Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
kde ste všetky? čo ste v obchodoch a kupujete ježiška? 😀 😀 😀
@zuzitka nieeeeee,este mame trochu casu 😀 ,no maly dostal do rana nadchu,tak sme sa nevyspali.... ☹ ale ja to pripisujem zubkom,asi nam vylezie aj ta druha spodna jednotka 😒 uvidime 😉
kocky ake mate skusenosti s kvapkami do nosa?su lepsie kvapky ci gel?u nas sa to doma velmi nepouziva 😉 ,ale v noci chudatko nevladze dychat nosom ☹
@katuska1974
alex teraz 2 týždne soplil .... tak som dávala morskú vodu v spreji Marimer, potom odsala sople a potom kvapky Otrivin / Nasivin ... takže my kvapky
ahojte,zuzitka mi takisto,libenar morska sol,odsat a ked tak nasivin ale tomu sa snazim vyhybat,bracho si s tymito nosnymi kvapkami znicil sliznicu v nose
Ja idem na buducu sobotu do polska ta dufam ze tam aspon handry nejake kupim.
Inak ostatne kocky su v nejakej sukromnej teme?
No, soplime už aj my.Ja som zvyšila davky vit.C,nanovo začinam s Dčkom-vraj ma vplyv aj na imunitu a nos vytieram Citricidalom-originalny patentovany vyťažok z grepovych jadierok so silnym protibakterialnym aj protivirusovym učinkom,nie ako bežny citrovital alebo citrogrep.Snad to pomože.Dam potom vediet.Nasivin zatial nedavam.No a ešte homeopatiu Echnacea angustifolia 5 ch.Držte palce, aby to zabralo,pretože maly už bol viackrat chory a vždy sme skončili so 40 teplotami a aj pobytom v nemocnici.Takže teraz som zmenila pristup. 😖 Inokedy to bol hned nasivin, libenar a pamycon.
@babula ano. založili sme si súkromnú tému, lebo už tam preberáme rôzne "intimity" a dosť vela cudzích ludí to čítalo, tak sme sa tak rozhodli 😉
sú tam baby, ktoré pravidelne prispievajú. tie čo dlho nepísali, tak sa do témy nedostali. ale ak by si mala záujem, tak napíš rush, ona ťa tam pustí .... ked jej povieš, že už si medzi nami bola
ja píšem tam aj tu 🙂
@kaja73 Aj my mame s velkym odstupom druhe......co na tom,kedy sa to komu podari alebo naplanuje 🙂 hlavne ze nie su sami....nas starsi mal 😀 uz 13 ked sa Kubko narodil a ten sa ide za nim utrhnut,ked ho vidi...v podstate ako si pisala ,obaja su jedinacikovia ale je super mat takeho drobceka pri tak velkom chlapcovi....len skoda ze sa nepodarilo dievcatko 😉
@katuska1974 možno sa ešte podarí dievčatko 😵
@bluvatko no tak tretie uz tazko.......co keby to bol zase chlapec 😀 to uz by bola doma neskutocna prevaha chlapov 😀 😀 😀 a to je uz aj tak 😝
@katuska1974 aj manžel chcel druhe dievča,ale mne to bolo jedno.Robim s postihnutými deťmi, a tak jedine čo som chcela je ,aby bolo male zdrave.Starši syn chcel zas brata, teda on je uplne spokojny.Myslim si ,že pre našich chlapcov je dobre,že su rovnakeho pohlavia.Aspon budu mat raz spoločne temy a možno aj problemy ,s ktorymi si navzajom poradia.Aspon u bab to tak funguje.A tiež tretie už nechceme.Ani nie kvoli tomu,že by to mohol byt zas chalan-to by mi nevadilo,ale už mam svoj vek a 2 cisarske za sebou, takže stresov už bolo dost.Tiež teraz citim,že sa horšie adaptujem napr. na nočne vstavanie, chrbtica ma tiež viac boli ako pri prvom atd.Holt ,vek neoklameš.
@kaja73 Mne to bolo tiez jedno.....chalani chceli zase chlapca 🙂 ale ja som v kuti duse dufala,ze to bude dievcatko,mam 2 bratov a syna a uz mam "dost" auticiek a stavebnic,chcela som maslicky a babiky.... 😀 ,ale hlavne ze je zdravucky.Inac tiez uz mam svoj vek na tretie.....a tak dlho sme na tohoto cakali,ze uz by som zase do toho znovu nesla.Vek neoklames. 😉
@katuska1974 Neboj budu vnučatka-dievčatka.Budeš sa činit ako babka a vychutnaš si len pozitiva.
@kaja73 tiez si to tak hovorim 😀 😀 😀
@katuska1974 No, ja na dnes končim,chlapi sa idu kupať 😀 Zas bude potopa.
Kocky,davate na obed zvlast polievku a zvlast druhe alebo zatial vsetko spolu? 🙂
@katuska1974 Co sme tu už len my dve? Ja davam len jeden chod-husty masovo-zeleninovy prikrm.Zje ho vyše 2 deci.Polievku zatal vobec neriešim.Ani starši mi ju cca do 2 rokov nejedol.V tom prikrme ma ved všetko-asi 4-5 druhov zeleniny a morčacie maso.
asi to tak vyzera ,ze sme tu len my dve. 🙂 Ja davam tiez taky husty prikrm zo zeleniny a masa,tiez toho zje cez 2 deci,len som sa tak pytala,uz som nejako zabudla ako to bolo za starsieho,stale su vselijake novinky a nove metody....necham si poradit. 😀
@katuska1974 ja dávam tiež len jeden chod 😉 ale niektoré kočky dávajú tak,že pred spinkaním dajú polievku a ked sa zobudí tak druhé... 😵
@dena69 tiez som to tak pocula,ale mne spi maly poobede vyse 2 hodin,tak sa mi to tak nechce robit,nech sa napapa pred spanim... 😉
@katuska1974 tak tak..možno ked budú starší tak to tak môžme realizovať 😀
ahojky
ja nedavam polievku 😉
v sobotu sme mali krst 🙂
@zuzitka gratulujeme... 😉
Kde ste sa vsetky podeli???? ☹

@dena69 ahááá ... barney ... to pozeráva tiež moj samko 😀 😀
@babula
máme po samkovi všetko, fakt neviem čo kúpiť na narodky / vianoce alexovi