Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
dakujeme 😉
krst vybavoval krstný, ja som došla už na "hotové" 😀
ale teda treba rodný list malého, košielku a sviečku .... a chceli údaje o rodičoch 😉
No, moj maly este stale nie je pokrsteny.Dako sa k tomu nevieme dostať. 😒
@zuzitka ..pekne foto....my sme krstili tiez neskoro az v maji,tak uz to mame tiez za sebou,maly bol celu dobu hore a rozosmieval cely kostol,taky bol happy 😀 aj farar sa na nom bavil,ze neplakal. 🙂 teraz sme vsetci komplet chori ☹ maly ma sople,ja kasel a starsi vsetko dokopy aj s prieduskami 😒 a na to vsetko nam ide dalsi zub 🙂
@idris díky 🙂
@katuska1974 tak to máte pestré doma ... tie choroby sú hrozné. samko sa nevie zbaviť kašlu, alex tiež furt posmrkuje 😒
ešte z krstu
zajtra malujeme spálňu. furt si vymýšlam nejakú robotu, sa asi moc nudím 😝 😝 😀
Baby, nechcem to zakriknut,ale nam asi tie vysoke davky c.vit. plus vytieranie nosa Citricidalom zabralo.Nič sa mu nerozbehlo-prvy krat v jeho živote sa po prvych priznakoch nekonali vysoke horučky.Asi 3 noci mierne pokašliaval a trochu soplil ,ale cez den vobec nič a teraz už ani v noci.Tiež mu davam homeopatiu echinacea angustofolia 30ch.No dufam,že som to fakt nezakrikla. 😝
Pardon ta echinacea je 5 ch,nie 30 ch. 😉
ach,tie choroby...u nas to uz konecne vyzera lepsie.ale katke idu dalsie zuby(ocne),takze sa staaale budi ☹ ale stastie,ze to nie je este horsie.okrem trochy soplov jej nic nie je(bez horucky)😀
@aela ked sme sa v téme bavili o krstinách, mne bolo čudné, že tak skoro chce niekto krstiť ... Samka sme krstili, ked mal 3 mesiace. ale zase Alexa sme krstili už "neskoro" - nevydržal na rukách, len na zem sa bral ... ale teda nakoniec to dobre dopadlo 😉
ja si neviem predstaviť alexa krstiť v 3 týždňoch 😀 😀 😀 ja som vtedy kojila často ... určite by mi tam bliakal od hladu 😀 😀
čo mám dávať samkovi na kašel?
najprv mal kašel taký normálny, že vykašliaval hlieny / dávala som mucolovan/, ale teraz až asi mesiac furt pokašliava tak nasucho. už mi to leze na nerv.
v lekárni mi dali robitussin, tak uvidím, či to zabere ... nejaké tipy? kludne aj babské recepty .... dakujem
@zuzitka cibulovy sirup😀😀
@zuzitka cibulovy caj s majorankou 😉 nic moc to nechuti ale zabera , dochutit medom a citronom,prerazi to tu cibulovu vonu a chut 😀
@snehovavlocka
@katuska1974
@dena69
tak najviac sa mi pozdáva ted STODAL 😀 😀 😀
dakujem za tipy 😉
inak už mám prvé vianočné darčkeky pre Samka ... aspoň niečo /stolný futbal z dračika 8e, 2 knižôčky a malé lego ... zatial/
to si sikulka s tymi darcekmi,ja som bola len na prieskume,co by sa nam hodilo 🙂 ,ale problem bude co tomu starsiemu 😖
inac ten cibulovy caj starsiemu vzdy zabral,pije ho od malicka,tak mu vobec nevadi aj si ho sam vypyta urobit,ked mu to uz po ziadnych liekoch neprechadza,ale popravde ja by som ho asi nevypila 😀 stale tam citim tu cibulu 😝
@katuska1974 Moj starši je legovy,takže asi klasika -na Vianoce dostane lego.Vždy si dake vyberie z internetu.Tie obchodne už ma hadam všetky.Doteraz fičali Hviezdne vojny a teraz- čim komplikovanejšie technik lego tym lepšie.To aby mm zarabal len na lego 😝
@kaja73 to poznam ,aj u nas ficalo lego-hlavne techniky. 🙂 Ale teraz je vacsina rozobrana v krabici,nema nejako nato uz cas 😅 ,ale aj na to dojde ten spravny okamih a zbytocne, aby sa na to neprasilo.....u nas teraz fici PSP a uz prezeral na nete zase nejake nove hry,tak asi skoncime u toho....ale este debatili s tatinom o novych korculiach na hokej,tak asi poriesime toto...to zas bude suma 😝
@katuska1974 Aj moj je maniak do hier, ale ani nie PSP skor klasicke na počitači.Naštastie mm ich vie stahovat cez internet -aj tie super drahe 😉 ,takže aspon tu prašule setrime.Tvoj hra hokej? Moj tenis.Ale tiež sa lubi korčulovat-aj in liny aj na lade.Tiež chodime plavat,to mu ide hadam najlepšie, ale žeby začal trenovat, to ani počut. 😢 Za poslednych 6 mesiacov narastol 10 cm -ma 170.Už je vysoky ako ja 😉 No ved aj Patko je obrik, už meria 84 cm a važi 11kg. 🙂 Teraz pozeram ,aj tvoj sa narodil 19.12,ako moj.
@kaja73 akurat som to aj ja kukala,ze mate dnes 10.mesiacov tak ako aj my 🙂 vsetko najlepsie prajeme Patrikovi 🙂
@katuska1974 No ,aj vam všetko dobre. Svokra dnes moju mamu odrovnala,ked jej moja povedala -aha dnes ma Patko presne 10 m.Ona na to-No a čo bude mat aj rok 😒 Super babka,čo?

ahojte, ja davam polievku a ked sa vyspi, ma druhe, ja nestiham, maly je divy jak .... 😒