2010

Baby ,ake dlhe su vaše deturence.Moj mal pred 2 tyždnami už 82 cm a doki by nas chcel už posielat na endokrinologiu.Vaha je ok-"len"10600g, ale ta dlžka sa mu nezda.No aj starši bol vždy nad normu,teraz ako čerstvo 12 ročny meria 170 cm. Možno budu po svokrovy,ten meral 2 metre.Ako su na tom vaše detičky?

zuzitka
autor
5. okt 2010

@babula to je ale váha!!!!! my len 10,85 kg a 77cm
@kaja73

katuska1974
5. okt 2010

@zuzitka @babula @kaja73 no teda kocky ale mate velke deturence 🙂cim to krmite? 😀 my ideme az 20-teho do poradne,tak sa potom pochvalime, 🙂 ale tolko co vase deticky urcite mat nebudeme 😉

zuzitka
autor
5. okt 2010

@katuska1974 moj prvý syn mal 10kg v 15.mesiacoch ... 😀 nekojila som ho.
a tento valibuk už v 4.mesiacoch mal 9 kilo .... kojím

zuzitka
autor
5. okt 2010

baby, čo idete kúpiť k 1.narodeninám a na vianoce deťuchom? 🙂

dena69
5. okt 2010

@zuzitka to je dobrá otázka 😀 tiež si s tým lámem hlavu už d septembra a nič ma nenapadá 😢 čo si kupovala Samkovi na rôčik?

zuzitka
autor
5. okt 2010

@dena69 asi len nejaké hračky, kde sa vkladajú tvary a klavír, čo hudbu hraje ... ale dostal aj odrážadlo, kocky ...

my už všetko máme, tak neviem, čo kupiť alexovi .... možno detský bazenik na leto 😅 teraz v zime by to využil tak, že mu do toho bazénika kúpim guličky 😀 no ne?

dena69
5. okt 2010

@zuzitka ten bazén napado aj mňa len aby ho to bavilo 😉 ešte ma napadlo toto http://www.mimibazar.sk/nove_fotografie.php,to rád pozerá a s týmto sa hral jak divý v mc http://www.mimibazar.sk/nove_fotografie.php

dena69
5. okt 2010

@zuzitka tiež toho máme vela tak mu vždy niečo s čím sa nehraje poschovávam a potom to vytiahnem a hrá sa ako keby to mal nové... 😀

zuzitka
autor
5. okt 2010

@dena69 nevidim, čo je na tom linku, čo si dala 😅

ja myslím, že bazénik + guličky môjho alexa pobavia 🙂
nič iné ma ešte nenapadlo ....

húpací koník? 😎

katuska1974
5. okt 2010

@zuzitka no to bude problem,pretoze maly ma narodeniny 6 dni pred Vianocami,tak neviem co povymyslam,lebo budem musiet vymysliet aj babkam a tolko veci naraz ma ani nenapada 😒 a mame kopec hraciek,tak to bola otazka na telo 😀

zuzitka
autor
5. okt 2010

@katuska1974
... odrážadlo, trojkolka, drevený hojdací koník, bazén s guličkami 😝
na vkladanie tvarov, hovoriaci hrniec, hrací telefon ....

len všetko je také drahéééé ... 😝

katuska1974
5. okt 2010

@zuzitka no sak prave ze tie hracky su vsetky neskutocne drahe 😝 a niektore veci uz mame ,tak budem musiet navstivit hrackarstvo a urobit prieskum,co by sa nam este hodilo.Ale diky za tipy 🙂 trojkolku nemame zostatu po starsom 😀

babula
5. okt 2010

no kocky my mame uz telefon,aj hovoriaceho psa pozicaneho.my sme kupili odrazadlo macka pooh uz teraz od jednej kocky a ma to akoze k roku.babkykupili trojkolku,toho slimaka na vkladanie tvarov a dedko uz mu dokonca kupil bicykel.